Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Histeryczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam, moja roczna córka od pewnego czasu jest nie doniesienia. Cały czas chce być u mnie na rękach, w pokoju siedzi i się bawi ale tylko gdy siedzę z nią, jak tylko wychodzę to dostaje histerii i beczy. Caly czas beczy gdy nie chce jej wziąć na ręce. Kiedyś pięknie przesypiala nocki, teraz budzi się 2-3 razy i płacze. Dodam, że ma już 14 zębów. Aha nie chce zostać z nikim innym, od razu wpada w płacz gdy ktoś chce ją wziąć. Zostaje tylko ze swoim tata.

Gość gość
Zastanow sie dobrze, bo moze zostawilas ja z kims z babcia, ciocia itp. Moze woeczas stalo sie cos co podkopalo poczucie bezpieczenstwa twojego dziecka. A moze gdzies na spacerze byla swiadkiem jak na male dziecko ktos nakrzyczal lub je uderzyl, a mala pomyslala ze wszyscy sa tacy zli tylko nie ty i jej tata, i moze jak ja zostawiasz to boi sie ze ktos przyjdzie i ja zbije lub nakrzyczy. Mogla tez zobaczyc cos w tv na tej zasadzie...

Gość gość
Mam to samo. Corka ma 13 miesiecy i mysle ze przechodzi jakis bunt. Czekam az minie:(

Gość gość
No właśnie czekać aż minie, czy robić coś z tym. Mąż twierdz, żeby na ten histeryczny płacz nie reagować, tylko zostawić ja w pokoju i czekać aż jej przejdzie. Ona potrafi bawić się ładnie, a po chwili jak mnie zobaczy, to śmiga do mnie z bekiem i ręce wyciąga