Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z mezem z rozsadku a marze o prawdziwej milosci

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bylam w nim zakochana, wystarczylo to, ze dobrze sie ze soba rozmawialo i spedzalo czas. Czulam, ze bedzie dobrym ojcem, bo jest odpowiedzialny, opiekunczy i wierny. Maz ma konkretny zawod i sporo zarabia co tez bylo, dla mnie wazne. Jednak w lozku jest bez szalu. Wiem, ze nie mozna miec wszystkiego, ale praktycznie codziennie marze o tym, ze sie zakocham, ze obudze sie z tego marazmu :( Powinnam doceniac to co mam, ale kazdy chce miec lepiej i wiecej... Kochacie swoich mezow? Co zrobic by docenic to co mam?

Gość gość
Gdzie Ty w tym małżeństwie widzisz rozsądek? Weszłaś w nie z wygody, bo facet się Tobą opiekuje i ma kasę. To nie rozsądek tylko tuwstawbrzydkiesłowo.

Gość gość
Gdyby tylko dobrze za rabial to bym z nim nie byla...

Gość gość
20:29 Swietny strzał!!! trafiony zatopiony :D Rzadko sie zdarza iż pierwszy komentarz rozwali system :D Tu nic wiecej nie należy pisać...

Gość gość
jak dlugo jestescie malzenstwem? Macie dzieci?

Gość gość
7 lat razem, 2 lata w malzenstwie, dziecko 9msc

Gość gość
Nastepna "rozsadna" dziwka rujnuje zucie sobie, mezowi i dziecku bo sie jej nie chce ryszuc leniwego dupska do pracy...

Gość gość
Gdzie jest napisane, ze nie pracowalam? Jeszcze 3msc z dzieckiem i wracam do pracy, nie wiem co cie boli...

Gość gość
Nastepna "rozsadna" dzi**a rujnuje zucie sobie, mezowi i dziecku bo sie jej nie chce ryszuc leniwego dupska do pracy... x nie jestem autorka , tez wyszlam za maz z .....rozsadku z samotnosci ,z powodu zlamanego serca i tu sie zdziwisz ale nie jestem dziwka ktora nie rusza dupska ale kobieta dobrze zarabiajaca ale tez ciezko pracujaca

Gość gość
Ja jestem 5 lat po ślubie dzieci narazie nie mamy ale już długo się staramy. Z mężem jestem 10 lat i bardzo go kocham. Nie wiem jak możesz tak żyć z kimś bo ma dobrą posadę

Gość gość
No to przyszłość bedzie wyglądać tak: zakochasz sie, zdradzisz, rozwalisz dziecku rodzine lub staniesz sie zgorzkniała pesymistka która wiecznie bedzie żyła marzeniami i zadawała sobie pytanie co by było gdyby.... Po tylu latach miłości do męża nie poczujesz, miłość jest fundamentem związku od pierwszych chwil jego trwania i dzieki niej ludzie potrafią żyć ze sobą x lat i byc szczęśliwi...

Gość gość
Stracić... Wtedy doceni się to co się miało. Kocham mojego męża, uwielbiam spędzać z nim czas a seks jest takie o jakim marzyłam zawsze ale sama musiałam dać coś od siebie i naprowadzić na to męża.

Gość gość
ale się uczepiłyście tej kasy...zwróćcie uwagę, że oprócz tego autorka pisze, że jest odpowiedzialny, opiekuńczy i wierny. też kiedyś chciałam wyjść za mąż z rozsądku, a raczej z desperacji. ba, ona nawet nie był ani odpowiedzialny, ani opiekuńczy (czyli widzicie, jaka to była desperacja, a bogaty też nie był). autorko - na pocieszenie - takich małżeństw jest pełno...

Gość gość
Tak wiem, ze jest pelno, zdaje sobie z tego sprawe. Cos takigo jak seks jest troche wazne, a ja nawet tego nie mam. Maz mnie nie podnieca.

Gość gość
hmm to ja pisalam z gośia dziś no to troche kicha bo mnie moj maz fizycznie bardzo pociaga ale pociag fizyczny to jeszcze nie milosc

Gość gość
i dodam ze ja w przeciwienstwie do ciebie autorko nie marze o milosci bo taka przezylam , plus dwa lata traumy i lekow po tej cudnej milosci nieeeeee dziekuje drugi raz nie chce tego przechodzic wole mojego meza z rozsadku , dobry, prawdziwy partner , przyjaciel na dobre i na zle, opiekunczy i przystojny

Gość gość
Ostatnio spodobal mi sie 1 dziennikarz (gdy ogladalam jego reportaz), ktos by powiedzial, ze nie powala a mi sie bardzo podobal, mial to cos. Tak samo w przypadku meza, tylko, ze mu brakuje tego czegos.

