Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prośba_o_pomooc

Czy każda kobieta z wiekiem...

Polecane posty

Gość Prośba_o_pomooc

Pytanie do starszych kolegów: Czy każda kobieta z wiekiem traci temperament i ochotę na sex z partnerem? Nie inicjuje kompletnie nic.... Dodam tylko że wszystko się układa. Świetnie się rozumiemy na każdej płaszczyźnie, pomagamy sobie we wszystkim, jest prawie idealnie, gdyby nie powyższy problem. Brak dzieci, 7 lat w związku.

Gość Typowy erotoman
Moja skończyła w tym roku 40, urodziła trójkę dzieci, wciąż lubi seks ze mną i coraz częściej sama coś inicjuje :)

Gość gość1as
up

Gość Prośba_o_pomooc
Starsi koledzy poratujcie, poradźcie coś...

Gość gość
Nie każda. Ja 43 l, moja pani 38. Seks 2-3 razy w tygodniu, często z jej inicjatywy. No i te jej zwariowane pomysły. Ostatnio zrobiła mi loda w czasie jazdy autostradą, to było coś :) Tylko my jesteśmy razem dopiero 3 lata, więc może dlatego.

Gość Prośba_o_pomooc
gość dziś "Nie każda. Ja 43 l, moja pani 38. Seks 2-3 razy w tygodniu, często z jej inicjatywy. No i te jej zwariowane pomysły. Ostatnio zrobiła mi loda w czasie jazdy autostradą, to było coś usmiech.gif Tylko my jesteśmy razem dopiero 3 lata, więc może dlatego." ZAZDROSZCZE :(

Gość ALIqq
a u innych ?

Gość gość
Prawdziwa matka polka po ślubie i porodzie zamyka tzipę na kłódkę:)

Gość gość
to może ja się wypowiem jako kobieta 50 plus ...też brak chęci na sex i od dawna już nic a nic w alkowie się nie dzieło i nie dzieje...

Gość Prośba_o_pomooc
Żadnego ślubu jeszcze nie było. Chciałbym wiedzieć czy to jest po prostu normalne że u kobiet tak szybko libido spada ;(

Gość Prośba_o_pomooc
Ale my jesteśmy przed 30 stką !

Gość gość
Oj chlopiek jak beda dzieci to bedziesz mial jeszcze gorzej. zle to wrozy.

Gość gość
35 lat. Przykro to mówić ale po porodzie praktycznie zero seksu. Zenilem się z kobieta a teraz mam ... sam nie wiem co. Czuję się jakbym mieszkał z gosposia. Ciągle coś robi ciągle zajęta ciągle zmęczona. Zero kobiecości. Od porodu minęło już 4 lata.

Gość gość
gość dziś 35 lat. Przykro to mówić ale po porodzie praktycznie zero seksu. Zenilem się z kobieta a teraz mam ... sam nie wiem co. Czuję się jakbym mieszkał z gosposia. Ciągle coś robi ciągle zajęta ciągle zmęczona. Zero kobiecości. Od porodu minęło już 4 lata. x może sam jesteś sobie winien, skoro jest ciągle zajęta może zajmuje się domem żebyś nie zarósł w brudzie a ty jej nie pomagasz to jak sie napietoli miotłą chciałbyś żeby miała siłe na coś jeszcze?

Gość gość
jeszcze do tego wychowanie dziecka dochodzi a pan i władca pewnie z pilotem na fotelu i seksu mu sie chce gdy żona musi zapierdalać cały dzień

Gość Prośba_o_pomooc
Nie ma ślubu , nie ma dzieci, oboje dobrze zarabiamy, żyjemy narazie tylko dla siebie. Pierwsze 4 lata wskakiwała na mnie nawet jak spałem, a teraz bryndza, ciągle zmęczona ehhhh...

