Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona napalona

Marzę teraz o tym, aby

Polecane posty

Gość gość
Czego ci zazdrościć napuszona ladacznico?:-DZ brzydką gębą:-D Piękna kobieta nie informuje hejterskiego forum jaka jest cudowna. Gdybyś była taka seksowna nie siedziała byś w tym miejscu i nie wyrywala. Bo na codzień nikt na ciebie na patrzy paszteciku. Nie odpisuj, kontynuuj grzebanie w pizdzie:P:-DKazda stwora znajdzie amatora :-D:-D:-D🖐️

Gość gość
Masz ciekawe życie?Sobota 22.05 ty na forum szukająca bolca do döpy:-D:-D Gratuluję kuri domowa bez zębów na przedzie :-D

Gość Ona napalona
Ha ha ha ha ha :D Naucz się czytać ze zrozumieniem i mi nie dyktuj na co mam odpowiadać a na co nie! :D będzie mi tu jakiś wyprych mówił jak żyć :D Widać sam sobie z życiem nie radzisz skoro przesiadujesz na "hejterskim" forum i szykanujesz innych po to żeby się tu dowartościować :D Nie napisałam że jestem cudowna, tylko że mam satysfakcjonujące zycie bo ciężko i uczciwie pracuje, uczę się i rozwijam w wielu dziedzinach i jak na to że jestem jeszcze parę lat przed 30-tką sporo doświadczyłam i osiągnęłam głównie sama, bo niestety w zyciu nie miałam wszystkiego podsuniętego pod nos jak co niektórzy... a pasztetem jeszce nikt mnie nie nazwał- nowe doświadczenie, ale w sumie nic nieznaczące od kogoś kto nawet mnie nie widział ale wie jak wyglądam :D Jakiś ty żałosny. Bywał chłopaczyno z kompleksami!

Gość akadanny
Ona napalona odezwij sie aka_danny@vp.pl

Gość gość
Jeszcze tu jesteś corfo? :-D :-D:-D Dotlen się bo blada jesteś. Może masz zaparcie? Jakas niewyraźna jesteś :-D

Gość Ona napalona
Panowie proszę o wsparcie finansowe. Mam długi i komornika. Zrobię wam loda, dam się porządnie przelecieć :-)

Gość gość
DARUJ SOBIE PISANIE Z TYM BARANEM.ON CIEBIE TYLKO OBRAZA. CHCESZ POPISAĆ.OK.dawcaspermy@gazeta.pl Pozdrawiam

Gość Ona napalona
10.57 Tak się składa że kurą domową nie jestem tylko wolną- niezależną kobietą która ma odwagę żyć na własnych zasadach nie zważając na wymogi społeczeństwa, więcej tym osiągnęłam niż ci co to się boją wyrazić swoje zdanie chociażby, bo zostaną zwinczowani przez półmózgich ćwierćinteligentów do których zalicza się większość społeczeństwa! :D Nie muszę w każdą sobotę chadzać na imprezy żeby moje życie było ciekawe, bo ten etap mam już dawno za sobą... jest wiele bardziej satysfakcjonujących zajęć i miejsc do odwiedzenia niż nocne kluby- takim ludziom, dla których nocne cotygodniowe imprezowanie jest priorytetem szczerze współczuję ! :D

Gość gość
wylizałbym ci nietylko muszelke a le i pupcie wsadzil jezyczek lizal długo lubie tak chcesz napisz na gg 57382452

Gość Ona napalona
11.08 ja się dziwię że ty tu jeszcze jesteś... ja tu będę tak długo jak długo będę chciała, to ja załozyłam ten temat, więc ty zrób stąd wypad, bo nie jesteś tu mile widziany :D ma czelność błazen włazić na czyjś wątek i zabraniać pisać utorowi w jegow łąsnym temacie. Dobra kończę tobą dyskusję pyle marny, bo szkoda mi już słów. Niestety za dyskutowanie z idiotami nikt mi nie płaci, a nerwów psuć sobie nie zamierzam. Astalavista!

