Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi się nieznajomy facet

Polecane posty

Gość gość

Piszę do was, bo mam pewien problem z facetem, którego nie znam,a bardzo mi się podoba.On pracował w sklepie w którym robie zakupy.Pewnego dnia zauważyłam, że on się na mnie cały czas patrzy.Miałam wrażenie, że znajduje się tam gdzie ja jestem i np.układał towar i spoglądał na mnie.Któregoś dnia poszłam zrobić zakupy stanęłam przed chłodnią,a za mną ktoś pyta się Czy mogę Pani w czymś pomóc?odwróciłam się , a to był on.Jest to sklep samoobsługowy więc nigdy nie widziałam żeby sprzedawca sam podchodził do klienta.Innym razem była kolejka do działu z wędlinami w tym dniu on tam obsługiwał klientów.Ja stałam w tej kolejce przedemną byli ludzie.W pewnym momencie spojrzałam się na niego a on zaczął patrzeć mi prosto w oczy trwało to bardzo długo pakował wędlinę i się tak patrzył w oczy, ale żadne z nas się nie uśmiechnęło . Jak była już moja kolej zakupów to obsłużył mnie jak gdyby nigdy nic.No i tak później jak chodziłam po zakupy to raz się patrzył raz nie. Widział mnie też parę razy z facetem. Postanowiłam zaaranżować spotkanie jak wychodził z pracy przeszłam obok niego i nic myślałam,że on do mnie zagada a on przeszedł i poszedł dalej.Teraz myślę że chyba za dużo sobie wyobrażałam, bo gdybym się mu podobała to miał przecież wtedy dobrą myślę okazję żeby przejść do działania.Czasami to można powiedzieć,że się tak nachalnie na mnie patrzył.Teraz niestety zwolnił się i wyjechał prawie 200 km.od mojego miasta.Znalazłam go na fb.On mi się cały czas bardzo podoba i teraz żałuję że nie zrobiłam czegoś żebyśmy się poznali tylko, że nie wiem czy to patrzenie to był znak że ja się mu podobam czy po prostu coś innego bałam się że się skompromituje.Proszę was o interpretację tego co wy sądzicie.

Gość gość
bardzo długo pakował wędlinę x x ach moja c***eczka tylko o tym marzy...

Gość gość
hahaha ja codziennie patrzę na ekspedientki a one na mnie, ciekawe ile z nich ma chcicę a ile rzeczywiście zdecydowało by się na seks sądzę że 0, taka praca że masz kontakt z klientem jak jakaś lepsza laska to na niej dłużej oko zawiesisz pewnie nosisz obcisłe bluzki :p

Gość gość sszzarrrikkk
w********ac do budy etatowe zjeby! wasze wypociny zapowiadajom koniec swiata...!!!

Gość gość
Na pytanie "Czy mogę Pani w czymś pomóc? " mogłaś odpowiedzieć: "Tak. Proszę mi zrobić dobrze ".

Gość gość
Uiupppss

Gość gość
dobry boze a mi sie podba 2/3 z nich https://www.youtube.com/watch?v=Z43gDyLAmLE x jak widze biale odzienie i rakiete to dostaje goraczki. uwielbiam ten sport. aj law dis gejm jak mówił nasz naczelny trener :D najbardziej mescy sa tenisisci, jak dla mnie. super sport poza tym :P

Gość gość
sszzarrrikkk, cichaj!

Gość gość
Za takie odpowiedzi bardzo dziękuję, ale takich nie potrzebuję.

Gość gość
Zaproś go do znajomych

Gość gość
dziś - dokładnie tak! Zaproś go do znajomych!

Gość gość
Tak mogę spróbować, ale chodzi mi o to czy jeżeli on się tak patrzył jak pisałam to czy to oznacza, że się mu podobałam? Bo boję się skompromituje.