Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorienka

Le Petit Marseillais Pielegnujący Krem do Mycia Masło Shea i Akacja

Polecane posty

Gość Lorienka

Udało mi się dołączyć do grona Ambasadorek LPM. Przed wczoraj odebrałam paczuszkę z zestawem i już tutaj marka ma duży plus za dbałość o szczegóły - całość bardzo ładnie i elegancko zapakowana. Z trzech produktów, które znajdowały się w zestawie testowym najbardziej do gustu przypadł mi krem do mycia z masłem shea i akacją. Mimo tego, że pieni się w sposób pozwalający na łatwe rozprowadzenie go na skórze to nie wysusza jej (co w przypadku innych kosmetyków często idzie w parze). Ma rzeczywiście kremową konsystencję i piękny, delikatny zapach przez co fajnie się go używa. Duży duży duży plus za to, że masło shea (Butyrospermum Parkii Butter - takiej nazwy szukamy na opakowaniu, gdyby ktoś chciał sprawdzić) na prawdę wysoko na liście składników. Polecam :)

Gość gość
WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o WON pyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdo spammerska!!!! :o

Gość gość
Skończcie z tym nachalnym spamem, nikogo to nie interesuje.

Gość JaaT
A mnie interesuje bo te go używam i sobie bardzo chwale! Skóra jest nawilżona, gładka i pięknie pachnie !

Gość gość
Nie jest. Nikogo nie interesuje, ze musisz zarobić na spamie.

Gość gość
Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak.

Gość Gość Ola
Gość jak nikogo nie interesuje jeśli mnie interesuje tak. Temat dyskusji jest wyraźnie podany jak Cię nie interesuje to wybierz inny nikt na siłę nie musi tu zaglądać

Gość katrin993
#ambasadorkaLPM Faktycznie długo nawilżona skóra! Długo walczyłam z przesuszoną skórą i nawet po użyciu balsamu miałam białą łuszczącą skórę. Teraz nareszczei jest SUPEROWO! WOW!

Gość Kaśkarzeeee
A mnie interesuje! To, że nie masz swojego życia i twoim hobby jest bluzganie innych to nie znaczy, że wszysy to robią! A ja uwielbiam LPM i malina i piwonia jest dla mnie strzałem w dziesiątkę! A jeżeli ty nie chcesz mieć cudownej skóry to używaj sobie czego chcesz :) Pozdrawiam

Gość gość
Jeśłi aż w tylu tematach trzeba reklamować te kosmetyki to znaczy że są NIC NIE WARTE !!!!!!!

Stosuję go już od kilku dni i jestem zadowolona z efektów. Delikatny, kremowy i składa się z naturalnych składników, Skóra jest nawilżona, odżywiona. Masło SHEA i akacja tworzą idealny duet i posiadają cenne wartośc****elęgnujące. Skóra jest gładka, miękka i od razu lepiej się czuję po takiej przyjemnej kąpieli. Cena atrakcyjna. Opakowanie wydajne. Warto spróbować.

Stosuję go już od kilku dni i jestem zadowolona z efektów. Delikatny, kremowy i składa się z naturalnych składników, Skóra jest nawilżona, odżywiona. Masło SHEA i akacja tworzą idealny duet i posiadają cenne wartości pielęgnujące. Skóra jest gładka, miękka i od razu lepiej się czuję po takiej przyjemnej kąpieli. Cena atrakcyjna. Opakowanie wydajne. Warto spróbować.

Gość gość
Żele Le Petit Marseillais są godne polecenia.Ładnie pachną są wydajne i nie wysuszają skóry.Gama zapachowa jest duża więc każdy znajdzie zapach dla siebie.Masło shea i akacja jest moim ulubionym zapachem więc polecam.

Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała.

Ten zapach mnie tak urzekł, że po pierwszym zastosowaniu zakochałam się w nim. Połączenie masła shea i akacji to strzał w dziesiątkę. Intensywnie nawilża i odżywia skórę. Po kąpieli skóra cudownie pachnie. Z dnia na dzień skóra jest coraz fajniejsza. Polecam w 100% #ambasadorkaLPM

Jeśli Twoja skóra potrzebuje intensywnego nawilżenia to jest to idealny produkt dla Ciebie, pokuszę się, aby stwierdzić, że nie ma lepszego. Dzięki naturalnym składnikom Twoje ciało dozna „szoku”, masło shea sprawi, że moc balsamu myjącego poczujesz już po pierwszym użyciu, a do tego ukojenie, którego Twoje ciało potrzebuje każdego dnia. A zapach akacji otuli delikatnie Twoje zmysły. #ambasadorkaLPM

Również jestem zachwycona tym produktem . Żel wpełni spełnia moje oczekiwana i zapach jest moim ulubionym . Polecam każdemu kto lubi chwile relaksu pod prysznicem . #ambasadorkaLPM

Gość gość
Nie zgadzam się z szumnym opisem producenta, bo żel za nic nie nawilża, nie odżywia ani nie pozostawia skóry miękkiej. No, przynajmniej mojej skóry nie pozostawia. Konsystencja jest wodnista, wolałabym, gdyby był bardziej gęsty. Podsumowując, to dla mnie zupełny średniak. Nie sądzę, żebym kiedykolwiek do niego wróciła.

