Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaż bardziej tandetny

Polecane posty

Gość gość

PROSZĘ O PORADĘ! Ja mam takie pytanie, może głupie, ale czy każdy tatuażysta zrobi taki bardziej banalny tatuaż? Nie wiem jak to ująć, ale w bardzo wielu tych porządnych studiach widzę przykłady prac typu rękawy, obrazy na połowę pleców, trójwymiary itp. a mi się podobają takie malutkie tatuaże, jak RLM ma na np. kciukach. Mi się zaś podobają ptaki w locie na obojczyku, jaskółka na nadgarstku i taki cieniowany księżyc na karku. Bardzo mi się to podoba, ale niedawno znalazłam forum gdzie dziewczyna napisała: "To zależy co uważasz za nieambitny tatuaż. W dobrym studiu nie zrobią Ci tatuażu z błędem ortograficznym. Z jaskółkami czy dmuchawcami też raczej czasem może być problem. Nie zmienia to faktu, że w dobrym studiu nie musisz iść od razu na sesję i robić rękawa 3d, może to być coś małego - byleby nie było to tandetą którą ma setki tysięcy innych osób. W paru studiach już wisiały prześmiewcze obrazki: tych tatuaży nie robimy z zaznaczonymi wlaśnie jaskółkami, dmuchawcami, znakami nieskończoności czy kotwicami." Ja zaś widzę bardzo dużo róż, serc i łapaczów snów i jakoś ludzie je robią. Jak to z tym jest?

Gość gość
Najlepiej zrób sobie na piz.y.