Gość Typowy erotoman
Ja jestem ze swoją 13 lat, w tym czasie dwójka dzieci, najmłodszy jeszcze dość mały (4,5 roku) ale tak jak wyżej pisałem, nie narzekam na brak inicjatywy ze strony żony. Najśmieszniejsze jest to, że jakieś 7-8 lat temu mieliśmy seks średnio 2 razy na miesiąc, bo jakoś brakowało czasu. Potem, z mojej inicjatywy, częstotliwość wzrosła ale wtedy doszło do "wpadki" i kolejnej ciąży a potem naturalną koleją rzeczy znów było mało czasu i sił. Za to ostatnie 2 lata, rewelacja! sądzę że w tej chwili ok. 15-20 razy na miesiąc (w niektóre dni jest rano i wieczorem). Coraz bardziej jestem zachwycony swoją żoną.:)

Gość Prośba_o_pomooc
Typowy erotoman dziś Ja jestem ze swoją 13 lat, w tym czasie dwójka dzieci, najmłodszy jeszcze dość mały (4,5 roku) ale tak jak wyżej pisałem, nie narzekam na brak inicjatywy ze strony żony. Najśmieszniejsze jest to, że jakieś 7-8 lat temu mieliśmy seks średnio 2 razy na miesiąc, bo jakoś brakowało czasu. Potem, z mojej inicjatywy, częstotliwość wzrosła ale wtedy doszło do "wpadki" i kolejnej ciąży a potem naturalną koleją rzeczy znów było mało czasu i sił. Za to ostatnie 2 lata, rewelacja! sądzę że w tej chwili ok. 15-20 razy na miesiąc (w niektóre dni jest rano i wieczorem). Coraz bardziej jestem zachwycony swoją żoną.usmiech.gif TO CO TAKIEGO ROBISZ / ZROBIŁEŚ ? Podratuj doświadczeniem

Gość Typowy erotoman
Bo ja wiem? staram się, żeby jej było ze mną dobrze. Nie tylko w łóżku. Wiem że ona lubi przytulanie, głaskanie, czułe szepty do uszka, SMSy z podtekstem kiedy jest np. w pracy. Mamy taki rytuał, w ramach kosmetyki jej ciała, przychodzi po kąpieli kładzie się na ręczniku a ja wcieram w nią krem ujędrniający a czasem zwykłą oliwkę do pielęgnacji (taką "dla niemowląt" z rossmanna). Staram się to robić zawsze kiedy poprosi, a czasem sam proponuję, nawet wtedy kiedy wiem że z różnych powodów akurat tego wieczora seksu nie będzie (chociaż, zazwyczaj, takie kremowanie nagiej kobiety kończy się fajnym seksem). 2 lata temu na rocznicę ślubu kupiłem jej karnet na pakiet zabiegów w SPA - była bardzo zadowolona. W zeszłym roku, z tej samej okazji, zrobiliśmy mały wypad bez dzieci - hotel pod Toruniem, w dzień trochę zwiedzaliśmy, a wieczorem w hotelu... basen sauna i dziki seks (to akurat był hotel połączony z aquaparkiem). Specjalnie na tę okazję kupiłem trochę erotycznej bielizny (pas do pończoch, gorset) i seksowne buty na szpilach, w których wyglądała bardzo wyzywająco. A jak w tym stroju położyła sie i zademonstrowała mi peep show, to... jeszcze w tej chwili podniecam się na wspomnienie ;-) Mnie to szalenie nakręcało, a ona chyba się przekonała że mimo ciąż wciąż jest seksowną kobietą, bo od tamtego czasu sama dość często ubiera się w coś specjalnego, i nawet sama zaczęła się dopytywać kiedy się pokochamy :)

Gość gość
Kurwa urodzcie parę dzieci to się dowiecie czemu nie mamy ochoty na sex. Pieprzeni egoisci! !!!!!!!!!!!!!! Jakbyście ruszyli dupska z fotela i pomogli to korona bywam z łba niespadla! !!!

Gość Prośba_o_pomooc
gość wczoraj K**wa urodzcie parę dzieci to się dowiecie czemu nie mamy ochoty na sex. Pieprzeni egoisci! !!!!!!!!!!!!!! Jakbyście ruszyli dupska z fotela i pomogli to korona bywam z łba niespadla! !!! Umiesz czytać ze zrozumieniem??? Nie mamy dzieci ! Jak Ci twój stary nie pomaga w domu to twój problem, tak sobie go wychowałaś

Gość gość
zatem zdradza cię z innym ...........