Gość Ona napalona
Nażarłam się papierówek i mam gazy piorunujące :(

Gość gość
Co z tego że założyłaś temat idiotko? Ubaw przedni. Ty serio masz 30 lat? Mam wrażenie że za dwa tygodnie wracasz do szkoły :-O

Gość Ona napalona
A ja mam wrażenie że powinieneś leżeć w kołysce i srać pod siebie, bo do niczego innego się nie nadajesz pawianie :D i naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem, naprawdę jesteś taki tępy, Bożeeee....ty chociaż podstawówkę skończyłeś?? Tobie proponuję wrócić do szkoły, bo co jak co ale czytać to nawet przedszkolak lepiej potrafi. Jaka porażka, twoi rodzice muszą cierpieć że taki niewypał na świat wydali. Aż mi ich szkoda, bo ciebie to pal licho, ale czym sobie twoi starzy zawinili to nie mam pojęcia. Biedni ludzie> :(

Gość Napalony na suchary
Ty Napalona nie gadaj z debilami bo to bez sensu. Gòwna nie przegadasz. :-)

Gość Ona napalona
Napalony na suchary- co racja to racja :D z g****a kwiatów nie zrobisz... prawda.

Gość Napalony na suchary
Z drugiej strony musimy pamiętać, że to są odpady których nikt nie chce więc całe dnie siedzą na kafe i z zazdrości hejtują wszystkich po kolei.

Gość Ona napalona
I tak jestem zbyt bardzo wyrozumiała, i większość tego rodzaju typków ignoruję, ale ten zasłużył na specjalną uwagę, może poczuł się ważny choć przez chwilę- bo ktoś mu odpowiedział i przypadkiem zrobiłam dobry uczynek :D

Gość Ona napalona
gość z @ amazing coś nie tak z twoim adresem

Gość Napalony na suchary
Masz rację. Musiał poczuć się bardzo ważny, aż z wrażenia się zapowietrzył i zaczął bluzgać.

Gość Ona napalona
Napalony na suchary wyglądasz na spoko faceta. Zostaw @ . Skąd jesteś?

Gość Napalony na suchary
Jestem z Warszawki. :-) Ale żeby dostać maila to trzeba mnie trochę zbajerować.. Nie daję każdej ;-)

Gość gość
Ona, to opowiedz nam ,jak byś chciała? Co cię nakręca? Jesteś pruderią czy wręcz przeciwnie?

Gość gość
Napalona to podaj swojego maila

Gość Napalony na suchary
Ona sobie już poszła. Sio koniobijcy :-D

Gość Ona napalona
To zależy ;) w stałym związku byłam tylko dwa razy. Pierwszy raz 3 lata a drugi raz 2 lata. A tak to miałam może ze 3 seks przygody, więc dużo tego nie było. Jak byłam w związku to różnie bywało, czasami uwielbiałam ostry seks a czasami delikatny- subtelny taki z uczuciem, a jesli chodzi o przygody to były instynktowne wybryki z przystojniakami chetnymi do zabawy a z takimi tylko ostry i dziki seks ... innej opcji nie ma :D

Gość gość
Koniobijcy? Napisał Koniobijca z kilkoma niebieskimi nickami :-D

Gość Napalony na suchary
Hahaha :-D

Gość gość
Ona napalona chcesz się spotkać czy tylko popisać o seksie?

Gość Ona napalona
Na początek możemy popisać a potem, jeśli przypadniemy sobie do gustu, może nawet spotkać na realne bzykanie :) nie robiłam tego od ponad 4 miesięcy jestem taka wyposzczona że nie wiem ile zdołam wytrzymac bez seksu

Gość Napalony na suchary
Ona napalona- zostawiam Ci @ bo muszę chwilowo opuścić te zboczone miejsce :-) Jeśli chcesz to się odezwij ;-) niebieskooki-80@wp pl