Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Munecabraca

Dlaczego Polacy są takimi macho?

Polecane posty

Gość Munecabraca

Wkurza mnie to, że polscy faceci są takimi szowinistycznymi macho. Oczywiście nie mówię, że wszyscy, ale niestety zdecydowana większość. Faceci w podeszłym wieku mają te idiotyczne katolickie poglądy typu, że miejsce kobiety jest w kuchni, kobieta jest od gotowania, sprzatania, prania gaci itd. Z kolei młodzi zmieniają sobie dziewczyny jak rękawiczki, nazywają dziewczyny dupami, loszkami. Wkurza mnie to. Z kolei Polki są zbyt pokorne. Zgadzają się i nie protestują. Brakuje im kobiecej dumy. Nie potrafią powiedzieć spadaj, za to płaczą całymi dniami i nocami w poduszkę, bo "ukochany" ich zostawił. Ponadto wkurza mnie ten polski antyfeminizm i tradycjonalizm. Polacy nienawidzą feministek i gadają głupoty ze feministki nienawidzą mężczyzn. To jest bzdura totalna. Feminizm dąży do równości między dwoma płciami. W Polsce kobiety dbają o siebie znacznie bardziej niż faceci, są czyste, zadbane, ładnie ubrane. A faceci - nie depilują się, chodzą w brudnych ubraniach, w dresie i gadają, że "laski na to lecą " (wprost cytuję ich słowa). Do cholery. Weźmy się w końcu za siebie i nie dajmy robić z siebie kretynek. Nie pozwalajmy się klepać po tyłkach, nie pozwalajmy żeby księża i inni faceci robili z nas maszyny do rodzenia dzieci, darmowe praczki, sprzątaczki, kucharki i służące dla mężczyzn. Walczmy o swoje prawa, które nam się należą. Wyemancypujmy się w końcu.

Gość gość
To wina kościoła i judeochrześcijańskiej pseudo kultury :O Nic się nie zmieniło w tym kraju przez ostatnie 10,20 lat, w wielu aspektach jest nawet gorzej niż kiedyś

Gość gość
To nie rozwiąże waszego problemu a tylko go pogorszy. Nie zmienisz mentalności ludzi od tak sobie na to trzeba czasu. Kobieta nie może żyć bez mężczyzny, a mężczyzna bez kobiety. Człowiekowi nie jest dobrze samemu. Z ciekawości zapytam jak ma według ciebie wyglądać relacja mężczyzn i kobiet?

Gość gość
To chyba kwestia wychowania, znajomych, mentalności itd. Ja jestem młodym facetem a nigdy o kobiecie nie powiedziałem loszka. No ludzie kto tak mówi? Chyba biora to z tepej blok ekipy ( dla nie obeznanych: serial animowany), ktora ogladaja patusy, dzieci i niedorozwoje umysłowe z iq piasku. Jednym słowem głupota ogarnia ludzi. Od dawna mówię, że ludzie są głupi.

Gość gość
Ja tam macho nigdy nie byłem. Kobiety traktuje z szacunkiem, przepuszczam je w drzwiach, nie nazywam dziwkami, dupami, loszkami. Zresztą nie mam zbytnio nic do feministek, w ogóle to mogę powiedzieć, że kręci i podoba mi się dominacja kobieca ;)

Gość gość
Jestem za tym podpisuje się za tym co autorka napisala

Gość gość
gość dziś x Gościu spotkałam się z takimi powiedzeniami co do kobiet nawer u osób w średnim wieku