Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro kobiet 28plus nikt nie chce to co one maja robic

Polecane posty

Gość gość

Zajac sie szydelkowaniem, gotowaniem, serialami czy co tam lubia i nie myslec o mezczyznach? Chodzi mi o mezczyzn tez po 30stce a nie 50latkow. Takserio.. I jeszcze to narzekanie panow w innym temacie ze Polki ok 40stki sa zaniedbane. Po co maja byc zadbane, jak Polacy trabia dookola ze ich interesuja tylko kobiety 18-28?? po co wydawac kupe kasy by jakis Zenek sie pogapil chwile w tramwaju (a zwial przy poznaniu wieku tej pani).

Gość gość
wypraszam sobie, mam 28lat i moje łoniaki nie są jeszcze w ogóle siwe

Gość wizzoo
Bzdury piszesz. 30 i trochę więcej to najpiękniejszy wiek dla kobiety i szczyt jej atrakcyjności. Nikt ich nie chce? To one nikogo nie chcą i dlatego są same. Sprawdź sobie jakikolwiek portal randkowy; na każdym na 1 kobietę przypada przynajmniej 10 chłopa. Jeśli kobieta wstawi swoje najzwyklejsze zdjęcie i nie napisze żadnych bzdur w opisie to nie spiesząc się znajdzie chłopa w góra jeden miesiąc. Tylko że one to są księżniczki, takie wyzwolone singielki które czekają aż zainteresuje się nimi aktor albo piłkarz, i tylko dlatego są same. Nie ma nic łatwiejszego dla polskiej dziewczyny, nieważne czy ma 25 czy 33 lata, niż znalezienie faceta. Jeśli go nie ma to znaczy że jest wyjątkowo podła i arogancka i wszystkich odrzuca. Nie istnieje inne wytłumaczenie.

Gość prozaccc
Ja jestem w wieku jezusowym (32 lata), a nadal wyglądam jak młody kniaź.

Gość gość
kogo nie chcą tego nie chcą, ja mam 32 lata i takiego powodzenia nie miałam chyba nigdy ;) Ale coz, geny, ja sie niezle trzymam ;)

Gość gość
wizzoo dziś Mnie właśnie takie kobiety po 30stce bardzo pociągają

Gość gość
wizzoo dziś Jasne, taaa, nic latwiejszego :D to chyba rzeczywiscie tylko na portalu randkowym.

Gość gość
wizzoo prawdę pisze

Gość gość
Blee, w życiu bym nie chciał kobiety po trzydziestce (mam 27 lat). To już stare i przechodzone osobniczki.

Gość gość
ja mam 25 i interesują mnie tylko 30+

Gość gośćmen
Raczej chodzi o to, że interesujący Cię sortyment wiekowy jest już trochę przebrany ;) Jeżeli facet 30+ szuka dużo młodszej, to znaczy, że się nie wyszalał i na siłę chce się odmłodzić. A teksty w stylu "baby po 30 to próchno" raczej sobie odpuść, chyba, że interesują Cię opinie nastoletnich koniotrzepów.

Gość gość
ta, wygladales jak Bali Bey :)

Gość gość
Nie ma nic prostszego niż nie mieć faceta w Polsce, jeśli się jest inteligentną atrakcyjną pewną siebie kobietą i nie uznaje się portali randkowych :-)

Gość gość
Hm to moja kolezanka w wieku 29 lat zwiazala sie z ... przystojnym 22 latkiem. on za nia sie uganial jak wariat jakis. byli razem z pol roku, mieli podobno super fajny seks, ale koles okazal sie za mlody do czegos powazniejszego i nie mowie tu o slubie czy dzieciach. ale ta kolezanka jest przykladem, ze okolo 30-stki mozna nadal miec powodzenie.

Gość gość
Bo dostają nawyki starych panien. Dosaja się, nie wiedzą czego chcą i mają parcie na założenie rodziny za wszelką cene

Gość gość
powodzenie srenie, jak ma olej w głowie to nie jest sama a jak stuknięta to nadaje się na raz i nic więcej.

Gość gość
No właśnie ja mam tyle samo lat i też jakimś małolatom się podobam bo nikt mi nie daje 30, ostatnio się dowiedziałam że się spodobalam kolesiowi o 10 lat młodszemu ode mnie, a z kolei odrzucił mnie 33-latek. To wszystko robi się coraz większą kpiną, trudno, w takim razie nie będę mieć rodziny.

Gość gość
Nie zawracać gitary stare psychiczne babole.

Gość gość
facet o umaszczeniu skunksa odrzucil?

Gość gość
Skoro 30 latka jest stara, tzn że przeciętny Polak - mąż spędza 60 lat życia u boku starej kobiety.

Gość gość
Kup sobie kota

Gość gość
I co Wam po powodzeniu u 22 latków poza podbudowaniem ego. Rodziny z takim się nie da założyć i dalej siedzicie same.

Gość gość
23:23 fajnie jest puknąć taką trzydzieche, ale żeby się zaraz wiązać, jakaś rodzina. Dajcie spokój.

Gość gość
Nie bardzo rozumiem , ten komentarz jakiś grubiański.

Gość gość
22:29 puknąć to se możesz w swój łeb

Gość gość
Dajcie spokój. Prawdę chlopak pisze.

Gość Misio puszysty
Kupić sobie kota. Faceta nie interesują kobiety 28+, które są już zazwyczaj samotnymi matkami. A wiadomo że ciąża niszczy fizycznie kobietę i jej urodę. Przeglądając ostatnio portal randkowy, już po samych zdjęciach kobiet potrafię rozpoznać która ma dzieci, a która nie ma. Poza tym normalny szanujący się facet nie będzie wychowywał zmarszczonej przez poród wielorybnicy i jej bękarcika.

Gość gość
Oczywiście. Upadek urody kobiety powinien znosić tylko ojciec dziecka.

Gość gość
Misio puszysty dziś Przepraszam bardzo ale taka kobieta po 30stce jest bardziej pociągająca niż taka małolata i chętnie bym taką poznał. Mam 25 lat i oglądam się cały czas za kobietami po 30stce.

Gość gość
Mam 23 lata i podobają mi się starsze pod kontem seksualnym ale nie na stały związek.