Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Keratynowe prostowanie Inoar

Polecane posty

Gość gość

Czy robilyscie keratynowe prostowanie? Jesli tak to podzielcie sie wrazeniami- jak dlugo utrzymuje sie efekt, czy sa jakies wymagania co do wlosow? Jakie najlepiej zareaguja na keratyne? Czy jest konieczna szczegolna pielegnacja po samym zabiegu? I piszcie jaka keratyna sobie robicie- czaje sie na Inoar, ale chcialabym poznac opinie ;)

Gość gość
Tez mysle o tym zabiegu, kolezanka jest po- nie wiem jakich produktow uzywala, ale wiem, ze robila sama w domu. Nie w salonie. Ale efekt- jeju, ile ja bym dala za tak piekne wlosy!! a przed miala dosc zniszczone, bo jest fanką prostownicy :P

Gość gość
juz kilka razy robilam sobie zabieg keratyną z inoaru. dla mnie- nie ma sobie równych. no po prostu wlosy sa po niej idealne ;) ale musisz pamietac o pielegnacji wlosow po zabiegu- zwykly szampon odpada ;)

Gość gość
nie uzywam keratyny, ale mam olejek arganowy Inoaru i dobrze dziala na wlosy. wydaje mi sie, ze ta marka ma profesjonalne produkty ;)

Gość gość
dzieki, w takim razie chyba sie zdecyduje na ten produkt. ale widze, ze musze dokladnie przeczytac instrukcje jak nakladac, zeby nie zrobic krzywdy swoim wlosom :D

Gość Olaxx
Witam , mam pytanie odnośnie zabiegu z firmy INOAR czy przy jego wykonywaniu ulatniają się nieprzyjemne zapachy. Zawsze wykonywałam z firmy Alfaparf i poprzez smrodek nie dało się wytrzymać bez otwierania okna , często podczas suszenia i zaś prostowania robiło się siwo w pomieszczeniu a ten zapach gryzie aż w gardło. Czy ta firma zapewni mi lepszy komfort przy jego wykonywaniu ??

Gość gość
Witam sama jestem ciekawa keratyny Inoar . Juz raz wykonywalam ten zabieg w salonie fryzjerskim ale z innej firmy. Wtedy bylo to z firmy Amazon Keratin. Bylam zadowolona. Od zabiegu minelo 6 miesiecy a moje wlosy znowu sie puszą. Ale mam grube i lekko krecone.

Gość gość
Poniewaz Karatynowe prostowanie nie jest prostowaniem chemicznym i tak naprawde wyprostowanie wlosow to efekt uboczny !!! Keratyna ma za zadanie wygladzic włos oraz nadac im polysku i swierzego wygladu ... tyle w temacie

Gość cisow08
Dużo zależy również od umiejętności fryzjera, keratynowe prostowanie to dość żmudny, długi zabieg i wymaga precyzji. Czasem niedokładne wykonanie przekłada się na mizerne efekty na włosach. W swoim salonie używam keratyny z inoaru (moroccan treatment, g-hair) bylam kilka razy na szkoleniach no i na pewno trzeba stosować się do instrukcji. Ale produkt jest godny polecenia, klientki chwalą sobie rezultaty. Włosy są nie tylko wyprostowane, ale przede wszystkim pięknie nawilżone i lśniące.