Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej brzydzi w innych ludziach ?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie: - zmarszczki - otyłość - smród (co czwarty Polak myje się raz w tygodniu, co drugi zmienia majtki rzadziej niż 2 dni, najnowsze dane Polskiego Zakładu Higieny, 800 tys Polaków w ogóle nie myje zębów lub robi to rzadziej niż raz w tygodniu SZOK)

Gość gość
mega zaniedbane zęby + ich odór brudne i obgryzione paznokcie u kobiet (młodych dziewczyn) tłuste włosy u facetów

Gość gość
tluste włosy mogą wynikać z choroby , a nie nie mycia .. Jak ktos na przyklad ma zapelenie mieszków włosówych zmarszczki to tez nie wada , bo czlowiek ktory sie starzeje musi miec zmarszczki

Gość gość
pewnie osoba wyżej miała na myśli tłuste włosy w pakiecie z ogólnym smrodem, zaniedbaniem, przepoconym podkoszulkiem i brudnymi uszami, paznokciami i brudnymi butami - taki mam niestety obraz polskich panów ...oczywiście nie wszyscy...ale jednak większośc

Gość gość
dlubanie w nosie publiczne smrod potu zolte zeby brzydki zapach z ust smierdzace nogi i zaniedbane pazury u rak i nog az mi sie rzygac chce jak widze takie krogule

Gość gość
-otyłość -małe fiutki ( w obwodzie) -niski wzrost u mężczyzn

Gość gość
smród niemytego ciała, zębów , stóp. otyłość/nadwaga nieapetyczne blade, obwisłe ciało

Gość gość
przede wszystkim: -tłuste włosy, - nieświeży oddech, - żółte zęby, -chropowate pięty, -zaniedbane paznokcie, - brak higieny np. śmierdzące stopy, przepocenie

Gość gość
smród niemytego ciała, zębów , stóp. otyłość/nadwaga nieapetyczne blade, obwisłe ciało x ooo, mnie to samo :( po prostu ogolne zaniedbanie - duzo młodych ludzi tak wygląda, faceci i kobieci...15-30 lat a wyglądają jak menele, jak dziadostwo z marginesu społecznego, widac z daleka ze brudni a niby czyści...wiecie o co chodzi ? z daleka czysty a jak sie przyjrzysz to jakas ''brudna'' matowa, ziemista cera, brzydkie brudne zeby, ufajdane buty, plamy na ubraniach itp :O Obwisłe, blade ciało tez jest niesamowicie odpychające, co z tego ze młode jak brzydkie ? Wstrętny jest widok faceta bez koszulki albo w mega krótkich spodenkach z takim paskudnym bladym ciałem, jakieś szczątkowe odpychające rudo-blond owłosienie, fuj , to ja juz wole wygolonych kolarzy, chociaz są opaleni i wysportowani niz taki niby męski ''janusz'' :(

Gość gość
14.48 ty zgadzasz się ze mną a ja z Tobą. Wiele jest młodych kobiet z takim nieapetycznym. Mało jedrne, galaretowate, blade, rozlazłe Jak i wiele kobiet ma zaniedbaną twarz, brzydka pozbawiona blasku cera, to skutek nieodpowiedniego odżywiania który odbija się na skórze i brak ruchu. Fajnie pojechałaś z tymi Januszami:D niestety niektórzy mężczyzni wciąż uważają ze jak ma brzuch i jest zarośnięty to jest męski:D okropność.

Gość gość
Najbardziej brak higieny. Tacy z was bogacze, że całe życie będziecie bez zmarszczek? Ciekwe:-)

Gość gość
Miałam pecha poznać dwie wytworne damulki bez wieku, na wycieczce objazdowej. Było poznać, że brzydzą się zmarszczek, poza tym rozmawiały o cenach u odpowiednich specjalistów, medycyna estetyczna, którego chirurga plastyka polecić, odsysanie tłuszczu, takie tam. Obie nie miały zwyczaju mycia rąk po skorzystaniu z toalety, kilka razy je na tym przyłapałam. Okasione, wykształcone, a takie świnie

Gość gość
Brud, smród i głupota :-)

Gość gość
Brak higieny, chamstwo , plotkarstwo.

Gość gość
Tłusta, świecąca się cera. I powiem wam, że sama choruje i twarz mi się nadmiernie przetłuszcza. Ale nikt o tym nie wie, bo o siebie dbam. Najprostszym sposobem jest pójdzie do łazienki i przyłożenie papieru do twarzy, nie zniszcz się makijażu a tłuszcz się wchłonie i się nie świeci człowiek. Więc nie wyjeżdżać mi z argumentem o chorobie, bo jestem przykładem, że da się nie świecić publicznie!

Gość gość
brzydkie zęby i odór z otworu gębowego, owłosiony na plecach facet