Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co tu zrobic hmmmmm

Prosze mezczyzn o opinie

Polecane posty

Gość Co tu zrobic hmmmmm

Czy to mozliwe zeby facet szybciej konczyl podczas normalnego seksu? To nie tak ze zle robie oral, wydaje mi sie ze jestem dosc ciasna. Nawet jak juz sie chwile kochamy, rozluznie sie niby to i tak czuje bol. Jakby mnie rozpieralo . Moj facet ma 15 cm wiec to tak standardowo. Zawsze jestem mokra. Moze ktorys pan cos o tym powiedziec? Mieliscie kiedys kobiete jakas wyjatkowo ciasna? Moj partner mowi, ze jestem bardzo ciasna, a jak juz zacisne miesnie to wgl odrazu dochodzi... irytuje mnie to troszke :(

Gość gość
Nasz seks trwa jakies 2 min (sama penetracja), a co do pieszczot oralnych to troszke dluzej ale moze dlatego ze jestesmy do nich przyzwyczajeni.

Gość gość
Zaproponuj facetowi, by w najbliższym czasie poćwiczył mięśnie Kegla. Gdy jego mięśnie Kegla będą już wyćwiczone, niech zaciska je W MOMENCIE, GDY JEST BARDZO BLISKO EJAKULACJI. Dzięki temu wasze zbliżenia będą dłuższe, a przy odpowiednim wyćwiczeniu, twój facet będzie mógł kontrolować swój sprzęt w pełni.

Gość gość
Bardzo dziekuje za rade :)

Gość gość
Popieram przedmowce! Moja zona jest bardzo ciasna i ciezko bylo na poczatku szybko nie dojsc...polecam Ci tez cwiczenie partnera przez masturbacje Twoja reka;) nauczy sie jak kontrolowac swoj orgazm.

Gość gość
Czesto za pierwszym razem zaczynamy oralnie ale niestety i tak szybko dochodzi za drugim razem. Dzieki :)

Gość gość
Tak jak wcześniej wspomniałem - ćwiczenia na mięśnie Kegla. Na początku kilkadziesiąt krótkich uciśnięć dziennie, a potem coraz dłuższe i więcej. Po tygodniu lub NAWET DZIENNYM TRENINGU (nieraz wystarczy przećwiczyć przed seksem rano) powinnaś już widzieć różnicę ;) Jeżeli to nie wystarcza, postarajcie kochać się w innej pozycji niż misjonarska. Prawda jest taka, iż pozycja misjonarska jest zabójcą męskich "krótkodystansowców" i bardzo szybko prowadzi do ejakulacji. Pozycje, w których mięśnie twojego partnera są bardziej rozluźnione i może więcej wytrwać, to takie gdy ty jesteś na górze lub z boku. Jest jeszcze wiele sposobów na szybkie dochodzenie. Ogólnie unikajcie żelów intymnych, niech twój partner kontroluję swój oddech i zwalnia gdy jest bardzo blisko. Niech zawsze pamięta, że ma jeszcze język i ręce, gdy jego sprzęt odpoczywa ;)