Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi samotnych kobiet, które są samotne, lub nikt ich nie chciał

Polecane posty

Gość gość

Szkoda mi ich. Często nieraz zakompleksione, z brakiem pewności siebie, nieśmiałe, lub takie, które nie potrafią zagadać do faceta, czy go zainteresować, z braku pewności siebie, braku natarczywości. Te kobiety więdną z wiekiem w takim położeniu, są zgorzkniałe i nieszczęśliwe, nie ma ich kto przytulić. Przytuliłbym takie, gdybym mógł, tak dla pociechy, bez seksu. One również potrzebują czułości, przytulenia, jak i również seksu.

Gość gość
to niech idą na siłownię i zmieniają się na lepsze zamiast słuchac bzdetów głoszonych przez psychologów typu "zaakceptuj siebie"

Gość gość
ha ha ja taka jestem, co prawda nie jestem gruba i dbam o siebie, ale jestem chora psychicznie i cierpie przez samotnosc, a z mezczyznami nie umiem rozmawiac. Na szczescie mam tabletki psychotropowe na moje dolegliwosci, dzieki ktorym jest mi wszystko jedno :D

Gość gość
Nie wiem, jak można mieć problemy z facetami... co w tym takiego trudnego, no ludzie????

Gość gość
to trudnego, ze mezczyznie moze sie nagle odwidziec nasza relacja, moge sie takiemu znudzic to juz wole byc sama. albo to, ze ja nie mam czesto ochoty na seks, nie jestem namietna i tak dalej, nie bede zawracala mezczyznie glowy po co ma tracic czas na taka zimna rybe jak ja

Gość gość
No to jak masz takie nastawienie, to bądź sama, jak wolisz, to chyba logiczne, że nikt nie zmusza :) Ja się zastanawiam, co jest trudnego w nawiązaniu relacji z facetem w przypadku kobiet, które są same, a CHCĄ kogoś poznać, tylko nie mogą/nie potrafią.

Gość gość
kobiety śmierdzą moczem, bo przy sikaniu całe się obsikują, brak penisa im szkodzi

Gość gość
Jest trudne to, ze bardzo rzadko odczuwam chec poznania jakiegos mezczyzny, a jak juz to odczuwam to stres mnie zzera, nie umiem wydusic z siebie slowa, a mezczyzna tez niekoniecznie jest mna zainteresowany :) a bycie z kims, kto mi sie nie podoba i jest mi obojetny jest jeszcze bardziej dobijajace niz nieodwzajemnione uczucie, przynajmniej dla mnie :/

Gość gość
Samotna to nie upośledzona ani brzydula.

Gość gość
Czyli chcesz, tylko twoja psychika cię ogranicza. Wystarczy, że zmienisz sposób myślenia, a mogłabyś znaleźć wartościowego faceta :) to tak niewiele wystarczy, by poznać kogoś dobrego, tylko trzeba zmienić nastawienie.

Gość gość
baby marudzicie jak stare panny

Gość gość
a co takiego zlego w staropanienstwie, niech sobie kazdy zyje jak chce, ja zamierzam zyc jak Kaczynski z kotami i fajnie :P

Gość gość
Jestem autorem. Nie lubię określenia stary kawaler, stara panna. A co, baba po 50 tce mężatka, nie jest starą mężatką, albo starą babą, albo facet? Chociaż starość to naprawdę wiek 60-80 lat.

Gość gość
co to znaczy zmienic nastawienie? przestac sie stresowac w towarzystwie atrakcyjnych dla mnie mezczyzn, czy tez moze pchac sie w zwiazek na sile z kims, kto mi sie nie podoba? :P

Gość gość
jak chcecie panny to możecie mnie bzykać sobie do woli

Gość gość
Jesteście powaleni :-P

Gość gość
kobiety radza sobie lepiej z samotnoscia niz mezczyzni. To o mezczyzn powinienes sie martwic autorze.

Gość gość
Na pokaz sobie radzą, ale w nocy płaczą w poduszkę i wypłakują żale. Faceci też nie radzą sobie zawsze, ale jednak kobieta pod tym względem ma trochę gorzej, ze względu nawet i na środowisko kobiece, które wytykają staropanieństwo.

Gość gość
Niektóre kobiety mają w sobie po prostu nienawiść do mężczyzn, która jest zazwyczaj spowodowana traumatycznymi wydarzeniami z mężczyznami w rolach głównych. Całkiem możliwe, że ojciec był katem a małżeństwo rodziców było totalnym nieporozumieniem. Z tego też powodu uważają że tak jest w każdym małżeństwie a faceci to przysłowiowe świnie i one również tak skończą jeśli wyjdą za mąż. Mogą to być również negatywne wspomnienia po poprzednim partnerze które całkowicie zniechęcają taką osobę do kolejnych związków.

Gość gość
baby jak nie mają co robić to ganiają lub chodzą z kijkami i plotkują sobie