Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betiiiiii

Kocham darmozjada

Polecane posty

Gość Betiiiiii

Byłam z pewnym facetem 1,5 roku. Było idealnie. On miał ciężkie dzieciństwo. Rodzice alkoholicy, bili, ponizala, itp. Gdy prowadził mnie do rodzinnego domu mowilam ze wychodzę, że nie dam rady bo np żygi były na podłodze. Masakra. Chciałam za wszelką cenę go z tego wyciągnąć żeby nie przesiakl ta patologia. Sam narzekał na rodzinę a ja słuchałam i przytakiwalam. Ja jestem po studiach on po zawodowce nie pracuje, woli szybko zarobić a się nie narobić. Ja pracuje mam dziecko wychowuje sama i niedługo kupuje moje mieszkanie. Sedno sprawy jest takie ze raz po 1,5 roku się po klocilismy. Kłótnia była ostra. W emocjach powiedziałam ze mam dość ze nie ma pracy, wykształcenia itp ze ja mu wole jedzenie. Strasznie go to zabolalo i kazał mi błagać. Oczywiście nie zrobiłam tego zaczął mi pisać że nie wiedział ze byłam mu aż tak bliska ze mu mnie brakuje po czym na wyzywa ze jestem szuka. Jeszcze poruszyła temat kasy ze mu ale i pożyczyłam dużo pieniędzy i właśnie po tym wybuchnąl. Wiem źle robie ale zakochałam się co wogole o tym myśleć. Oboje jesteśmy po 30 tę.

Gość gość
Ty jesteś wykształcona po jakiejś gównianej uczelni, widać po pisowni. Jeśli tak składają zdania ludzie wykształceni to ja pierdole....

Gość Betiiiiii
Napisałam chaotyczne. Chodzi o to ze nie chce mnie znać. Nazwał mnie tłumokiem i powiedział ze będzie zawsze stał za rodzina a nie za mną. Ze jestem głupia su ka. Poruszyła temat kasy ze ma oddać bo wisi rok a pożyczył n tydzień to zaczął mnie wyklinac. Byłam dobra dla niego jeździłam z jedzeniem. Kupowałam dużo rzeczy. Czułam ze kocha a teraz się na mnie wyzywa. Ze pustak i szuka.

Gość Betiiiiii
Słownik przekreca. Może zwrócić na to większą uwagę.

Gość gość
Pasożyt i daj se siana.

Gość gość
Hmm..już pół roku wspieram pewną dziewczynę na priv, ktòra pogonila po 5 latach swojego faceta i miaĺa poczucie winy. Kochała, pomagała, dawala pieniądze, wspierala, załatwiła mu pracę w rodzinie...Kłamał, oszukiwał, a do pracy, lekkiej, elastycznej nawet się nie stawił ani razu. Uzależniony od nalogòw leń z alergią na pracę. Że swoim brakiem wykształcenia chciał od razu być Prezesem i tylko podpisywać listę obecności. Ona po studiach, on po podstawówce i nie moze przepchnąć zaocznej od kilku lat. Wszystko szlo dobrze, gdy na wszystko się zgadzala i potakiwała. Gdy mu wytknęla po raz kolejny lenistwo, niechciejstwo i brak celów w zyciu, użalanie się, i zwalanie winy na innych, doszla do wniosku, ze ta relacja ze złotoustym manipulantem nie ma przyszlosci . On jej teraz przysyla paskudne maile, żali się na forach i zwala winę na nią i jej rodzinę. Pije, zyje na garnuszku mamusi...ma 30 lat...Straciła 5 lat, bo "kochała za bardzo". Wyciągnij wnioski. Masz wykształcenie, pracę, niedlugo kupisz mieszkanie.. Pisać dalej?

Gość gość
Moim zdaniem nie ma przed wami przyszłości, prędzej czy później przekonasz się sama...

Gość gość
baby są jednak durne, z desperacji pakują się w gòwno dobrowolnie, masakra. Rzuć tępaka i niech to będzie nauczka dla ciebie.

Gość gość ja nie moooge
Autorko gdzie ty masz rozum??? myślisz peezda czy co? aż tak ci robi dobrze że tolerujesz patologie? upadłaś na głowe? czas się obudzić i tępaka się pozbyć

Gość prawikzewsi
Niech zgodne: za to jest przystojny i dobry w łóżku typ badboy dobry na kochanka nie nadaje się na ojca czy męża

Gość gość
Wykształcona, a zaliczyła wpadkę i do tego tak napisała, że nie wiadomo o co chodzi. Idź na kurs obsługi telefonu albo klawiatury. Nie da się czytać.

Gość gość
Jestem szuka Wole mu jedzenie Wogole Masakra Xx Czy wykształcona kobieta z klasą tak się wysławia? Czy robi takie błędy? Czy jak ognia unika stawiania przecinkow?

Gość Betiiiiii
Pisalam w emocjach i nie zwracała uwagi na to że słownik przekreca mi wyrazy. Tyle