Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalchcebyc brand24

Brand24

Polecane posty

Brand24 nauczcie mnie robić Internet!!!

Gość gość
"kryzysy w social media" wtf?

Gość gość
uuuu panie. już widze oczema wyobraźnie te sieciowe sprzężenia zwrotne wynoszące niszowych youtuberów do pozycji parlamentarzystów. a niewykluczone, że kolejne wybory będą plebiscytem na tym całym brandzie. ja nie iem ale chyba takiemu zwykłemu kolesiowi bez powiązań nie pozwolonoby na organizowanie wyborów w naszym demokratycznym ustroju komunistycznym:)

Gość gość
i te epidemie... przemysł szczepionkarski połączył sie widze z przemysłem antyvir tera jak dostaniesz kataru to ci sie komputer zagili

Gość gość
Kolega od komunizmu jest z innej planety?

Gość gość
w zasadzie za dużo nie czytałem o tym ale widze całe przekręcone miliardy mozliwości pożytecznego wykorzystania tegoż zacnego narzędzia:) jeszcze by sie pprzydała jakaś komisja do weryfikowania prawdziwości wyników. najlepiej złożona z ludzi o nieposzlakowanej opini i nie budzącej atpliwości etyce:D

Gość gość
z innej niż jaka?:)

Gość gość
z takimi pomysłłami jest taki problem że prędzej czy póxniej "materia badana" zaczyna przejawiać silne skłonności do interakcji ekonomicznych z badającymi co jak wiadomo jest naturalne w ustroju wolnorynkowym:)

To jest mega mocne narzędzie, Social media są mega! Ale ktoś musi poprowadzić właściwą drogą ...aby internety były dobrze robione

Gość gość
prosze sie na mnie nie gniewać jestem zawodowym paranoikiem. chociaż kolesie z takimi samymi pomysłami, inicjatorzy takich projektów to zawodowi optymiści:) dziwny jest ten świat jak śpiewał jhon lennon:)

Gość gość
a może to był elvis? w każdym razie na pewno nie polak za pzpru bo przeciez w prlu władze by nie pozwoliły aby ktoś spiewał o tym że świat jest dziwny

Gość gość
ale faktycznie jako narędzie analityczne to wielka rzecz. chociaż dla mnie wielkie w tym względzie jest prawie każde narzędzie bo se nie moge poradzić z dzieleniem przez zero:D

Gość Michał Sadowski
Wow, nasz własny temat na Kafeterii. Dzięki wszystkim za cenne uwagi! Bierzemy do serca :)