Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Kobiet do 165 cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Jak bardzo nienawidzicie umieśnionych kurdupli 170 cm z bicepsem 43 cm?czy jest to wielka nienawić czy tylko lekka pogarda?:(

Gość gość
cos ty, bylam kiedys mocno zauroczona w facecie na oko 1,70 i chyba 90kg wagi. mial tak podobna twarz do exa ze az mi sie spodobał :)

Gość gość
po prostu ignoruję :)

Gość gość
17:27 nawet nie naplujesz?:(

Gość gość
ja ich ganiam z widłami

Gość gość
Taki wygląd u faceta to ideał .UWIELBIAM.

Gość gość
Mnie się podoba.Nie znoszę natomiast debili którzy zadają kretynskie pytania żeby pompować swoje małe ego.

Gość gość
Co jest idealnego w kurduplu?Nikt nie pompuje tu sobie ego , bo nie ma czym, naprawdę. I wolę żeby mnie laska zwyzywala na ulicy , bo najgorsze jest być niewidzialnym dla kobiet, serio:(

Gość gość
Wyzszej juz nie chcesz bo "za wysoka" :D:D:D To dobrze , ze cie tak traktuja nizsze kobiety Wyczuwaja gówno

Gość gość
najlepszy koles z jakim sie spotykalam mial ok 165-167 cm wzrostu, ja sama mam 163 ach szkoda, ze mnie olal...

Gość gość
Co to znaczy najlepszy, chyba najniższy! A Ola cię pewnie dlatego że wiedział że kobieta prędzej zostanie lesbijką niż zada się z kurduplem!

Gość gość
Ja mam 172 cm i facet mierzący 170 jeszcze mógłby być. Chodzę tylko w butach na płaskim obcasie i nie toleruję szpilek ani innych butów na obcasie. Nie wyglądałby przy mnie śmiesznie. Jeśli wszystko inne by mi pasowało facet o takim wzroście byłby do zaakceptowania. Nie lubię jednak płaczliwych facetów, nie nadaję się na niańkę :(

Gość gość
No ale bądźmy szczerzy, kurdupel nawet z 50 cm w bicepsie będzie wyglądał żałośnie w porównaniu z facetem 180 cm nawet jeśli ten wyższy ma 22 cm czyli rączkę jak kurczak!

Gość gość
Niestety wysoki suchoklates z rączką jak kurczak też nie wygląda fajnie. Już lepszy mniejszy a zbudowany.

Gość gość
19:48 no co ty nie powiesz musisz być kurduplem bo na pewno nie kobietom

Gość gość
Zgadza się, kobietom nie, nawet nie wiem co to. Jestem kobietą.

Gość gość
19 :55 jesteś królem i piszesz bzdury. Bo kobiety nienawidzą kurdupli!

Gość gość
gość dziś Wyzszej juz nie chcesz bo "za wysoka" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif To dobrze , ze cie tak traktuja nizsze kobiety Wyczuwaja gówno X Żartujesz?Nawet bym się nie ośmielił do wyższej zarywać. Zrobiłbym z siebie tylko jeszcze większeho błazna niż jestem.Niestety doskonale wiem jak funkcjonują kobiety i jaki mają stosunek do takich jak ja.I nie ma znaczenia że ja mam wielką lapę , bo liczy się wzrost u faceta i kobieta zawsze wybierze wysokiego chudzielca nawet jak będzie miał łapki mniejsze niż ona.

Gość gość
ja nienawidze mezczyzn, ktorzy robia mine jakbym ich zabila jesli nie skacze wokol nich jak malpka na sznurku albo nie wiem co powiedziec na tekst w stylu "co tam", wiec daje sobie spokoj, jak nie mam o czym z kims gadac bo nic nas nie laczy to jego wyglad nie z tym nic wspolnego. A fochy takiego goscia mnie tylko bawia. Oczekuja najczesciej niewiadomo czego.

Gość gość
Ja oczekuje tylko penetracji wszystkich dziurek. Czy to duzo?

Gość gość
Podbijam:(