Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachować się podczas sexu z nową partnerką?

Polecane posty

Gość gość

Mam poważne pytanie. Jestem przed 50tką i spotkałem się kilka razy z panią B. Ona trochę młodsza. Jutro prawdopodobnie będzie spotkanie z noclegiem. Jak ma się zachować? Czy mogę spełnić swoje fantazje? Jak sprawdzić czy rzeczywiście lubi to, co się dzieje w łóżku? No i czy nie udaje? Byłem przez baaaardzo długo w związku i teraz to pierwsza kobieta po 25 latach. Z moją ex znaliśmy się całe życi więc nie było problemów. Przynajmniej w łóżku... Tylko poważne odpowiedzi. Bez TROLOWANIA i głupich komentarzy.

Gość gość
Zdaj się na własne wyczucie (w końcu po coś chyba masz jaja?) a nie na opinie przypadkowych idiotów z internetowego forum o kupie :O

Gość gość
Chodzi mi o to, żeby wypaść jak najlepiej. Nie che wyjść na zboka, ani na jakiegoś zakompleksionego kolesia po rozwodzie. Czy powinienem zapytać co lubi w łóżku?

Gość gość
Stary dziadek szuka porad na babskim forum jak bzyknąć babcie. :-D Z wnukami na spacer dziadku :-D

Gość gość
Myślę że za pierwszym razem po prostu zacznijcie. Pocałuj ją, zawiśnij na ustach i zacznij ją rozbierać... i zdaj się na żywioł. Raczej nie wyciągaj w tym momencie gadżetów typu anal plug, kajdanek, bicza etc. :classic_cool: O takich rzeczach jeszcze zdążycie porozmawiać...

Gość gość
Kilka razy się z nią spotkałeś i już planujesz spotkanie z noclegiem? Jak człowiek naprawdę jest gotowy na zbliżenie z drugą osobą, to nie rozkminia rzeczy typu "jak się zachować". Co więcej, nie pyta o takie rzeczy na forum, gdzie pełno jest zgrywusów i frustratów... Takie jest moje zdanie. Poza tym, "seks" pisze się przez "ks", przestańcie się wygłupiać z tym "sexem", bo to pretensjonalne.

Gość gość
Do gosc 10:42 Planuję nocleg, bo wyjeżdżamy razem na weekend. Przecież jesteśmy dorośli i nie będziemy spać w osobnych łóżkach. Powinienem zapytać raczej kobiet jak mam zrobić, żeby wszystko wyszło dobrze.

Gość gość
Daj spokój. Przecież ona jest dorosła. Skoro chce z Tobą jechać, to myślę, że też sie spodziewa. I zapewniam, kobiety też mają swoje fantazje... zwłaszcza w tym wieku. O, właśnie. Wydaje się, jakbyś w ogóle nie brał pod uwagę Jej oczekiwań. Masz ją za bezmózgą lalę do zaspokajania Twoich potrzeb?:classic_cool:

Gość gość
Dokładnie odwrotnie! Chcę, żeby była zadowolona. W pełnym tego słowa znaczeniu: nie chodzi mi tylko o sam sex, ale o to jak mam się zachować, żeby się nie skompromitować. Nie chcę być za "konkretny", ale nie chce też wyjść na sierotę.