Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

World Fashion Style Eve

Kremowy żel pod prysznic Le Petit Marseiilais Malina i Piwonia

Polecane posty

Kremowy żel pod prysznic Le Petit Marseiilais Malina i Piwonia Opakowanie to 250 ml butelka otwierana na zatrzask, poręczna butelka nie wysuwa się z dłoni podczas używania w kąpieli. Konsystencja jest lekka, kremowa, łatwo się pieni i łatwo spłukuje. Zapach przypomina mi rozpuszczalną gumę Mambę o smaku malinowym. Jest słodki, przyjemny i długo utrzymuje się na skórze. Skóra po użyciu kremu jest delikatna w dotyku, nawilżona. Żel nie wysusza skóry i nie podrażnia. #ambasadorkaLPM

Gość gość
Nic wartego polecenia. Fatalne składy, nie nadają się do użytku. Z powodu zapachu nikt nie będzie się szprycował chemią.

Gość gość
Marka szumnie promowana jako naturalna, składami nie powala na kolana, wręcz przeciwnie.

Gość gość
Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak.

Gość gość
Skóra po użyciu kremu jest delikatna w dotyku, nawilżona. x No, właśnie: wcale nie jest.