Gość gość
Kaśkarzeeee 2016.08.20 A mnie interesuje! To, że nie masz swojego życia i twoim hobby jest bluzganie innych to nie znaczy, że wszysy to robią! A ja uwielbiam LPM i malina i piwonia jest dla mnie strzałem w dziesiątkę! A jeżeli ty nie chcesz mieć cudownej skóry to używaj sobie czego chcesz usmiech.gif Pozdrawiam x Jesteś tak tępa, że nie odróżniasz bluzgów od stwierdzenia, że nikogo nie interesuje spam reklamowy? Najwyraźniej właśnie ty "nie masz swojego życia" i zadowalasz się namiastką w postaci zaśmiecania forum, na którym nikt już nie chce 20-tego tematu o tych samych miernych kosmetykach.

Gość gość
Aha i NIE POZDRAWIAM. Umyj sobie tym badziewiem ze spamu mózg, może dorobisz się na nim "cudownej skóry", bo na pofałdowanie już za późno, śladu bruzdy nie ma.

Gość gość
Gość Ola 2016.08.18 Gość jak nikogo nie interesuje jeśli mnie interesuje tak. Temat dyskusji jest wyraźnie podany jak Cię nie interesuje to wybierz inny nikt na siłę nie musi tu zaglądać x Otóż nie ma tu mowy o żadnej DYSKUSJI. Ty i tobie podobne opłacone naganiaczki SPAMUJECIE forum kilkunastoma tematami pełnymi OPŁACONYCH REKLAM, wprowadzając w błąd użytkowniczki. Na szczęście większość przytomnie NIE ŻYCZY SOBIE SPAMOWANIA TYM BADZIEWIEM i protestuje. Załóżcie sobie JEDEN WŁASNY WĄTEK i tam do woli obrzucajcie się spreparowanymi informacjami o tych miernych kosmetykach.

Gość gość
Popieram. Skoro te kosmetyki są takie świetne, firmę stać na PRAWDZIWĄ reklamę, a nie - nędzne wynajęte za grosze do zaśmiecania darmowego forum klakierki. Wstyd i poruta.

Gość gość
Lorienka 2016.08.12 Udało mi się dołączyć do grona Ambasadorek LPM. Przed wczoraj odebrałam paczuszkę z zestawem x to sobie z nią siedź we własnej łazience nikogo nie obchodzi, że musisz zarobić tanią reklamą na darmowym forum na nas nie będziesz

Gość weclawsk
#AmbasadorkaLPM Ostatnio testowałam pielęgnujący balsam do mycia masło arganowe&wosk pszczeli&olejek różany Zapach delikatny w tle nuta różana. Konsystencja kremowa, nawilżenie ok - nie trzeba stosować balsamu po kąpieli. Ogólnie na plus

Gość saraib
A ja tam lubię te kosmetyki, co jednemu pasuje drugiemu nie musi. Zapachy są bardzo fajne, dobrze się pienią i są delikatne, Spróbować zawsze warto, a kto wie może się ktoś przekona. #ambasadorkaLPM

Pielęgnujący krem do ciała Le Petit Marseillais Opis produktu: Le Petit Marseillais Pielęgnujący Krem do mycia ciała, nie tylko oczyszcza skórę, ale tez pielęgnuje ją dzięki kompozycji składników pochodzenia naturalnego. Wyjątkowa formuła kremu pozostawia skórę intensywnie nawilżoną i odżywioną. A te składniki to: Masło Shea - powstaje ze zbieranych ręcznie orzechów z drzewa masłowego, które wyrasta w blasku promieni afrykańskiego słońca. Masło Shea słynie ze swoich właściwośc****elęgnacyjnych, nawilżających i natłuszczających. Akacja - od wieków ceniona za swoje kwiaty, które uwalniają słodki, delikatny zapach. Moja ocena: Le petit Marseillais pielęgnujący krem do mycia ma jedwabistą konsystencję i jest odpowiedniej gęstości. Łatwo się rozprowadza i świetnie zmywa. Skóra po jego użyciu jest intensywnie nawilżona i miękka. Opakowanie praktyczne i wygodne w użyciu. #ambasadorkaLPM

Uzywam własnie tego kremu ;) jako ambasadorka LPM poznałam świetny kosmetyk do mycia ciała. Pieknie pachnie to jest największy plus dodatkowo nawilża i pielęgnuje skore. Czuje ze jest bardziej miękka. Dla mnie jest to nowość i na pewno wroce do pielęgnującego kremu z masłem shea i akacja. Polecam #ambasadorkaLPM

Gość monica89
Masło shea i akacja to idealny duet wieczornej kąpieli po wyczerpującym dniu. Idealnie sprawdzają się w nawilżeniu skóry oraz jej odżywieniu, odprężeniu i nadaniu odpowiedniego kolorytu. Skóra "oddycha" , pachnie świeżością jest jedwabiście gładka. Polecam gorąco #AmbasadorkaLPM