Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika93

Rodzice vs chłopak

Polecane posty

Gość Weronika93

Hej. Postaram napisac zwięźle i na temat. Pochodzę z małego miasteczka ok 30 tys mieszkancow. Swojego chlopaka poznalam 8 lat temu. Jestesmy ze sobą już jakieś 6 lat. Niestety on pochodzi z miasta 10 razy większego niz moje i oddalonego o 400 km od mojego miasta rodzinnego. Jak juz wspomnialam nie mam rodzenstwa. I to nie jest tak ze jestem rozpieszczona jedynaczka,wrecz przeciwnie. Rodzice wybudowali dom, który ma byc dla mnie. Wlozyli w to wiele trudu, ponieważ u nas nigdy sie nie przelewało.. Ja studiuje w mieście z ktorego pochodzi moj chlopak,a wlasciwie niedlugo konczę studia. Mam ogromny problem i nie wiem kompletnie co robic!

Gość Weronika93
Chyba urwalo. Moj chlopak z tego co wnioskuje nie chce sie przeprowadzic do mojego miasta. Jak pytam gdzje bedziemy kiedys.mieszkac to mowi mi ze tam gdzie bedzie praca. A wiadomo ze w wiekszymiescie latwiej znalezc. Nie chce zostawiac rodzicow samych na starosc. A miasta dzieli 400 km wiec to nie jest blisko. Co robic?? Jak rozwiazac ten problem?pomozcie..

Gość gość
Zanim twoi rodzice do starosci dobiją to ty juz bedziesz miala 25 letnie dzieci, a rodzice wnuczki. Nie mysl teraz o tym bo to glupota. Mam tak samo jak ty i tez mam dom na siebie, ale pojechalam te 350 km za narzeczonym i ukladamy sobie zycie.