Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomysły na imię dla kotki znajdy

Polecane posty

Gość gość
A może środa :)? Ja znalazłam mojego kota we wtorek i tak dałam mu na imie:)

Gość gość
klementynka, kisia, kaja, korek, kika, kiriku, kiri, kori, krecia, ketni, kuprusia, kasia, kubuś, kotlet, kiti, krysia, kilerka, kira, kocio, kacperek, kizior, klipek, korba, kartusz, kosmatek, kiara, kosmos, kama, kitti, kushta, karzeł, kuperek, klos, klop, kitek, korzuchowiec, kaktus, kolo, kola, ktośa, kleo, kleopatra, koko, krzyś, klops, kacper, kluska, krostka, koralik, korzonek, kituś, koti, kot, kesi, kasandra, klarunia, kasta, kiciuś, kiciunia, kureszal, klemens, kusi, karmel, kamel, kostka, kajusia, kocia, koral, kulka, kleks, kropa, kajda, kita, kubek, kirys, księżniczka, kizion, kotek, karmen, kicaj, kawka, karioka, kitakos, księżna pani, kerczak, kuleczka, karo, krecik, kredusia, klinek, kicorek, kami, kajko, kala, kmiecia, kubusia, kowu, krakers, kiziak, kimka, klusek, kłębuszek, kangorek, kluś, kotka, kulfon, kocurek, kunekunda, kredka, klio, kamilo, kicia micia, kacter, kamila, kiełbaska, kiełbasa, katiusza, kolczek, kolczyk, katastrofa, kasztan, kamień, kamyczek, kocizna, kapsel, krestka, kostuś, kociunia, kapselek, ksenka, koczocik, kitonka, klusinka, kubeł, krionus, karusiak, kubusiatko, kicius, kleuś, karol, kiniusia, kikut, kadyt, kitis, kaka, kretowata, krystynka, kilikutka, kitten, kora, kaczymorda, kasztanek, kleofas, koszka, króliczek, klopsik, karolka, karolinika, kijek, karmelek, klucha, kaman, kamil, koza, klaryska, kuba, kaczuszka, karena, klaudia, kupek, kacunia, keisi, kryha, karolina, kalei, karolinka, krecio, kopytko, kiutek, kiturek, kiciek, kiziurek, koperek, karamba, kicek, kopciuszek, kapustek, kocica, kitket, kinia, kreska, kretyn, kraken, kamberlina, karmela, kotfista, kofista, kunia, kabel, kazik, kiziulka, kokos, kaprys, kitana, kuan-ti, kaliber, kryzys, kiko i koko, kaszmir, kropeczka, kimi, kornelia, kiko, kociamber, kajtuś, katie, kicik, kiciaq, kociek, kufel, książek, koleś, kazia, koocia, kiciusia, kawa, ksantypa, kłopot, krówka, kociwór, kris, korniszonek, kundzia, kejk, kremówka, kina, kart, kajah, kropek, kotuś, kabina, kabaczek, kilimba, kulumba, kit-ket, kocięta, kici kici, kaśka, kaziu, kinajek, kondziu, kikalsia, klebek, kocziss, kobra, kar, kodżak, krezus, kocówa, kimba, kaszana, koklusz, klakierek, kszpiota, kerstin, klarion, koteczek, karola, kicunia, kacuś, kitty, kaszka, kulek, kitunia, klira, kuki, kulkowa-ciastkowa, kitkat, kodak, kisiel, kotowicka, kolec, kojakokidsfds, kill, koma, koci łazęga, koci zgret, kaku, klakiertzen, karton, koks, kyzia, kwiatek, koba, klusia, kumpel, kulesio, kanapka, kotecek, kwiatula, kikika, kizi mizi, kery, kragluś, kiszka, kitagunda, kocidrak, kurek, karen, kruczek, kriss, klementyna, kaszanka, kicior, kakalar, kiniol, kuna, kocicha, kenia, kastro, kocurka, kadzik, kręcik, klimek, kalambur, kujon, kinda, kiarcia, kłak, kremik, książe, kinio, koraliczka, klakson, kiwi, korcia, kociusio, kusy, kleiton, krikers, kulcia, krzysztof, kaean, kokusia, kosik, keanu, kotiszon, kyczka, kitunina, kilo, korski, kizik, keysi, klemensik, kocie imiona, killer, kacio, kikuś, kojak, katalinka, kefir, kodzak, kresek, kajetan, kefirek, kacperka, kociludka, kasa, kibel, ksenia, kia, kotynka, karla, kelka, kamaro, kacper, mika,kropka, karolina sudoł tarnobrzeg, kotylia, kluseczka, kiwaczek, kinga, kracy, kubica, kokus, kipsas, kaktusek, kociura, kashmir, kłaczek, kitte, kite, kitasek, koksia, ksunia, kukuś, krupcia

Gość gość
SZCZĘŚCIE ŻE TO NIE BYŁ PONIEDZIAŁEK

Gość gość
22:46 niestety to był piątek ;)

Gość gość
SZCZĘŚCIE ŻE TO NIE BYŁ PONIEDZIAŁEK

Gość gość
elka, enc, eleni, edward, emme, emm, ese, emo, ellie, esme, effy, erol, emma, edzia <3, ekis, emily, eliza, enty, enti, enion, erwira, evita

Gość gość
W sumie racja:) jakbym go znalazła w poniedziałek to nazwałbym się jakoś inaczej:)

