Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komp67

Brzydzę się swojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Jasne, że człowiek ;) tylko, że zachowanie kobiet jest coraz bardziej podobne do zwierząt. Człowiek potrafi kontrolowac swoje popędy, a nie wskakiwać do łóźka komuś, gdy tylko zaswędzi cipka ;)

Gość Do muszka śmierdziuszka
Tępa babo, co w tym złego że facet brzydzi sie blaci? Autorze szukaj nieruszonej w wieku ok 18-20 lat. Mozna takie spokojnie znalezc

Gość gość
muszka śmierdziuszka dziś A co to? Zużyty worek na spermę, czy człowiek? !!!! Wykastrowałabym was po kolei Wy mnie też brzydzicie. Osobiście nie chciałabym spać z facetami, którzy zamiast mózgu, serca, i jaj mają makiety. Popełniłabym honorowe samobójstwo! X a najlepiej zmień orientacje bo świetnie sie odnajdziesz jako pasywna w układzie Lezdom.

Gość gość
ale tak szczerze, co Wam przeszkadza w tym, że dziewczyna miała życie wcześniej?

Gość gość_nw
do Komp_67 - kolego skoro to dziewczyna na ktorej zaczyna ci zalezes próbuj zbudowac z nia związek moze ci przejdzie - bedzie miala wieksze doswiadczenie, moze bedzie otwarta co do sexu, moze polubisz to w niej jaka jest w lózku i to oze dzieki poprzednikom sie wyedukowala, a jesli jej tez bedzie zalazec , na pewno nie bedzie sie puszczac z kims innym, sprobuj jej zaufac a szczegolnie jesli opowie ci wszystko jak bylo i z kim, ja np. cenie sobie szczerosc , pomysl sobie ze moglaby ci powiedziec ze jestes pierwszy - uwierzylbys bo przeciez dziewicy nie widziales, nie wachales nawet prawdziwej cipki - powodzenia nie mecz sie z dziewicami jest naprawde krucho w dzisiejszych czasach

Gość gość
powyżej komentarz w sedno :)

Gość gość
Bardzo ciekawy temat. Problem, który w dzisiejszych czasach dopada większość mężczyzn.

Gość Komp67
Zerwałem z nią wczoraj :( nie mogłem się przemóc, cały czas się jej brzydziłem.

Gość gość
Przeciez to prowo jest a wy mu piszecie. Ludzie puknijcie sie w głowy!

Gość gość
Używana kobieta jest tyle warta co deska w publicznej toalecie. Nie siadamy na desce w takiej toalecie bo brzydzimy się tych którzy wcześniej na niej siedzieli. Pozdro

Gość gość
Bo autor to ciapaty jest i dlatego taki j....ty na tym punkcie. Tylko przyznać się nie chce bo byśmy go namierzyli i wysłali skąd przybył.

Gość gość
To na pewno był nieudacznik co trzepał pałkę i myśli że wszyscy muszą tacy być jak on.Nie zawsze źle a może dobrze mieć kobietę z doświadczeniem.Tacy święci koniotrzepy czasem stają się nadto erotomani! a