Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsza młodzież opinie

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o dzisiejszej młodzieży? Ja mam 15 lat, ale uważam, że dzisiejsza młodzież jest bardziej wulgarna i niekulturalna. Wiele dziewczyn w moim gimnazjum już uprawia seks, słyszałam nawet jedną taką, która panicznie się bała, bo jej się okres spóźniał. Inna chwaliła się w szatni przed WF-em, że zrobiła chłopakowi loda. Całe szczęście, że mam normalną klasę i temat seksu to raczej teoria albo zabawne przechwałki kolegów, niemające nic wspólnego z rzeczywistością. Czuję się trochę wyalienowana szczerze mówiąc, ponieważ niektórym trudno uwierzyć, że nigdy się nie całowałam, nie byłam pijana ani nie paliłam papierosów.

Gość gość
Och ty wyjątkowa koniczynko, która jest taka święta, że aż rzyg. Zawsze tak było. Była młodzież, która się bawiła, przeklinała, chlała, ćpała i seksowała i była młodzież, która była święta uśmiechnięta, grzeczna i tak dalej. Obie grupy są jednakowo nieznośne, bo nastolatek to koszmarna kreatura niezależnie od stopnia grzeczności.

Twoja moralność predestynuje cię do wstąpienia w nasze szeregi. Powiadam ci, zostań zakonnicą i oddaj swe genitalia panu :classic_cool:

Gość gość
Darujcie sobie te głupie komentarze.

Gość gość
Mam wrażenie, że ta dziewczyna jest bardziej dojrzała od was...

Wstąpienie do zakonu nie jest głupie. Mamy tu modły i zabawy. Najfajniej jest, jak pucujemy sobie nawzajem dewocjonalia :classic_cool:

Gość gość
wlasnie dlatego, ze nie potrafi sie smiac nie jest. w kazdym pokoleniu tal bylo, nic sie nie zmienilo. teraz jest dobry moment zeby nauczyla sie nie wpieprzac w cudze sprawy

Gość gość
W tym wieku już powinnaś dawać w dupę, a ty jeszcze papierosów nawet nie paliłaś? ehhhh 🖐️

O, dobrze że się pojawił Michał. Widzisz dziewczynko, na kogo możesz z takim nastawieniem wyrosnąć? Właśnie na takiego Michała. :classic_cool:

Aha, więc dlatego, że wszyscy w jej wieku palą, piją i się roohają to ona też ma taka być?? Żałośni jesteście. Spodziewałam się w tym wątku sensownych komentarzy dorosłych ludzi, a wychodzi na to, że to wy jesteście wyrośniętymi gówniarzami Autorko, nie przejmuj się nimi. Mam identyczne zdanie, co ty, w tej sprawie. Jak takie gimbusy się śmieją z kutasów w zeszycie, to aż głowa boli...

Dodam, że zawsze niezmiernie mnie irytowało, gdy tata kradł mi zeszyt do historii i rysował w nim wielkie włochate ku/ta/sy :classic_cool: