Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Egoista się powiesił,zostawił ja z dziećmi...

Polecane posty

Gość gość

Moja kuzynka była z facetem 10 lat. Kiedy się poznali mieli po 18. Maja dwójkę dzieci, kiedy byla w ciazy z drugim (5msc) powiesil sie. Nie zostawil listu,nic, żadnej kasy. Nie wpakowal sie w zadne klopoty. Wcześniej był leniem,kuzynka pomogła mu się ogarnąć. To dobra osoba. Dbała o nich wszystkich, pracowała, zawsze zadbana i ladna, okazywala miłość mimo młodego wieku (urodziła w wieku 20 lat). A teraz już 5 rok bez niego, faceta nie może znaleźć, ciągle zmęczona, bo mieszka za granicą, pracuje, opiekunka na 9h i papa, obowiązki domowe i dziecięce ogarnia ona, rodzinę ma mała i nikt nie może przyjechać, zresztą nie byłoby ja stac na to a wrócić nie może bo spłaca kredyt na mieszkanie który zaciagneli obydwoje . Powiedzcie skąd się biorą takie pipki ? Gdzie są ci odpowiedzialni prawdziwi mężczyźni?

Gość gość
Najpierw trzeba było by przeanalizować i zastanowić się nad tym dlaczego ten facet się powiesił. Takiej decyzji nie podejmuje się od tak z przypadku. Wszystko co robimy jest spowodowane czymś, a każde nasze działanie ma swoje skutki. Może ta kobieta była toksyczna i może wpędziła go w poczucie winy. Może jego rodzina, może jej rodzice, może praca, może otoczenie, może nałogi, może przewlekła depresja. Powodów może być wiele, ale pytanie zasadnicze brzmi - skoro to taka wspaniała kobieta i ich relacje były ok. to dlaczego nie dostrzegła w porę problemu i nie pomogła swojemu mężowi wyjść z depresji? Wniosek nasuwa się sam - ich relacje były tylko pozornie dobre. Mam siostrę i jak zaszła w ciążę to jej mąż często wracał do domu dopiero wieczorem i wcale mu się nie dziwię. Ja też nie potrafił bym wytrzymać z nią pod jednym dachem. Zwłaszcza po tym jak urodziła. To był czysty obłęd.