Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćOla

czy mówicie swoim partnerom o Waszych fantazjach seksualnych?

Polecane posty

Gość Imperium w gość
Dwie japonki plus 1K to już lesbijska orgia In. ;) Bez skarpetek. Moją fantazją seksualną, taką prawdziwą, jest pocałowanie osoby, której nienawidzę, odrażającej i prostackiej- głęboko, z języczkiem. Do bólu.A potem rżniemy się i rżniemy, a ja myślę: co za świnia.;) Czy to dziwna fantazja? :( 4444 Analny musisz zapodać wklejkę z szafy. Pisałam, że chcę trójkąta i nawet upatrzyłam sobie Sam albo Kuszę. :D 4444 Martwy penis był na baterie. Czyli jeszcze się ruszał. ;)

Gość gość
Imperium:) na pewno bys polizała jakby miała ładnie wygoloną i zadbaną:) ale to tez zależy od stopnia podniecenia:) Ja tez byłem z laska która się tak napaliła na 2K ze pieściła się z nią uh z wielkim zaangażowaniem:) ale przy następnym spotkaniu już miała mniejsza ochotę:)

Gość gość
Imp coś Ci powiemKusza to tabuale kto ją tam wie, może się zmieniała już na tyle. :Dweź skarpetki te za kolana. :)

Gość gość
Sam albo Kuszę.?? a widziałaś ich/je kiedykolwiek na żywo?:)

Gość Imperium w gość
Jak to Kusza to tabu? :( To była tylko taka fantazja forumowa, choć obie są naprawdę bardzo różne. I tylko nie wiem, która jest bardziej zboczona? :D Obie na swój sposób. ;) Nigdy się nie spotkałyśmy poza siecią. Pytanie kogo byśmy zajechały. (okazuje się , że dwie kobiety muszą być zdecydowane na jednego mężczyznę,a to trudny wybór żeby grało 😴) O tobie za to rozmawiałyśmy, i o tobie, i jeszcze o tobie i tamtym i jeszcze o tamtym. :classic_cool: ;) In przyjacielu. :D Pamiętam te skarpetki. ;)

Gość gość
Kobiety przede wszystkim muszą się akceptować nawzajem:) facet to tylko dodatek:)

Gość gość
Ano tak to jestrozkosznie potrafi znienacka przerwać ciszęgdy będzie przy Tobie, pochłoniesz ją z lubieżnościąnawet bez skarpetek. 👄

Gość Imperium w gość
To bardzo ważne. ;) Czuć nutkę porozumienia,w końcu hasło brzmi: "Cho no się całować". I nie tylko usta-usta. ;)

Gość Imperium w gość
A ja myślałam, że to normalne na tym forum , że mówisz i masz wklejkę co kto pisał np. rok temu. ;) A nie? :( :D Ja widziałam, słyszałam, a nawet smakowałam...kaffki. ;) Dziewczyny są wspaniałe. Kusza. 👄 Sam.👄 Panowie. 👄 Geje... 😴 ;)

Gość gość
Dobra pogoda dobry humor trzeba gdzieś wyskoczyć:) może spontanicznie się znajdzie trójkąt:)

Gość gość
Erekcja przy Sami 🖐️to dobry pomysł Impsutków i co tam jeszcze maszbo już teraz nie wiem do końca. ;)

Gość Imperium w gość
Spontanicznie więc Panie Gość napiszę- miłego długiego weekendu. W Prowansji, Paryżu, Rzymie, nad morzem i w górach, w plenerze i w sypialni. I w trójkącie. ;) In, ja mam MOC.:classic_cool: Dodam tylko, że ostatnio "histerycznie i obcesowo" gwałcę wzrokiem pływaków, OMG, OMG... paluszki mam przy tym niespokojne (ostatnio zjadłam dwie paczki patrząc na nich :P ) Stara, zboczona baba. :( Pa. :) 🖐️ 👄

Gość gość
Cześć Imppływaj, hulaj, bujaj, gwałć, odpoczywaj, bądź zawsze sobą w naszym państwie. 👄🖐️