Gość gość
Wiem o czym piszesz, przed mezem spotykalam sie z facetami, ktorzy zawrocili mi w glowie i zlamali mi serce, dlatego od tamtej pory powiedzialam sobie, ze najwazniejsze zeby partner byl przyjacielem, odpowiedzialnym i dobrym czlowiekiem a nie hulaka.

Gość gość
Kobieto nie cuduj!!! wiekszosc Polek tkwi w chorym zwiazku i nic z tym nie robia. Jesli maz sie nie zorientuje, to skok w bok.

Gość gość
gość wczoraj i takie malzenstwa z rozsadku jak moje i twoje sa bardzo trwale z tego co widze a te z wielkiej milosci jakos nie wytrzymuja proby czasu i sie rozpadaja

Gość gość
11:51 jak sobie z tym radzisz, ze jednak jest to malzenstwo z rozsadku?

Gość gość
małżeństwa z rozsądku wytrzymują próbę czasu bo trudno, żeby zepsuło się coś, czego w ogóle nie ma (uczucie). autorko, może po prostu się rozwiedź.

Gość gość
Także wyszłam za mąż z rozsądku.Byłam bardzo mądra osoba w wieku dwudziestu paru lat i wręcz zmusilam chlopakacwtedy ,to zaręczyn.Był wesoły,uśmiechnięty.odpowiedzialny, szarmancki.Studiował dobry kierunek, były więc perspektywy i jaj się okazało,dobrze przeczytałam że beczki z Niego dobry mąż,ojciec i pracownik. Jesteśmy razem od 10 lat,mąż świata poza mną nie widzi...ja go czasem kocham a czasem nie,trudno stwierdzić: p. Jest namnrazem dobrze chociaż też czasem marzę o gorącym romansie. Nie widzę nic złego w takich małżeństwach. Są trwalsze

Gość gość
14h47 marzysz o romansie a bylabys gotowa wejsc w taki romans, gdyby jakis mezczyzna Ci zawrocil w glowie? Czy moze pozostaje to tylko w sferze marzen, bo masz za duzo do stracenia na dobra sprawe?

Gość gość
Nie rób mi proszę pseudo analizy portretu psychologicznego

Gość gość
gość wczoraj 11:51 jak sobie z tym radzisz, ze jednak jest to malzenstwo z rozsadku? x radze sobie swietnie , o niebo lepiej od tych co wyszly za maz z wielkiej milosci a teraz zakladaja zewne tematy na forum . ja mojego meza bardzo lubie (on jest we mnie zakokochany niezmiennie od 12 lat ) jestesmy para zgranych przyjaciol . lubimy razem podrozowac , spiewac w samochodzie , ogladac smieszne filmy , nawet sprzatamy dom razem :) lubimy razem gotowac ogolne lubimy swoje towarzystwo maz nosi mi syrop na lyzeczce jak jestem chora i okrywa mnie kocem jak usne na fotelu wieczorem strasznie lubie mojego meza , to super facet , wybralam go sobie na partnera zyciowego z glowa, rozsadnie i sprawdza sie idealnie i gdyby mi go kiedys zabraklo to byloby mi strasznie smutno

Gość gość
nie martw się głupimi komentarzami, masz wychodzą za mąż z miłości, rodzą jedno za drugim dziecko jak głupie, a później klaps, bo mąż nie daje rady zarabiać na to stado dzieci, kłótnie z braku pieniędzy i rozwód. Oto pieprzona polska sielanka głupich królic.

Gość gość
Gość dziś 7:55 a ja myślę, że jednak kochasz tego swojego męża :) z opisu fajna parę tworzyć. Dużo szczęścia życze :)

Gość gość
Ja tez nie kocham. Chociaż sama nie wiem do konca jak jest. Nie podnieca mnie ale jest dobrym mężem ojcem. Zaradny zarabia(co prawda ja tez do pracy chodzę) . Mamy córkę 2l10m. Sami 5 lat po ślubie. AL często mnie denerwuje. Albo podobają mi sie fizycznie inni mężczyźni-ostatnio miałam sen ze upr seks z kimś innym. Nigdy nie zdradzę mam swoje zasady ale trudno mi kochac męża. Trudno zmusić sie do seksu. A zmuszam sie ostatnio co 2 dzień bo on kocha pragnie mnie i co mam zrobić skoro nic złego mi nie robi?? Tylko poprostu cos wygaslo albo nigdy tego nie bylo...

Gość gość
13.03. Nawet nie lubię sie z nim całować. A uwielbialam kiedys- teraz mnie często denerwuje, czasem sama awanturę mu zrobię z jakiejś pierdoly bo poprostu jestem nieszczęśliwa a on i tak kocha...nie lubię jego rodziny teść i tesciowa bardzo sie wtracali a on na poczatku nie reagował i bardzo wtedy mnie zawodzil. Minelo kilka lat a dalej to boli.