Gość Prośba_o_pomooc
gość dziś zatem zdradza cię z innym ........... na pewno nie, bo zaraz po robocie jest w domu. w pracy ma same dziewuchy (lesbą też nie jest)

Gość gość
Wszystko jest takie proste po co szukać odpowiedzi? Czemu nie lubi sexu? Bo nie sprawia jej przyjemności. No sory nie ma w tym żadnej głębszej polityki. Skoro ty TY nie sprawia dz jej przyjemności to szukaj odpowiedzi w sobie. Jakie zmęczenie? A telewizor ogląda? A je? A pije? Chyba mimo zmęczenia robi coś co lubi? Gdyby miała fajny sex, to uprawiałaby fajny sex ty męska pipo. Na pień hubie jest taki film ba którym tajlandczyk demonstruje jak zadowolić kobietę ręką. Cała tajemnica udanych związków porzucone, kwekajace męskie pipy. I pamiętajcie tam gdzie zaczyna się litość tam kończy się miłość kwękacze.

Gość gość
po 7 latach jest kryzys jak przetrwa znów jest ok

Gość gość
a ty nie kwęcz sama ,jakie ja mam uczulenie na babole

Gość gość
Mam 42 lata, kilkanaście lat stażu. Dwójka dzieci wczesnoszkolnych i ochotę na sex 2-3 razy w tygodniu. Mąż zaspokojony bez karnetów do spa, sexi bielizny (noszę ładną na codzień), hoteli... Cholera, chyba za tanio się sprzedaję ;-)

Gość gość74
Witam , mam 43 lata jestem w małżeństwie 19 lat , dwoje dzieci , ze swoją obecną żoną chodziłem 2 lata przed ślubem.Czyli wychodzi że mam 21 lat stażu.OK zaczynam: 1.Kobiecie strasznie spada libido gdy ma niską samoocenę ( skutki ciąży :rozstępy , dodatnie kilogramy, obwisła skóra , celulit ,itp.nawet dość często spotykałem się z niezaakceptowaniem rozmiarów swojej szparki. 2.Kobiecy sposób postrzegania świata i myślenia jest całkowicie inny niż nasz.U nas myślenie jest proste , biel jest bielą a czerń czarnym, Kobieta widzi biel ale odczuwa jej smak zapach itp. Poprostu ich decyzje są przemyśleniami na kilku płaszczyznach.Dlatego nie lubią ryzykować nie są hazardzistkami 3.Dodajcie sobie jeszcze do tego zagmatwanego kłębka ,którym jest kobieta,obowiązki domowe ,opieka i wychowanie dzieci, fazę księżyca (okres),wyprowadzanie psa na spacer i nasze wieczorne oczekiwania i zachciewajki. To wiadomo co wyjdzie bomba atomowa ze szlabanem na sex do odwołania. 4. Będąc na takim etapie są dwie drogi : Jedna dość ryzykowna ale jak poskutkuje to szybka. Kobiety mają swoje słabe punkty , Pokaż jej delikatnie że nie tylko ona ma to za czym skomlesz i wyjesz wieczorami.Gdy poczuje zagrożenie swojej pozycji będzie walczyć i wtedy ją masz na nowo.Ryzykiem jest to że jak ty przegniesz pałkę i pójdziesz w tango z inną to ona odejdzie na zawsze. Druga metoda jest długotrwała : przede wszystkim kobieta nie jest tak naprawdę stworzona do bycia kurą domową . Musi być spełniona w sferze swojej pracy , znajomych itp. Musi sama wiedzieć że jest trakcyjna , twoje godzinne sympozja jaka nie jest och ech są niczym gdy zauważy w oczach nieznajomego ten blask.Te spojrzenie obcego faceta "Ale jesteś piękna stokrotko". Rozpisałem się .... W każdym związku są dni chwały i dni smutku, nie może być zawsze super słodko bo byście się wreszcie zrzygali tą słodyczą. Panowie wierzę w was że przestaniecie kiedyś skamleć prosić i wyć , Powodzenia ..!!!!! Obecnie pracuję za granicą , Kocham się z żoną średnio raz w miesiącu.Mało ale... panowie jest tak że czasami na same wspomnienia mały mało co mi spodni nie rozerwie. Czyli "często" nie znaczy cudownie,

Gość gość
gość 2016.08.12 i typowy erotoman dobrze mówią. Tu nie chodzi o wiek a o to że pozwoliliście żeby w waszym łóżku rządziła rutyna.