Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów to dziura

Polecane posty

Gość gość

teraz na topie jest Mielno.

Gość gość
Tylko że Namysłów to miasto a Mielno to wieś więc zad***em to jest Mielno nie porównuj miasta do jakiejś wiochy nad morzem :-o

Gość gość
Fakty w skrócie Mielno – gmina wiejska w północno-zachodniej Polsce, w woj. zachodniopomorskim, w północnej części powiatu koszalińskiego, położona na Wybrzeżu Słowińskim, nad Morzem Bałtyckim. Siedzibą gminy jest wieś Mielno.Wikipedia

Gość gość
Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

namysłów czy to ty do mnie pisałeś? jak tak to przyznaj się i nie udawaj pedaua na forum. nie udawaj kogoś kim nie jesteś. jeśli to nie ty to pisz do mnie teraz inaczej naślę na ciebie demona.

Gość gość
Fakty w skrócie Mielno – gmina wiejska w północno-zachodniej Polsce, w woj. zachodniopomorskim, w północnej części powiatu koszalińskiego, położona na Wybrzeżu Słowińskim, nad Morzem Bałtyckim. Siedzibą gminy jest wieś Mielno.Wikipedia Liczba ludności: 5 068 (2006) Powierzchnia: 62,54 km² xxx co mnie jakaś dziura obchodzi nad morzem o którą ci tą wioche chodziło mielno powiat koszalinski slupski czy gdzieś na mazurach?

Gość gość
22lataprzegrywu dziś namysłów czy to ty do mnie pisałeś? jak tak to przyznaj się i nie udawaj pedaua na forum. nie udawaj kogoś kim nie jesteś. jeśli to nie ty to pisz do mnie teraz inaczej naślę na ciebie demona. to nie ja pisalem tylko jakis podszyw

Gość gość
Mielno to wizytówka polskiego wybrzeża, światowej sławy kurort.

Gość gość
No właśnie czyli zadupie kurort tylko w sezonie czyli praca tylko w sezonie żadnej rozrywki Namysłów ma wszystkie obiekty rozrywke gastronomie obiektu sportowe rekreacyjne i inne czynne cały rok ps w Namysłowie jak ci wiele razy pisałem praca jest cały rok wszystko jest bo jest mnóstwo zakładów pracy wszędzie jakieś tartaki zakłady stolarskie inne a najwięksi pracodawcy to velux diehl controls Nestle Niedługo mają powstać dwa wielkie zakłady pracy ZAKŁADÓW STOLARSKICH JEST MNÓSTWO NIE DA SIĘ NA PALCACH POLICZYĆ NAMYSŁÓW TO MIASTO A NIE JAKAŚ WIOCHA DOBRA W SEZONIE :-o

Gość gość
PS dużo osób z Namysłowa było w mielnie na wczasy większość z nich nie poleca bo mówią że dziura syf drogo turyści pełno śmieci zostawiają itd mało z nich chwali Namysłów to miasto a nie pipidów dolny :-o

Gość gość
PS ZAKOPANE MIMO ŻE TEŻ JAK NAMYSŁÓW JEST MIASTEM POWIATOWYM TO DZIURA MIMO ŻE WIĘKSZE OD MIASTA NAMYSŁÓW PO PIERWSZE W ZAKOPANEM NIE MA PRZEMYSŁU PO PIERWSZE W PORÓWNANIU DO NAMYSŁOWA NIE MA GDZIE ZA BARDZO ZAPARKOWAĆ GBUROWACI GÓRALE WSZEDZIE GOOFNA KONI NA ULICACH LEŻY STRASZNA DROŻYZNA CIASNOTA ZAKOPIANKA ZATŁOCZONA JAK CO ROKU JEŻDŻĘ TO JAK ZWYKLE SĄ KORKI NA ZAKOPIANCE NIE MA TAM TYLU CIEPŁYCH DNI CO NA MOIM I TWOIM DOLNYM ŚLĄSKU BO NAMYSŁÓW TAK SAMO JAK WROCŁAW JEST NA DOLNYM ŚLĄSKU JA GDYBY NIE GÓRY TO BYM ZA CHINY DO ZAKOPANEGO NIE POJECHAŁ JEŻDŻĘ BO GÓRY SĄ PIĘKNE W ZAKOPANEM JEST PEŁNO BILBORDÓW REKLAM STRAGANÓW AŻ SIĘ RZYGAĆ CHCE PS W ZAKOPANEM NIE MA PORZĄDNEGO INTERNETU :-o