Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikak917

Le Petit Marseillais żel Malina i Piwonia

Polecane posty

Wyraźny zapach, który długo utrzymuje się na ciele i odpowiednia konsystencja to największe walory żeli Le Petit Marseillais . Kupuję je od dawna, ale nowa linia zapachowa bardzo przypadła mi o gustu. #ambasadorkaLPM

Gość gość
#ambasadorkaLPM Żel pod prysznic Le Petit Marseillais bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Żel dobrze się pieni, łatwo się spłukuje. Skóra po prysznicu jest deilkatna i nawilżona. Żel nie uczula. Ma bardzo przyjemny zapach.

Ten kremowy żel już na samym początku ujął mnie swoim cudownym zapachem. Niejednokrotnie już zastanawiałam się, który zapach jest „dominujący”, ale niestety do dziś nie udało się mi tej zagadki rozwikłać. Jednego dnia podczas mycia czuję więcej maliny, innego zaś – piwonię, ale nie to jest najważniejsze – najważniejsze jest to, że zapach jest piękny – owocowo-kwiatowy, ale z pewnością nie mdły. Żel ma odpowiednią konsystencję – nie jest ani za rzadki, ani za gęsty. Bardzo dobrze rozprowadza się na skórze, dobrze się pieni i bez problemu spłukuje, pozostawia skórę nawilżoną i delikatnie pachnącą. Opakowanie jest poręczne i wygodne w użyciu, posiada zamknięcie typu „klik”, które działa bezproblemowo. Żel jest wart swojej ceny, która nie jest zbyt wygórowana, jak na jego jakość i wydajność.

Bardzo dobry i bardzo wydajny żel . Stosuję go i uważam , że zaletą jego jest świeżość . Dodaje mi z rana energii. Dobrze się pieni i nie uczula. jestem na TAK. #ambasadorkaLPM

Gość gośćKasia
Jaka #ambasadorkaLPM miałam okazje przetestować, różne rodzaje żeli pod prysznic od LPM, byłam zachwycona wszystkimi. Nie tylko ich zapach mnie urzekł, ale również konsystencja, opakowanie i to jak sie pienił i nawilżał moją skórę. To jak te żele nawilżają i pozostawiają skórę miękką powinno skłonić każdego do ich wypróbowania. Poleca serdecznie

Gość gość
Te zele sa tak naturalne, ze producent nawet nie podaje skladu na stronie internetowej 🖐️

Gość kiad
Zapach cudowny, pienistość fantastyczna. wystarczy malutko nalać na dłoń, a efekt świetny! Do tego skóra miękka i pachnąca. Nawet balsamu nie trzeba po kąpieli. Polecam gorąco #ambasadorkaLPM Kinga L

Gość Julala
#ambasadorkalpm Zgadzam się z opinią żel kremowy pieknie pachnie mam sucha skórę i napewno moja nawilża zresztą nie tylko ten z piwonią bo wszystkie są cudowne mogę śmiało polecić ☺

Jak pachnie lato? W moim domu zapach lata to niezwykłe połączenie piwonii i malin. Po każdej kąpieli w moim domu unosi się delikatny zapach Prowansji, a wszystko to dzięki kremowemu żelowi pod prysznic od Le Petit Marseillais. Ale to nie tylko słodki aromat sprawia, że jest tak idealny, jego konsystencja, wydajność oraz niska cena w stosunku do jakości kuszą, aby ten właśnie żel wylądował w Naszych koszykach. Kremowa formuła sprawia, że po kąpieli nie trzeba używać już żadnych balsamów, skóra jest delikatna i cudownie nawilżona❤ #ambasadorkaLPM

Gość gość
Julala wczoraj #ambasadorkalpm Zgadzam się z opinią żel kremowy pieknie pachnie mam sucha skórę i napewno moja nawilża zresztą nie tylko ten z piwonią bo wszystkie są cudowne mogę śmiało polecić x Nie nawilża i suchej skórze szkodzi, a ty chwalisz, bo jesteś opłacona. Idź się prostytuować gdzie indziej.

#AmbasadorkaLPM Kremowy żel pod prysznic malina i piwonia, podobnie jak inne żele tej firmy znajduje się w prostokątnym, bardzo wygodnym opakowaniu z zamknięciem na "klik". Szata graficzna jest stosunkowo prosta, delikatna, ale ładna. Kolor opakowania jest różowy i od razu wpadł mi w oko. ;) Jeśli chodzi o zapach, to podobnie jak innych produktów jest bardzo specyficzny. W opisywanym żelu pierwsze skrzypce gra dojrzała malina. Na drugim planie występuje pięknie pachnąca piwonia. Całość tworzy niesamowitą, ciekawą oraz unikalną owocowo-kwiatową kompozycję która niewątpliwie zachwyca. Sam zapach nie jest zbytnio intensywny, przytłaczający czy nachalny.Żel posiada kremową, białą konsystencję, która świetnie rozprowadza się na skórze. Przy kontakcie z wodą bardzo dobrze się pieni, a później spłukuje. Prysznic z dodatkiem tego żelu jest świetnym doświadczeniem, które fantastycznie relaksuje. Po zastosowaniu żelu skóra jest miła w dotyku,aksamitna, odświeżona i delikatna. Małym minusem jest fakt, że żel nie nawilża skóry (ale i nie powoduje wysuszenia), a sam zapach nie utrzymuje się na niej długo

Gość gość
Opakowanie jest niewygodne, z mega nieporęczną klapką, która się ciężko otwiera. Reklamowa ściema na całego.

Gość gość
STOP REKLAMOWEMU SPAMOWI TEGO BADZIEWIA.

Gość zocha81b4
#AmbasadorkaLPM to moja pierwsza kampania zapachami jestem bardzo zadowolona , skóra po nich jest miękka i pachnąca tak jak lubię co najważniejsze skóra mnie nie swędzi jak po niektórych żelach .

Gość gość
#ambasadorkalmp Również testuję te kosmetyki i mam jak najlepsze zdanie. są cudowne i nie trzeba ich reklamować. zapachy obłędne i nawilżają skórę

Gość gość
#ambasadorkalmp Może nie nawilżają skóry bo od tego są balsamy do mycia tej firmy ale jeśli macie ochotę na odprężenie to malina i piwonia wam to zapewnią. na mnie świetnie działa po ciężkim dniu w pracy prysznic z takim cudownym zapachem

Gość gość
gość wczoraj Również testuję te kosmetyki i mam jak najlepsze zdanie. są cudowne i nie trzeba ich reklamować. zapachy obłędne i nawilżają skórę x To przestań. Wszyscy mają dość tego REKLAMOWEGO SPAMU. Poszła stąd. Nie nawilżają ani nic dobrego ze skórą nie robią.

Gość gość
gość wczoraj #ambasadorkalmp (..) zapachy obłędne i nawilżają skórę gość wczoraj #ambasadorkalmp Może nie nawilżają skóry bo od tego są balsamy do mycia x Sama sobie przeczysz, nieudolna opłacona reklamiarko.

#AmbasadorkaLPM. Piękny intensywny aromat słodkich malin z subtelną nutką aromatycznej piwonii otula naszą skórę zaraz po rozprowadzeniu . Konsystencja żelu jest kremowo - żelowa trochę płynna , przy kontakcie z wodą bardzo dobrze się pieni i bardzo dobrze się rozprowadza tworząc aksamitną kremową piankę , a skóra staje się gładka , nawilżona i pachnąca delikatnie malinkami .