Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela miałeś coś dla mnie zrobić

Polecane posty

Gość gość

Miałeś w czerwcu przyjechać do Namysłowa pociągiem skoro jak mieszkasz we Wrocławiu to zajęłoby ci pociągiem tylko półtorej godziny bo Namysłów ma bezpośrednie połączenie ze stacją kolejową Wrocław psie pole nadodrze sołtysowice Wrocław główny ps nigdy nie mogę zapamiętać czy po psim polu najpierw są sołtysowice czy nadodrze bo dawno nie jechałem pociągiem do wrocia bo częściej autem z rodzicami jeżdżę

Gość gość
Jak przyjedziesz to zobaczysz że Namysłów nie jest brzydkim miastem bo na żywo na własne oczy go zobaczysz i wszystkie miejsca rozrywkowe rekreacyjne sportowe itd które codziennie wklejam ci pokaże i wtedy nigdy już nie powiesz że tam nic nie ma bo wszystko jest z tych rzeczy wymienionych dobrze wiesz jakie

Gość gość
Pójdziemy na basen na stadion na kręgielnie siłownię w pierwszej kolejności potem na kort tenisowy i jak będziesz chcieć to do activsport (w centrum rozrywki zorza na bilard kręgielnie do solarium sauny itd jak ci zamieszczałem to nie wszystkie miejsca w namyslowie. Potem pójdziemy a wieczorem potańczyć do tabu Music club a rano na fitness jogę salon masażu i inne miejsca w Namysłowie

Gość gość
Z pedałami sie nie umawiam homocwelu !!!

Gość gość
Poważnie pytam przyjedź nie zartuje dopiero wtedy będziesz mógł ocenić czy Namysłów to dziura czy nie

Gość gość
A ja poważnie pisze, że z homocwelami sie nie umawiam

Gość gość
Nie nie jestem pedałem to że gdzieś to na kafe wyczytałeś to jakiś podszyw napisał tylko ty twierdzisz że jestem pedałem to ty mnie Nazwałeś homocwelem przyjedź może jutro proszę dopiero po przyjeździe ocenisz czy Namysłów ci się podoba czy nie

Gość gość
Proszę przyjedź co ci szkodzi co z tego że nie lubisz Namysłowa ale może polubisz skoro twierdzisz że Namysłów to dziura to sam pisałeś że niektóre dziury są fajne a jedne nie może ci się spodoba przyjedź proszę to nie żart naprawde chce byś przyjechał

Gość gość
Może się przemożesz i przyjedziesz dowód że poważnie pisze? To jak się odezwiesz dam ci mój numer telefonu

Gość gość
Naprawde chce byś przyjechał :):):)

Gość gość
No przyjedź

Gość gość
Długo mam cię jeszcze prosić?

Gość gość
Odpisz czy przyjedziesz czy nie zastanów się poważnie bo ja nie robię sobie żartów bo ja naprawdę chce byś przyjechał

Gość gość
No odpisz

Gość gość
No przyjedź