Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochałam Cię, wiesz?

Polecane posty

Gość gość

To było takie młodzieńcze uczucie, zakochanie od pierwszego wejrzenia, czy raczej pierwszej rozmowy, po 3 dniach już wiedziałam i nie mylilam się... Myślę, że nadal coś czuję, chociaż zostało to stlumione, brak kontaktu też robi swoje. To "tylko" 5 lat minie lada moment, a ja tak dojrzalam, tak się zmienilam. Ciekawa jestem, czy Ty też. Czy wciąż byłabym Tobą taka zachwycona podczas rozmowy, czy odzylyby sentymenty. Na myśl o Tobie jeszcze czasami czuję bicie serca,ale już coraz rzadziej.

Gość gość sylwia
5 to mało ..u mnie 7 lat.

Gość gość
2 lata roznicy to zadna różnica. Pół roku to malo ale 3 lata, 5, 8 czy więcej to już coś...

Gość gość
nie wiem

Gość jgjk
teraz mozemy tylko snic o osobach ktore znalismy w skrytosci naszych serc i w zakamarkach umyslu zagoscila niepokojaca cisza a zycie plynie dalej i ucieka jak woda pomiedzy palcami i co mam powiedziec ludziom ktorych napotykam na drodze nie wiem dlatego ich unikam i milcze w glowie gasna pytania pozostaje tylko cichy szept resztki wspomnien tesknota nie ma mnie nie ma nas nigdy nie bylo czym jest zycie czy Bog z nas zakpil? po co to wszystko? nie wazne umarlem...