Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona zachowuje sie bez godności

Polecane posty

Gość gość

Przez ostatnie pół roku miałem poważny romans, od razu jej o tym powiedziałem, a ona i tak mnie nie zostawiła. Powiedziałem, że kochanki nie zostawie bo się w niej zakochałem, a ona na to, że zawalczy o mnie. Nie kocham już żony, ona ciągle mówi jak bardzo jej na mnie zależy, jak bardzo chce naprawić nasz związek. Ciągle do mnie wydzwania.To żałosne.

Gość gość
Z kochanka ci przejdzie, za jakies 2 lata max Widocznie zona ma z ciebie jakis pozytek :D

Gość gość
Innego nie chce, bo pewnie sie nie pier/do/li w łozku..wiec nie bedzie innemu frajerowi zycia marnowac, bo by ja zostawił, ze nie daje dupy..a Ty jej nie zostawisz, wiec Ci wszystko wybaczy ;) Pewnie robisz hajs, wiec jej to pasuje i do tego jestes jej potrzebny

Gość gość
Zalosny to jesteś ty autorze. Slubowales żonie, więc ona jest jedyna i ostatnia w stronę której masz kierować swoje uczucia i pożądania a nie wpuszczać obcą szmatę do waszego życia. Nie masz żadnego honoru , jesteś bezczelny.

Gość gość
jestes takim super facetem, obrazasz, kobiete ktora SAM kiedys wybrales na damskim forum.....i twoja zona i ta pozal sie boze kochanka, to jakies zdesperowane odpady genetyczne, rzucajace sie na taki zalosny kawalek miesa. jestescie siebie warci 😴

Gość gość
jakbys ty mial jakiekolwiek pojecie o godnosci :D

Gość gość
Przeciez to prowo na 99% , a wy to łykacie jak pelikany :D byle tematem łatwo was zdenerwować ,a autor pewnie ma ubaw... Oj dziewczyny, dziewczyny...

Gość gość
ojej, ojej, dzieki za uswiadomienie! teraz z calym swietym przekonaniem o marnowaniu czasu na kafe moge isc lepic pierogi 😴

Gość gość
Przecież to zdesperowana kochanka bez godności ten temat założyła. Żaden mąż kretynko nigdy nie przyzna się żonie, ze na boku fujarę mu ciągnie taka szmata jak ty. Nawet jak się wyda koorestwo to i tak się facet ciebie wyprze albo powie ze jesteś zawodową prostytutką i się do niego przyczepiłaś.

Gość gość
Jak chcesz wiedzie jak Ci sie ułozy z kochanką, co ona naprawde do Ciebie czuje i czy warto odejsc od żony, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nie wiem prezypadkiem czy to ty nie jesteś żałosny. Może żona cie po prostu kocha ? O tym nie pomyslales. Skąd. Jak się zakłada rodzinę, decyduje się na to i ślubuje przed Bogiem tej ''jedynej/jedynemu'' to tak powinno zostać. Jak wybjerasz kobietę na swoja zone to chyba jesteś jej pewny a przynajmniej powinieneś. Nigdy nie rozumialam ludzi którzy żenią się tylko po cos. Bo dzikie nie mu mam to, bo on mi da to itd. Nie decyduje się na małżeństwo po cos tylko dlaczegos. Dlatego ze ja /jego kocham. Nie za to co ma a le za to kim jest dal mnie a ja dla niego ;-) tak się rozpisalam ale tłumaczyła mi to ostatnio teściowa tj nieszczęśliwa i niespełniona mężatka. A żonie wytlumacz ze jej juz nie kochasz i nie ma juz powrotu do tego co było. Z każdym dniem ranisz ja coraz bardziej

Gość gość
17:35-napisałaś dokładnie to, co coś wyżej. Nie powielaj bo robi się zamęt

Gość Autor topiku666
Żona bardzo dużo straciła w moich oczach, nie lubie takich ludzi bez honoru. Był nawet okres, że bzykałem je obie, a żona o tym wiedziała. Frajerka i tak jej nie pokocham, po porodzie ma grubą dupę, obwisłe cycki i pochwę jak wiadro.

Gość gość
debil, sam nie ma godności.