Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komp67

Brzydzę się swojej dziewczyny

Polecane posty

Witam wszystkich :) Wiem, że podobne tematy przewijały się już przez ten portal, jednak mam nadzieję, że ten nie zostanie zamknięty. Mam pewien problem, który niszczy mój związek. Jestem z dziewczyną w zawiązku od 3 miesięcy, ja mam 24 lata, ona 23. Teraz pozwolę sobie napisać kilka słów czego konkretnie dotyczy ten problem. Moja dziewczyna zanim mnie poznała miała trzech facetów, nie chce jej o to pytać, ale najprawdopodobniej z każdym uprawiała sex. Nie mogę powiedzieć czy ją kocham, bo jesteśmy za krotko ze sobą. Z mojej winy nie uprawialiśmy jeszcze sexu, za każdym razem jak zaczyna robić się "gorąco" tj. całowanie, jakieś pieszczoty etc. ja przypominam sobie o jej przeszłości, o tym, że już ktoś ją miał, wtedy całkowicie przechodzi mi podniecenie, gdyż najnormalniej w świecie zaczynam się jej brzydzić. Brzydzę się tego, że już ktoś wcześniej ją dotykał, że uprawiała z nim sex, że spuszczali się na nią itp. Poważnie zaczynam się zastanawiać nad zakończeniem tego związku. Moja dziewczyna jest coraz bardziej przybita z tego względu, że unikam z nią zbliżeń, unikam też rozmów na ten temat, ponieważ nie chcę znać prawdy odnośnie jej przeszłości.

Gość gość
Jeśli naprawdę masz 24 lata i takie problemy, to jedno co ci można powiedzieć, to że głupszy jesteś niż trzy kilo gwoździ. I to nie jest inwektywa, lecz stwierdzenie faktu.

Gość gość
Po prostu niedojrzały szczeniak z Ciebie. Co tu więcej mówić?

Gość gość
Eh dorosnij. Gadasz o swojej kobiecie jakby to byla pierwsza lepsza. A nie przyszlo ci do glowy ze moze nie jestes pepkiem swiata i jedynym facetem? Ze moze kochala tamtych mocno i mieli plany na przyszlosc? Tak samo jakby byla dziewica, ty bys ja bzykna a nawet nie wiesz czy ja kochasz i dlatego ktos inny mialby sie jej brzydzic? albo jak ty sie bzykniesz to jakbys sie czul jakby z tego powodu osoba ktora kochasz tak gadala jak ty? oczekujesz gwiazdki z nieba i ze dziewice beda na ciebie czekac. Ktos niema prawa popelnic bledu? eh chore, chore. Jest 2016r a ty nadal w starozytnosci.

Gość gość
A ty kogoś miałes jak byś sie czuł gdyby to ona tak o tobie myslała? jej przeszłość jej strawa a w obecnych czasach 3 to i tak mało jak słysze co robia dziewczyny. Wiec lepiej daj spokój.

Gość gość
z czysto biologicznego punktu widzenia, masz problemy, ktorymi powinien zajac sie specjalista. jezeli tracisz erekcje z powodu 'mysli/obrazow' to zdecydowanie cos z toba nie tak. zdrowy fizycznie i psychicznie mlody czlowiek, kieruje sie po prostu popedem, zaburzenia erekcji w takim wieku nie sa absolutnie normalne.

Gość gość
jasne że tak jest i mozna tu patrzec na wspak jak to w psychologii że to u siebie widzisz coś odrażającego - podswiadomie

Gość gość
No to co że trzech facetów się w nią zlało przed tobą? Przeszkadza ci to? Dziwne!

Gość gość
Żeby sprawa była jasna to wyobraź sobie, że ona połykała i uprawiała anal. Tak dziś ma każda i świat się z tego powodu nie skończył. To normalne jest.

Gość gość
Aty jesteś święty nie..... jezu jakie te dziwczyny są głupie po co mu gadała co i jak a potem ma..... akcja reakcja i padł

Gość gość
Nie dziwie ci się. Sam jestem 25 letnim prawiczkiem i w życiu bym z taką nie był. Jeszcze ożenku jej się zachcę, a d**y to potrafiła dawać wcześniej innym. Zero szacunku.

Gość gość
Ja mam towar z pierwszej reki z takiego samego powodu. Jest miedzy nami 7 lat różnicy. W swoim wieku raczej nie znajdziesz dziewicy a jezeli juz to szybciej sie zestarzeje niż ty.

Gość Komp67
Chyba będziemy musieli się rozstać, chociaż tego nie chce :( miałem pecha, że zaczęło mi zależeć na używanej dziewczynie

Gość gość
ty cholero ja ci dam stwierdzenie uzywana kobieta!!!!!!! Chamie i prostaku!!

Gość gość
jeśli jesteś prawikiem to absolutnie masz prawo do dziewicy,masz taka wrażliwość taki etap i koniec,jak sobie z tym nie poradzisz to szukaj dziewicy ,młodośc ma swoje prawa każdy ma swoje marzenia ,czasem miłośc jest silniejsza ale pewnei nie Twoja

Gość gość
Mam to samo.brzydza mnie kobiety ktore mialy facetow.i zadne przekonywnie mnie nie interesuje.

Dziwie się jak faceci mogą brać ślub z kobietą, która już dawała dupy innemu. Sam seks jeszcze bym zrozumiał, ale związek? Nie wyobrażam sobie faktu, że matkę moich dzieci dymali inni faceci

Gość gość
Jestes OK. Masz prawo brzydzic sie dziewczyny ktora jest łatwa. Nie sluchaj puszczalskich, ktore cie krytykuja. Skoro nie chcesz z nia byc, to powinniscie sie rozstac. Dla pewnosci po prostu w jakiejs swobodnej sytuacji zapytaj ja z iloma facetami byla do tej pory w lozku "na serio". Powiedz ze to dla ciebie wazne. Potem (nie od razu!) zdecydujesz co dalej.

To nie jest takie proste :( nie wiem czy chce znać te szczegóły, boje się ze jeśli dowiem się prawdy, to stracę do niej szacunek. Najgorsze, że naprawdę mi na niej zależy

Kurde...to nie jest takie proste, naprawdę mi na niej zaczyna zależeć

Gość gość
kolego, zdecydowanie masz problem z psychą. jak można sie brzydzić laski która wczesniej kogoś miała. jakby była Twoja pierwsza i byście się rozstali to co byś powiedział?

Ale to by było ze mną, jestem czysty i zdrowy. Nie ma powodu, żeby się mnie brzydzic

Gość gość
No widzisz... a ja bym się brzydziła gdyby facet któremu na mnie rzekomo zależy mówił o mnie używana... zwykły cham z Ciebie i tyle, dorośnij i nie zawracaj dziewczynie głowy. Powiedz jej co myślisz to sama Cie w tyłek kopnie i po sprawie

Czemu kobiety najpierw się puszczają, a później oczekują, że ktoś je zechce?

Gość gość
To musi być prowokacja, bo nie da się naprawdę być takim jełopem i nauczyć się pisać.

To nie jest prowokacja. Każdy kto chce żeby kobiety się szanowaly od razu musi być trollem?

Gość gość
prawda jest brutalna, albo to prowo albo jesteś debilem

Gość gość
Komp67 - Jaki ty masz zryty beret...