Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOla

czy mówicie swoim partnerom o Waszych fantazjach seksualnych?

Polecane posty

Gość gośćOla

Cześć, czy rozmawiacie ze swoimi partnerami/partnerkami o Waszych fantazjach seksualnych? :-) Na co Wasi partnerzy/Wasze partnerki mieli/miały ochotę i czy udało sie Wam je zrealizować? Mój partner, chyba jak większość facetów ma ochotę na układ 2K+1M a szczerze ciekawi mnie taka bliskość z inną kobietą, dlatego też może ktoś z Was miał już takie przeżycie za sobą i może podzielić się spostrzeżeniami? :-)

Gość gość
Jestem facetem i też chciałbym spróbować seksu z moja partnerką i inną kobietą...tyle, że ona nie jest otwarta jak Ty i nie bierze tego pod uwagę...dlatego póki co pozostaje to w sferze marzeń. A Ty nie chciałabyś spróbować z dwoma facetami? ciekawi mnie jak kobiety do tego podchodzą...bo seks z dwoma kobietami jest marzeniem wielu facetów a kobiety marzą o dwóch facetach?

Gość gość
moja po pijaku mówi , że mnie zgwałci z koleżanką lub parke jakąś do wyrka a potem jej się odwidzi i nie chce się mną dzielić ! ja i tak coś wykombiuję napewno

Gość anka1727
Ja zawsze mówię. :)

Gość gość
gośćOla:) jest na pewno fajnie:) z tym ze zazdrość się pojawia ale i ogromne podniecenie:) widoki wspaniałe:)

Gość Imperium w gość
Czy na świecie istnieje samiec, który nie chciałby trójkątnych przewałek? Przypomina mi się serial, gdzie partner zaproponował jednej z bohaterek trójkąt 2K+1M. Po wielu oporach i rozterkach powiedziała OK. Sama miała wybrać drugą K. Byli na przyjęciu, spodobała jej się kobieta: kontakt wzrokowy, chwila napięcia... kobieta udała się z nimi do sypialni. Siedli sobie na łóżku, bohaterka w środku, oni po bokach-i już pożerają się wzrokiem. Skończyło się na wybuchu namiętności,w którym to ta dobra kobieta wylądowała na podłodze, kompletnie zignorowana. Jej facet nawet nie zauważył, że załamana wyszła. ;) Tak więc pilnujcie swoich facetów. 😴 Nie każdy potrafi trójkąt-aaa "udźwignąć". ;)

Gość gość
Anka1727 a jakie miewasz fantazje?

Gość gość
a jaki to serial nie widziałem:) daj linka:)

Gość Imperium w gość
Drogi Panie Gość, serial dla kobiet, żaden mężczyzna nie "przebrnie" przez jeden odcinek- tak przynajmniej twierdził mój facet, kiedy dawno, dawno temu go oglądałam. ;) Nie ryzykuję. ;) Ale powiedz tak o "Top Gear"...faceci.😴

Gość gość
eee tam stereotypy:) to gear tez nie oglądam:) samochód ma jeździć i tyle:)

Gość gość
ale nie o samochodach miało być ,tylko o sexie:) ale sex w samochodzie to tez banalne ,choć trójkącik w samochodzie to już ciekawsze:)

Gość Imperium w gość
Jeszcze napisz, że przynosisz śniadanie do łóżka,a wieczorami robisz masaż - z duuuużą ilością pachnącej oliwki, a ucieknę z Tobą do Paryża. ;) :D Więc tamten facet był chyba stereotypowy, bo to samochód dostawał śniadanie do garażu i masaż w myjni. 😴 ;)

Gość gość
wole uciec do Rzymu:)

Gość gość
z tym śniadaniem i masażem to przesada:0 aż taki nowoczesny nie jestem:)

Gość Imperium w gość
"Rzymskie wakacje" czy "Francuski pocałunek". Trudny wybór. ;) Ale pociągający.

Gość gość
ale znam w Rzymie parę hoteli gdzie podają śniadanie do łózka i masaż:)

Gość gość
Z Rzymu do Paryża już niedaleko:) ale generalnie wole Prowansję:) taki wieśniak ze mnie;)

Gość gość
To był Seks w wielkim mieście.

Gość Imperium w gość
Panie Gość, tutaj wszyscy kłamią- od codziennych masaży po śniadania. Upajając się seksem.😴 Więc w mojej fantazji seksualnej pan gość robi masaż, potem pół nocy rżnie, a pół kocha, na finisssszzz robiąc boskie śniadanie, bo głodna jestem. ;) Prowansja, no mega wiocha. ;) Jadę. :( Też jestem wieśniaczką- w klapkach i w skarpetkach. Byle w Prowansji. ;)

Gość gość
a Trójkącik w Prowansji tez by się mógł zdarzyć?:)

Gość gość
ten trójkącik to z klapkami i skarpetami?:(

Gość Imperium w gość
Jeśli to byłyby seks-wakacje w mniejszej wsi, to oczywiście. :) Przejdę na tryb kafeteryjny i zamienię skarpetki i klapki na pończochy i szpilki. ;) A tak naprawdę jestem boso. :( ;)

Gość gość
Imperium w gość:) boso tez ładnie:) jak masz ładnie zrobiony pedicure ;) i myślę ze jesteś jeszcze zupełnie nie ubrana?:)

Gość gość
generalnie jak któraś tu ma w stopce. Jakie jest najlepsze jest podejście do mężczyzny? zasadniczo podejście nago:)

Gość gośćOla
no widzicie, problem w tym że jakoś nie ciągnie mnie do dwóch facetów, tylko bardziej intryguje mnie i podnieca widok nagiej kobiety, jej dotyk, masaż, z kobietami chyba jest inaczej? bardziej zmysłowo? :-) zazdrość na pewno by sie pojawiła ale i podniecenie byłoby ogromne :-) a są tu Panie które miały przygodę z 2 panami? :-)

Gość gość
nago to se idź do nieba, albo do piekłado faceta idąc załóż cokolwiek, gdziekolwiek.

Gość gość
Ola ładnie napisane:) a oglądasz się za fajnymi laskami na mieście?:)

Gość Imperium w gość
To faceci wolą nagość całkowitą czy nagość ubraną? ;) Ja miałam niepełny trójkąt. :( 1 żywy M plus 1 martwy penis. :D No nie wiem, którą opcję figury bym wybrała...2 k wydaje się delikatniejsze niż 2 M 😴, ale czy polizałabym ci=pkę- nie wiem... Może. :D In lubi rozbierać. ;)

Gość gość
Masz japonki? ;)pocałowałabyś bez mrugnięcia, właściwą.

Gość gość
Imperium w gość:) martwy penis:(? nekrofila?:((