Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważacie że dział erotyczny dawno powinni juz zamknąć

Polecane posty

Gość gość

Według mnie dawno ten dział powinni zamknąć !! Sami degeneraci, idioci seksualni. Cały internet oczyściła by ustawa podobna do prepaid-ów Zero anonimowości np. podpis swoim peselem Jest wiele forum gdzie trzeba się logować potwierdzać sms itd. i strasznie oczyściło fora od przypadkowych idiotów których tu na kafe nie brakuje.

Gość gość
Wturlaj se teraz w dóópę dropsa. 🖐️

Gość gość
Problem w tym, weryfikatorze-moralisto, że to by oczyściło forum ze wszystkich, nie tylko z "przypadkowych idiotów" ;) Ale chciałabym zobaczyć choćby najbardziej niewinny flircik pod banderą peselu :classic_cool:

Gość gość
Pokaż sama flircik stara pulcheryjo Eve :-P Każdego pomawiasz i oskarżasz. Dziś cała sobotę siedzisz na forum?

Gość gość
In spe , jaki masz w tym cel? Bronić złego. Wolność słowa tak ale w formie która opanowała forume ? Pedofilia. Wyzwiska. Szantaże. Może ci kafeteria płaci. Pewnie tak. Rzucasz się bo srasz żarem ze strachu przed swoimi stratami.

Gość gość
wypier/dalaj na arkę debilko

Gość gość
10:50Na forum i z książką (uwielbiam) :) Za oknem ołowiane chmury, a ja w poduszkach :) Coś jeszcze?

Gość gość
Gdzieś pisałem o tym co mówisz?nigdy i nigdziea tych którzy piszą takie rzeczy mam w dóópiei nie czuję że coś tracę z tego powodu.

Gość gość
Petrov wyzywający Eve goniaca za Hajabuzą Wadera wyzywająca Nowego od pedofilów Mucha psychopatka z urojeniami Hejter Agent I Widmo Wiecznie naćpany In Spe Intrygantka wielonickowa Agnieszka z Sopotu Tony spamu i oskarżeń bez dowodów Takie ero w pigułce 🖐️

Gość gość
Dopisz jeszcze Analnego Jukena.

Gość gość
I siebie :D

jak najbardziej powinni "poszerzyc" dzial erotyczny:))) w zyciu erotyka jest bardzo wazna!:) a jak komus NIEODPOWIADA powinien zrezygnowac z tej strony:)

Gość gość
W Polsce juź wam rejestrują karty do waszych srajfonów/ andków i trzeba dane podać hehe i co dalej kończy sie anonyme i gdzie wy trole pójdziecie...na karaczanie okazało sie źe najbardziej bezwzględnymi hejterami są nauczycielki i urzędasy uchodzące w realu za prawe i szlachetne. Jeszcze będziecie moje komenty podnosić i mi przytakiwać jak dużo racji miałem co do "ludzi" W ty roku udadek ero przewiduje. 888888888888888888888888 Do jednej z normalnych dziewczyn -🌼 dla Ciebie Eve, wiesz od kogo. ;) Czemu tak mało jest takich jak Ty...ubolewam nad tym. Z taką jak Ty człowiek szczęśliwy byłby. Mobilizowałabyś do rozwijania sie aby nie było marazmu i dawkowałabyś zdrową normalność pod skrzydłami delikatnej wrażlimej zołzy. Długo myślałem o Tobie...lubie jednakTwoją osobowość.:) Pokaże Ci kiedyś foty z moich wypraw niebezpiecznych miłośniczko natury i zwierząt. obiecuje. Do zobaczenia jesienią na Rzece. P.S. bardzo dobrze wspominam spacery z Tobą i nigdy przykrości mi nie sprawiłaś. Mądra kobieta jesteś. Pamiętaj głowa zawsze do góry. ;) 888888888888888888888 Słowo do Agenta orange -pewnie nie uwierzysz ale nie ja tworze jakieś chore tematy i komenty pod Twoim adresem. Ktoś mnie podrabia. Nie zaczepiasz mnie i ja również nie wyjmuje noży swoich. Co by o mnie nie mówić to zwróc uwage że nigdy pierwszy nie inicjuje walki i w realu również. Zrobisz z tym co zechcesz, bo i tak wychodze, a jak wróce to mam swoją rzeke bo nie przepadam za ludżmi. Najlepiej unikajmy sie. 88888888 Pzdr. i uśmiech :)zawsze dla Eve. 8

Gość gość
Kurde blaszka. Dlaczego Ty Widmo zawsze kojarzysz mi się z Koke? Dałbym sobie grabę odciąć że to Ty prowadzisz ten projekt:classic_cool:

Gość gość
Największym trollem i hejterem jest niejaki Koke Widmo Petrov, który wyhejtował wszystkich 🖐️

Gość gość
Widmo :)Nie musiałeś dopisywać, że to Ty ;) Z Tobą zawsze wiadomo, że to Ty, bez względu, czy akurat trzymasz się jasnej, czy ciemnej strony. Cieszę się, że dziś jasnej :) Tak pozostań 🌻 Jeśli ktoś założy znów debilny temat o Agencie, nie pojawiaj się tam (wiem, żadna odkrywcza rada), bez Was dwóch padnie. "Długo" myślałeś, ale "jednak" lubisz moją osobowość? Aha ;)Żartuję, umiesz być ujmującym dla kobiet i tego się trzymaj, a nie tam krucjat forumowych (wiesz, co mam na myśli).Zdjęcia i zwierzęta - jak najbardziej :) Słodzę uśmiechem i do potem :)

Gość gość
Ten dział już jest zamknięty. Wystarczy się rozejrzeć.