Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włos na majtkach męża

Polecane posty

Gość gość

Niedawno znalazłam w majtkach męża (w wewnętrznej stronie) długi blond włos, a problem w tym że to nie mój kolor. Nie robiłam afery, bo moja mama ma takie włosy, a wtedy mieliśmy niezły syf w mieszkaniu, mama pomagała mi sprzątać. Tyle, że te majtki leżały przez kilka dni w wannie z innymi ciuchami i nie na wierzchu więc nie wiem czy mama mogłaby mieć z nimi styczność. Te jego majtki są dość brzydkie, dziurawe więc watpię, żeby szedł w nich do kochanki, ale przecież dziwkom za kasę to nie przeszkadza. Od tego czasu jak uprawiamy seks to myślę czy nie dostał jakiegoś hiva od tej dziwki. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
kolejne gimgowno sie nudzi marne te wasze prowokacje

Gość gość
Test włosa DNA dowiesz się kto jest właściciel włosa. Może jego przyjaciel metalowiec?

Gość gość
jeszcze tylko dwa tygodnie i wrócą do szkoły :D

Gość gość
To nie prowo, ja na prawde mam problem. Doradzi ktos?

Gość gość
Oglądałas Doktor Foster, tak?

Gość gość
Nie widzialam tego serialu, ale czytam, ze fabula troche lepsza od mojej sytuacji bo ona znajduje wlos na szaliku, a nie w majtkach.

Gość gość
Nie wiem skąd ten włos, ja się nigdy w detektywa nie bawię. Zdradza to zdradza, wcześniej czy później się dowiesz. Jeżeli nie jesteś przez to gotowa na seks to nie sypiaj z nim, jak zapyta powiedz o co chodzi. Trudno żebyś przez włos gryzła się miesiącami i analizowała. A swoją drogą brudne tydzień w wannie ;-( obrzydliwe ;-( No i zafunduj mężowi lepsze, bez dziur ;-(

Gość gość
No nie wiem czy się dowiem, jeśli był u prostytutki.

Gość gość
U prostytutki na pewno w gumce to robił,wiec nie martw się o hiv.

Gość gość
W gumce czy nie i tak mnie zdradzil.

Gość gość
parke sobie poszukajcie na sex z wymianą , to jest piękne !

Gość babyachtebaby
Nieźle dziurawe majtki się wyrzuca a nie pierze co za ludzie a ten włos to mu wpełz przez dziurę wątpię żeby jakas kobieta spojrzała na takiego oprycha co w dziurawych majtkach chodzi i pewni ma tylko trzy pary te dziurawe do pracy jedne znoszone na co dzień i wyjściowe hahaha:-)

Gość gość
Co mam robic w tej sytuacji? Ciagle nie daje mi to spokoju.

Gość gość
Znalazłam kiedyś włos na swetrze męża, inny niż mój. Pomyslalam, że jego siostry, ale przecież siostra się nie ociera o brata. Wyszlo szydlo. Miał kochankę, włos był jej. Roziedlismy się.

Gość gość
Witam, Do programu telewizyjnego poszukuję kobiet, które zostały zdradzone i chciałyby podzielić się swoją historią. Jeśli jesteś zainteresowana wyślij swój numer telefonu na w.stanuch@tvn.pl to zadzwonię i opowiem o wszystkich szczegółach Pozdrawiam !

Gość gość
W tej sytuacji bardzo pomocny może być prywatny detektyw. Zrobienie badań i wynajęcie osoby, która rozwiąże tą zagadkę na pewno nie będzie szybkie i łatwe, ale efekty na pewno Cię usatysfakcjonują. Polecam poczytać http://www.duda.org.pl/uslugi/zasieg-pracy-detektywa/