Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajni faceci a......

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wszyscy fajni faceci są zajęci przez dziewczyny tak zwanych lekkich obyczajów i Nie mam tu na myśli dziwek zawodowych :-) ze się tak wyrażę. Ale nie pojmuje tego dlaczego ułożony chłopak zadaje się z taką panna. A fajne laski zawsze trafiają na buraków.

Gość gość
co rozumiesz przez "fajny facet" ?

Gość gość
to dlatego, że promieniowanie z telefonu spowodowało zwiększenie objętości twojego mózzgu przez zagotowanie i w związku z tym pojawiają sie w nim pytania jakie nie sniły sie nawet lunatykoi na kwasie

Gość gość
gość dziś A dlaczego fajne dziewczyny wiążą się z *****czem? a nie z fajnym ułożym facetem?

Gość gość
ta gonitwa myśli wynika z tego, że wydłużyły sie synapsy i rozpędzone neuroprzekaźniki nie moga wychamować po dotarciu do celu, mijają go i pędzą dalej okrążając cały mózg kilkakrotnie w ciągu milisekundy. ten szalony wir powoduje dalsze puchnięcie mózgu i wypadanie włosów, które to wypadanie rodzi kolejne pytania bez odpowiedzi... jesteś skazana na bycie geniuszem. to kwestia miesięcy. a jak wiadomo faceci nie lubia mądrzejszych od siebie kobiet:) to dlatego🌼

Gość gość
ja ci powim tak mam 27 lat i nigdy nie mialem zadnej dziewczyny jedynie setki kolezanek ktore zrywaly znajomosc jak tylko robilem krok dalej w strone blizszej znajomosci nawet moi znajomi stwierdzili ze jestem uwilbiany przez dziewczyny ale TYLKO JAKO KOLEGA teraz jakby jakas ladna i mila okazala mi wiecej zaintersowania niz tylko zjebane koleznstwo to bym z nia byl chocby zarabila przy drodze jako tirowa

Gość gość
bywa tak, że jeden impuls nerwowy pochłania całe zasoby energettyczne organizmu i możliwości strukturalne mózgu (tak jak w twoim przypadku). masz dwie możliwości. albo odciąć dopływ tlenu na minute albo popuścić szpary pierwszemu lepszemu ułożonemu facetowi na sobotniej imprezie w klubie

Gość gość
możesz też zrobić jedno i drugie naraz ale to przy robieniu loda. czyli ułozonych facetów musi być co najmniej dwóch i zaden nie może nosić rurek

Gość gość
weź ze sobą spinacz do prania udanej imprezy:)

Gość gość
a tak serio to mój pies z braku suki rucha poduszke. chyba, że moe po prostu lubi poduszki ewentualnie zakłada, że poduszka będzie dobra matka bo jest ciepła i miło sie na niej śpi.. nie wiem odpowied już niebawem bo usilnie szukam mu zony w jego kategorii wagowej

Gość gość
czyli można spokojnie założyć ze w wiekszości obserwowanych przypadków chodzi o zaspokojenie seksualne. rzadko kiedy o miłość bo jak wiadomo miłość potrafi sparaliżować co nieco utrudnia gody nie mówiąc o samym seksie. kwestia sie robi paradoksalna, ci od miłości sie wypalaja (albo im puchnie mózg jak w twoim przypadku) ci od seksu też sie wypalają bo jak jeseś zaspokojony to powód do bycia razem zaczyna być dosyć mętny szczeególnie gdy na horyzoncie pojaiają sie nowe możliwości. internet pęka w szwach od szczęśliwych par skazanych na nieszczęśliwą przyszłosć maskowaną nieszczególnie udanymi zdjęciami nowonarodzonych owoców lędźwi partnerów albo od pytań dlaczego ty nie masz takich zzdjęć...... przegrana sprawa.

Gość gość
myslenie zbytnio nie pomaga rozwiązać tego dylematu, zaspokoić potrzeb ani sie zakochać szczególnie jeżeli polega na generalizowaniu (jak w twoim przypadku) . i nie. ja nie generalizuje. to ak samo jakbyś ty mówiła, ze wszystkie robaczywe jabłka spadaja z drzewa a ja, że głównym czynikiem tego, że spdają jest grawitacja

Gość gość
już pomijam, że to albo provo albo faktycznie jesteś troche przysypana intelektuanie