Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez macie dola jak ogladacie strone potreningu.pl

Polecane posty

Gość gość

? te laski, te wypiete tylki, biusty. Oczywiscie taka forma jest do zrobienia tylko ile to trzeba dyscypliny, cwiczen, odpowiedniego jedzenia... a dzis jest tak duze parcie na prezencje...

Gość gość
ja się pocieszam tym, że i tak wszyscy zdechną i zechlają ich robale :)

Gość gość
no ale co niektorzy przezyja to ich

Gość gość
pierwsze slysze o takiej stronie... weszlam, zobaczylam i ... nic specjalnego. a te doopy to widac ze powiekszone photoshopem, nigdy na ulicy nie widzialam u zadnej kobiety takiej wielkiej doopy przy groteskowo waskiej talii, to jest retusz. Poza tym dla mnie tacy ludzie sa chorzy psychicznie, nikt normalny nie robi sobie takich zdjec i nie daje na neta. Chlopakowi mozna wyslac na maila swoje sexy fotki ale zeby na neta dawac to juz jakies zaburzenie psychicznie. Bardzo popularne teraz, jak dla mnie to jest juz po prostu NUDNE, one wszystkie wyglądają tak samo, jakby produkowali je w tej samej fabryce

Gość gość
Ta strona to kopalnia wiedzy. Oczywiście dla osób które lubią zdrowy styl życia :-) Czuć się zdrowo we własnym ciele to jest to! ;)

Gość gość
10.40 Nic nie rozumiesz. To co oglądasz to wyniki cieeeezkiej pracy, dyscypliny. Ludzie się tym cieszą i uwierz mają czym. Obrazek zdrowego fit ciała to efekt uboczny zdrowego żywienia :) to taki bonus. Ale nie ma nic za darmo, dlatego osoby dobrze wyglądające widzisz w internecie i na siłowni Na ulicach raczej widać wylewajace się sadło.

Gość Azotan z Baru
Też wszedłem tam. Zdjęcia ludzi, którzy ćwiczą. Czasem to jest ich sens życia. Nie ma się czym przejmować. Te laleczki własnie garną się do tych napakowanych lalusiów tworząc sobie podobne pary. Podejrzewam, że większość z nich nie potrafi wymienić 3 krajów, z którymi graniczy Polska:) Ja przykładowo mam uczulenie na "fitnesski". Patykiem bym nie dotknął.

Gość gość
Tak, ja dobrze wiem, że to co oglądam to wynik ciężkiej pracy... grafika :) Tak jak zdjęcia ewy chodakowskiej i lewandowskiej, też się grafik ostro napracuje. Normalnie to kloce bez talii, a grafik zrobi cuda, talię dorobi, tyłek powiększy. Tak samo na tych stronach. Pełno teraz grafików, muszą jakoś zarabiać.

Gość gość
11.05 Jestes trochę takim przykładem kogoś, kto zyje stereotypami. Szkoda. Gusta gustami-kazdy ma swoj i ok. Ale dlaczego wrzucasz osoby fit do jednego wora?

Gość Azotan z Baru
Akurat na tym portalu widziałem amatroskie zdjęcia. Być może niektóre ktoś retuszował. Może być też jest tak, że portal zamieszcza tylko te najlepsze zdjęcia, bo to biznesowe przedsięwzięcie. WIększość moim zdaniem jest prawdziwa.

Gość Azotan z Baru
Oczywiśćie znajdą się perełki, którzy pracę nad sylwetką potrafią połaczyć z higieną umysłu, dobrymi relacjami międzyludzkimi. Osobiście niestety znam same negatywne przykłady.

Gość gość
11.19 No cos w tym jest. Bronie trochę tych osób, bo sama zyje zdrowo, włączając w swoje życie treningi od kilku lat. Tak sie składa ze w moim otoczeniu są osoby które dobrze sobie radzą w zyciu, mają swoje firmy, sa wykształceni ..ale nie brakuje osób które chcą zaistnieć poprzez wybujałe ego na tle duzych sterydowych miesni . Dzieki nim właśnie mamy taki stereotyp jaki mamy.

Gość Azotan z Baru
Te osoby czasem o niczym innym nie mówią. Wymiarem atrakcyjności jest tylko ciało, które czasem wcale nie jest takie atrakcyjne. Byłem kiedyś z fitneską, która robiła jakieś ćwiczenia na biust. Mówię jej, żeby tego nie robiła, bo ma idealny, ale ona swoje. Jeszcze mi wmawia, że robi dużo powtórzeń bez obciążenia. Efekt: biust się nie zmieniał, ale bary się jej rozrosły jak u kulturysty. Nie podobało mi się to zupełnie.

Gość gość
Coz, miejmy nadzieje, ze nie kazdy facet taka laske chce. Chociaz pewnie kazdy...

Gość gość
Tylko idjotki którym nie chce się ruszyć d**y do ćwiczeń tylko wolą żreć tak piszą ja mam dola przyznaje ale z powodu takiego że taka dziewczyna nigdy by mnie nie zechciała

Gość gość
to jak masz dola, ze by cie nie zechciala, to znaczy ze ty jestes zapuszczony i tobie si d**y nie chce ruszyc :D

Gość gość
A gównow prawda ja non stop trenuję budowa fizyczna u faceta nic no tego nie ma chyba żebym cały czas chodził bez koszulki i tak żadna nigdy na mnie nie zwróciła uwagi

Gość gość
wiec jak myslisz, dlaczego tak jest? Ja cwicze 3x w tygodniu, wiec nie jestem idiotka na kanapie ale robie to zle/za malo i takiego tylka jak na tej stronie sie nigdy nie dorobie

Gość gość
Ale dzięki tym ćwiczenią i tak będziesz miała lepszą pupę niż bez nich a jeśli celem twojego treningu jest powiększenie mięśni pośladkowuch to bez diety nie da rady poczytaj na stronach o odpowiedniej diecie na masę wtedy urosną i wystarczy że przejedziesz się do sklepu a wszystkim facetą którzy zobaczą cie po drodze zrobi się gorąco ;) ;) dieta to 70 % sukcesu xd

Gość gość
obawiam sie ze przy diecie na kase to wszystko pojdzie mi w brzuch ;/ jak zwykle. a nie w tylek