Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badmoms

Kobiery wolą obrzezane!

Polecane posty

Gość badmoms

zobaczcie sobie zwiastun nowego filmu (tak myślą kobiety!) 1) co jeśli trafię na nieobrzezanego? 2) uciekaj z krzykiem 3) faceci z nieobrzezanym są tacy mili, bo wiedzą, że ich pe_nis jest ohydny. youtube.com/watch?v=ESNIZCOIXNw od 3:32

Gość gość
Kobiety wola normalnych mezczyzn od obrzezanych kalek. Tylko zydzi i arabowie sa obrzezani z powodu religii. Zal tych chlopakow, bo decyzje o obrzezaniu podejmuja ich rodzice w imie jakiejs chorej tradycji. Kiedys obrzezanie mialo sens z powodow higienicznych. Brak dostepu do wody powodowal zakazenia. Teraz na brak wody i mydla nikt w Polsce nie moze narzekac.

Gość gość
Kazdy penis jest ochydny. Te nieokaleczone wygladaja jednak normalnie.

Gość gość
pewnie że penis bez napletka wygląda zdecydowanie lepiej

Gość gość
Penis bez napletka wyglada tak jak pochwa bez glitoris. Kalectwo i tyle. Dziwi mnie jednak, ze plemiona, czy grupy religijne wierzace w Boga poprawiaja jego dzielo.

Gość gość
W ameryce większość kobiet woli obrzezanych. Dlaczego? Bo widzą różnicę. Nie znam też mężczyzny który narzekałby na to że zdecydował się na ten pożyteczny zabieg.

Gość gość
W ameryce wiekszosc woli obrzezanych... w tym problem ze wiekszosc tam ma obrzezane

Gość gość
kobiety które mają porównanie wolą obrzezanych

Gość gość
jestem kobietą- dla pewności sprawdziłam wsadzając sobie rękę w majtki- i osobiście wolę normalne od obrzezanych. Tak kręci mnie właśnie to a nie brak napletka

Gość gość
miałaś porównanie?

Gość gość
miałam i najlepszy kochaś jakiego miałam miał dużego fiuta z napletkiem. A obrzezany no cóż....jak fiut nieciekawy to i kosmetyka ni pomoże. Tak jak ucięcie skóry nie zrobi z nikogo super kochanka

Gość gość
obrzezany dłużej może

Gość gość
ale całościowo, czy częściowo obrzezane

Gość gość
uwierz mi , ze nieobrzezany mojego może tak długo, że dłużej nie potrzebuję

Gość gość
pytanie do tych, które widziały obrzezanych . Czy oni też mają pejsy obok penisa?

Gość gość
nie mają. mój nawet popiera grzegorza brauna.

Gość gość
nie mają. mój nawet popiera grzegorza brauna. masz w domu żyda nazistę? nie boi się szczać przy kolegach?

Gość gość
Wady obrzezania: Odsłonięcie cewki moczowej na skutek usunięcia napletka naraża ją na zwiększoną podatność na działanie chorobotwórczych drobnoustrojów. Problemem związanym z układem moczowym po obrzezaniu jest także zmiana toru lotu moczu i trudności z jego kontrolowaniem. Za wadę obrzezania przez niektórych mężczyzn uważane jest wysychanie odsłoniętej żołędzi, która nie jest już chroniona przez napletek przed wysychaniem. Kwestia zmniejszonej wrażliwości żołędzi jest dyskusyjna – niektórzy uważają ją za zaletę, gdyż przedłuża stosunek, inni widzą w niej wadę, gdyż intensywność doznań erotycznych może się zmniejszyć io już nie przypominać stanu sprzed operacji.

Gość gość
cytaty z wypowiedzi facetów którzy się obrzezali: Obrzezanie miałem częściowe Do dzisiaj żałuję minęło 20 lat Mam wstręt do blizn nierówności napletka Mój penis jest jak kaleka Życie erotyczne to ból Oddałbym wszystkie pieniądze aby wrócić do stanu sprzed zabiegu ……

Gość gość
nie będę schodzić do takiego poziomu dyskusji. widać ci "naziści" nie tacy straszni jak ich malują.

Gość gość
Ja w w wieku 38 lat ze względów medycznych. Od tego czasu stosunek i doznania można porównać tylko do pocierania patykiem po ramieniu. Jak ktoś został obciachany jako dzieciak, to nie wie, jak to jest mieć napletek i jego 20 000 receptorów daje przyjemność. Niestety, bezpowrotnie dawało … Czuję się okaleczony.

Gość gość
Według niemieckich danych, u 51% mężczyzn obrzezanych po 40-tym roku życia występują kłopoty z osiągnięciem wytrysku. Z tego powodu np. w Australii pomimo, że stosuje się tam styl „wysoki” tzn. pozostawia większość wewnętrznej części napletka, nie poleca się obrzezania po 25 roku życia a po 30 odradza

Gość gość
nie będę schodzić do takiego poziomu dyskusji. widać ci "naziści" nie tacy straszni jak ich malują. no wiesz, podobno u nich większość ma jakiś ukryty pociąg do chłopców, to penis twojego może im sie podobać, mimo że nie jest to zwyczaj prawdziwych Polaków

Gość gość
to marginalne przypadki. podaj też zalety i pochlebne komentarze.

Gość gość
zaleta - twój uj podoba się chłopakom z bojówek prawicowych

Gość gość
to niestety mity lewicy. mój facet jest 100% hetero, jego koledzy też. dziwię się że zwolennicy ruchów lgbtq są tacy pruderyjni. przecież na swoich marszach pokazują swoje upodobania które odbiegają od upodobań większości ludzi.

Gość gość
Mój mąż pochodzi ze stanów i został obrzezany jako niemowlę, tam to rutyna. Jest dużo ładniejszy od workopodobnego skórzanego tworu, taki wygląd kręci mnie o wiele bardziej. Sex jest świetny, brak lub obecność kawałka skórki nie robi zbyt dużej różnicy, ale nieobrzezany jest zdecydowanie mniej apetyczny. Jestem jak najbardziej za, nie uważam go za kalekę.

Gość gość
to niestety mity lewicy. mój facet jest 100% hetero, jego koledzy też. kochanie, tacy jak koledzy twojego chłopca zagladali facetom do gaci, zeby po braku napletka selekcjonować żydów. To był głowny wyznacznik pochodzenia, bo można było nie mieć pejsów, ale napletka sobie nikt nie przykleił zeby udawać goja. Więc dziwi mnie moda na żyda w tych kręgach. No chyba ze twój jest taki niedouczony, ze nie czuje ironii

Gość gość
Trzeba podkreślić, że operacje ukrywające fakt obrzezania robiliśmy nie po to, żeby zmylić Niemców, którzy rzadko sprawdzali ludzi aż tak skrupulatnie, ale po to, by zmylić polskich szmalcowników. Wielu żyło z szantażowania Żydów ukrywających się po aryjskiej stronie. Kiedy szmalcownik dowiedział się, że ktoś może być Żydem, napadał go w ciemnej uliczce i sprawdzał, czy jest obrzezany. A potem szantażował, a kiedy ofierze kończyły się pieniądze, w końcu i tak wydawał go Gestapo.

Gość gość
widzę że pisanie z tobą nie ma żadnego sensu. mój facet nie jest nazistą a ty chyba jesteś chora. napisz jeszcze że zna hitlera. jak śmiesz w ogóle używać takich pomówień? to właśnie środowiska lewicy zaglądają ludzią do łóżek.