Gość gość
NAMYSŁÓWKA ALBO PRZEMYŚL POWYŻSZE DOPIERO 22;54

Gość gość
polly, pola, pika, piotruz, pucek, purchat, paszczak, pedro, panterka, pitocha, prezes, pazurka, punta, polka, patrycjusz, pati, pysiek, pysiaczek, padlinka, pomarańczka, pieniążek, paciorek, ptyś, pumek, picia, pała, pumba, piwko, pstrokatek, pecia, peti, pendzelek, pieszczoch, pierdek, przytulinek, pasztet, peper, poncho, pajączek, pynia, pelasia, pstrokatka, popopopo, pulpoza, pepe, paulinka, piłkowaty, pupil, paulusia, pażdziernik, pisia, pompolinek, popo, pani potrzeba, pikus, pakus, pasek, puma, pumcja, pazurek, pielucha, popiołek, pious, pipuś, pipimi, pimpuś, peter, pluzsek, persian, pafnucy, pusio, paraska, pegaria, paputek, purchaweczka, pętelka, princessa, pojebaniec, pusława, pędzel, pucca, pawi, pumka, paula, pindzia, poziomka, pienkna, placuszka, piesek, popek, puzzel, prada, piątka, paciu, pręgusek, pyrcia, polska, pies, pol, próbek, peluś, psychol, pako, pandzik, plamek, pulek, placenta, pancernik, panika, patelnia, patyk, perwersja, perwers, pestycyd, płoza, pomyłka, poprawka, problem, pipo, pancia, pituch, pompon, pilocik, picolo, puniaa, pieszczotka, pipsiczka, pipsik, pączek, pumpka, pucuś, pączusia, psikuta, pentelka, piga, pomarańcz, purtek, pelka, picinek, papier d d, portek, pumpernikiel, packo, pip, pchlarz, pistacja, piucha, ponczek, psotnik, papa, papa smerf, psuja, przecinek, pajusa, pigwa, piksel, piemia, półka, psiaczek, porsche, pupuś, pascal, patataj, pręgus, pokemon, pierdzipiętek, pragnienie śmierci, pani krecikowa, pulpecik, prakseda, pisiek, pingwin, pikaczu, pościk, paulina, pistol, paweł, puszysta, pompka, pistia, pizia, pasja, pistacjusz, pepis, pandzia, pipka, pazur, pimpus, paola, pimpusia

Gość gość
My mamy kotkę i nazywa się Azja :)

Gość gość
Boże Broń Przed Namysłowem!

Gość gość
zazunia, zaiadu, zyta, zyga, zeus, zbylek, zlotka, zagadka, zak, zazu, zagroda, zakład, zatoka, zasiłek, zygzak, ziunia, ziula, zela, zdzichu, zara, zipi, zabniusia, zori, zabijaka, zgred, zlew, ziomo, zołza, zombe, zombi, zbyś, zymler, zaraz, zamość, złotka, ziemniak, zenon, zdrapka, zuzka, zonkil, zxasfcxffgvgghdtew, zofia, ziuziu, zosieńka, zonia, zygmunt, ziaba, zojka, zdzich, zadymek, zabik, zira, zmorysław, ziamka, zygmunt 1, zoch+a, zocha, zyzok, zakąska, zakąseczka, zes, złoty, zygi, ziemniok, zuzek, zoee, zeta, zsdfgh, ziuszka.

Gość gość
Ja mam kotkę-dachowca,ktora się z miesiąc temu się okocila.ma 2kotki.jeden zwykły szary a drugi ma kremowe futerko przypalane na uszach,lapkach,ogonie ipyszczku a do tego ma niebieskie oczy.gdzie ona się puściła,ze takie cudo ma?mam zamiar nazwać ją Finka.moze to i imię dla twojego kota?

Gość gość
Skad jestes? Chetnie przygarne to cudo sama mieszkam

Gość gość
Genowefa.

Gość gość
23:49 chyba Pigwa bleee

Gość gość
Przykro mi,ale ta Finka to już jest nasza,tzn.jak podrośnie zabieramy ją do domu.a dzieci już nie mogą się doczekać tej chwili i codziennie pytają czy to już.jestem z lubelskiego

Gość gość
23:58 wielka szkoda ;) ja z wlkp

Gość gość
Najlepiej nie kombinować i nazwać kotkę Kitty, mnie się podoba, ładnie i prosto. Ja mam kocury, kastraty i u sąsiadów też takie. Jakbym miała kocicę to może bym nazwała Melania jeszcze

Gość gość
Antonina.

Gość gość
Namysłowianka

Gość gość
gość dziś na twoim miejscu kupiłbym jakąś rybkę i dał jej na imię "chuj mi w doopę" :D

Gość gość
Przeciez kocur zeżre rybe :p

gość dziś Nie zeżre, wiem to z doświadczenia. :D Miałem dwa koty, z których jeden tylko się lampił na pływającą rybkę, a drugi co prawda, trochę mniej się bał wody i próbował ją złowić, ale zbyt głęboko łapką nie sięgał. :D

Gość gość
Jak chodzi o dachowce colorpoint, takie te z niebieskimi oczami, w typie rasowych, to coraz więcej tego łazi na działkach, parkingach i te mają branie, zaraz takiego ktoś chce mieć. Jeszcze są takie dłuższym futerkiem, w typie kota norweskiego. Kto chce kota, niech się dobrze rozejrzy, są takie do adopcji w różnych częściach kraju

Gość gość
Moja bezimienna ma ogromne uszy nienatyralnie duze i takie jak u rysia owlosione na czubkach ;))))

Gość gość
To daj jej na imię Rysia

Gość gość
Dobrze mieć kota, właścicielowi nuda nie grozi. Mamy w domu koty i psy od zawsze, ale koty bardziej rozrabiają, nigdy nie wiesz czym cię zaskoczy, psy są grzeczne i przewidywalne ☺

Gość gość
Dziekuje wszystkim za pomoc. Waham sie pomiedzy Zuzia i Migotka. Doradzi ktos?