Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co? jak sie czujesz małpo? nie masz żadnych wyrzutów sumienia?

Polecane posty

Gość gość

a no zapomniałem, takie zimne suki nie mają sumienia karma i tak powróci, nie martw się 🖐️

Gość gość
o czym ty bredzisz i dlaczego na cala polske.

Gość gość
Znowu ci odbilo ? :)Jesli karma powroci,to tym bardziej powinienes sie martwic o to,co sie z toba stanie ;)

Cierpie strasznie, mogłem cię jednak analnie zdeflorować... Niepotrzebnie obawiałem się reakcji znajomych, ruchający przecież nie jest pedałem... :classic_cool:

Gość gość
pogryzła mi żołądż i jeszcze się głupio śmiała gdy ja jęczałem z bólu

Gość gość
moon wyjdz wreszcie do ludzi a nie gnijesz cale dnie i tworzysz kolejneg glupkowate projekty:o🖐️ idz sobie swoim mitomanskim nissanem gtrem pojezdzic kaleko przegrana

Gość gość
wlazłaś tu i czytasz i sie zastanawiasz czy ten temat do ciebie tak do ciebie...

Gość gość
gość dziś Ja tu też wlazłam i zastanawiam się jedynie, jak mocno skrzywdzony musisz być, szukając rozmowy w taki sposób... przelać ci złotówkę na leczenie? :)

Gość gość
gość dziś wlazłaś tu i czytasz i sie zastanawiasz czy ten temat do ciebie tak do ciebie... x No i mam sie rozplakac ? :) Wez wymysl cos nowego,bo te twoje tematy zaczynaja przynudzac..

Gość gość
lepiej kup mi maść na żołądż moją pokaleczoną Twoimi zębami i odkażacz bo się coś jakaś pleśń od Ciebie wdała

Gość gość
gość dziś gość dziś Ja tu też wlazłam i zastanawiam się jedynie, jak mocno skrzywdzony musisz być, szukając rozmowy w taki sposób... przelać ci złotówkę na leczenie? usmiech.gif x Haha :D

Gość gość
ten się śmieje kto się śmieje ostatni... oj będę się wtedy śmiał :D:D:D

Gość gość
temat nie jest dla żadnej Ani 🖐️

Gość gość
gość dziś co do nissana... przecież każdy wie, że ujeżdżam 200sx-a ;) GTR mi nie pasuje, 4x4 jest fajne przy tej mocy, ale jednak dużo mniej atrakcji zapewnia ;) I nie stać mnie. :classic_cool:

Gość gość
mhm jasne przegrywie :D🖐️

Gość gość
gość dziś lepiej kup mi maść na żołądż moją pokaleczoną Twoimi zębami i odkażacz bo się coś jakaś pleśń od Ciebie wdała x Przysnilo ci sie cos ?Kijem bym ciebie nie tknela,a dopiero dotykac twojego pomarszczonego zagrzybionego kindybala,ktory posuwal polowe Ameryki.

Gość gość
gość dziś Przecież dawałem fotki... Orientuj grubasie zanim kogoś o mitomaństwo posądzisz. ;)

Gość gość
gość dziś Stare foto, dla jeżdżącego bez oleju polonezem, misia1... moim (tym samym) gruzem od czwartku zajmuję się lakiernika i chwilowo nie mam jak zrobić nowej fotki. ;) Ale poczekaj, kaleko... :D https://zapodaj.net/bb888d68f1a48.jpg.html

Gość gość
gość dziś ten się śmieje kto się śmieje ostatni... oj będę się wtedy śmiał smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x Ty juz przegrales :)Dlatego nic ci innego nie zostalo jak hejtowanie mnie,a nawet to ci kiepsko wychodzi ;)

Gość gość
Myślę ze powiedzial o tym nissanie jako ciekawostke, a nie chwalił sie bo czym??. Przecież jakby mi facet takim zlomem podjechał pod uczelnie to chyba bym sie ze wstydu spalila :o :o :o

gość dziś Jako ciekawostkę i opowiadanie na dobranoc napisze, że wciąż tam siedzi CA, 200 KM i wał - nominał. ;) Żadna z panewek się nie obróciła w przypływie szaleństwa. ;)

Gość gość
A tak btw czuje sie swietnie ;)A jeszcze lepiej jak czytam te twoje marne prowokacje,bo jest sie z czego posmiac :D

Gość gość
Może i małpa ma wyrzuty sumienia tylko nie wie ze to do niej piszesz wiec ci nie odpowie.

Gość gość
Musisz wstawić imię tej malpeczki.:D

Gość gość
No wlasnie,prosimy o imie ;)

Gość gość
Oj wiem,ze to do mnie :)Ale nie mam wyrzutow sumienia,bo nie mam ku temu powodu 🖐️

Gość gość
To ty powinienes miec wyrzuty sumienia i blagac Boga o przebaczenie za cala krzywde,ktora wyrzadziles niewinnym ludziom.

Gość gość
Mansonowi cuchna jaja :)

Gość gość
To o Pauline aka wredny malpiszon chodzi????