Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

22 lataprzegrywu.

Polecane posty

Gość gość

To już stara dupa se jest :(

Gość gość
a ja dodam, że to jest pierdolony prymityw i tepak po jakiejs hilwie dla dałnów. Nie lubie tej szmaty !

ps jakby ktoś nie wiedział nie jestem po hitwie. mam maturę dobrze napisaną i kończę studia. jeszcze mam wakacje. piszę na kafe tak bo dostosowuję się do panującego tu poziomu.

Gość gość
Gdybyś miała jakikolwiek poziom, nie odważyłabyś się tak pisać. Kompromituj się dalej :)

widzisz bo jestem odważna. ps ukończenie szkół nie świadczy o poziomie. wystarczą zdolności matematyczne, dobra pamięć i zaradność. teraz to już tylko dobra pamięć o zaradność. a tego nie jesteś w stanie się dowiedzieć na podstawie moich wpisów na kafe.

Gość gość
22lata to ścierwo i góówno ludzkie wysrane przez krowę jak ona ma maturę to ja jestem doktor habilitowany

ej nie jestem sysią więc nie musisz się udzielać w moich tematach ani przypisywać mi rzeczy których nigdy nie napisałam. ps im wyższy stopień naukowy człowiek ma, tym większe prawdopodobieństwo że jest wariatem. lata odizolowania od społeczeństwa i siedzenie w książkach robi swoje. a potem to tak jak lekarze, chamy i prostaki. to samo wykładowcy.

Gość gość
22lataprzegrywu dziś nie sysią tylko SRYSIĄ tępa ściero do podłogi, to raz ! A dwa to te te twoje kazania to sobie daruj , albo przewiń takim samym kretynom jak ty zajebana szmato !! jesteś ludzkim góównem i to jest fakt ! kropka.