Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badmoms

Kobiery wolą obrzezane!

Polecane posty

Gość gość
dalej sobie czytaj "nie" urbana i miej skrzywony obraz rzeczywistości. na jakiej podstawie śmiesz wyzywać ludzi od nazistów?!

Gość gość
aha i jeszcze jedno, jest różnica pomiędzy antysemitą a kimś kto nie ma ochoty płacić komuś za nie swoje zbrodnie. mój facet nie ma żadnych cgot rasistowskich. to ty zaczęłaś się czepiać że jest żydem i ma pejsy. kto tutaj jest nazistą.

Gość gość
Co to za film?

Gość gość
A kim są kobiery? :D

Gość gość
Mój mąż pochodzi ze stanów i został obrzezany jako niemowlę, tam to rutyna. Jest dużo ładniejszy od workopodobnego skórzanego tworu, taki wygląd kręci mnie o wiele bardziej. Sex jest świetny, brak lub obecność kawałka skórki nie robi zbyt dużej różnicy, ale nieobrzezany jest zdecydowanie mniej apetyczny. Jestem jak najbardziej za, nie uważam go za kalekę. xxxx hahahah rutyna powiadasz? to już tylu ich sie tam namnożyło? :) jesteś zwyczajną żoną czosnka, a za kalekę to możesz uważać siebie, ze względu na rozum,a nie jego, bo jego to skaleczyli rodzice i rabin. :D:D

Gość gosc0
Ale jak można myśleć, że brak kawałka skóry nie robi różnicy? To może brak łechtaczki też różnicy nie robi, a co tam. A dla faceta różnicę robi i to kolosalną. No chyba, że w dzieciństwie został obrzezany, to wtedy nie ma jak porównać. Jest tyle różnych wypowiedzi mężczyzn, że nie trzeba jakoś wybitnie nawet w google szukać. Biedaki za modą polecieli, a później ból, bo już napletka odzyskać nijak. To, że się wmawia że to ze względów higienicznych, to no cóż. A ja myślałam, że higienicznie to jest myć się, a nie kawałek ciała wycinać i to tak unerwiony. Ale może ja jakaś niedoinformowana jestem albo co :D

Gość gość
nieobrzezany jest zdecydowanie mniej apetyczny. chora kobieta, moje kondolencje... a twoje frendzle w kroku są apetyczne? czy też sobie je obrzezałaś ?

Gość gość
wyzywać kobietę za to że odpowiada jej jej facet bo jest rzekomym żydem. widać po twoich komentarzach że jesteś antysemitą. ale czego się spodziewać po zaścianku.

Gość gość
nie trzeba wycinać wrażliwej części napletka. poczytajcie o obrzezaniu hight.

Gość gość
to ty zaczęłaś się czepiać że jest żydem i ma pejsy. kto tutaj jest nazistą. nie pisałam, ze ma pejsy...A ma? :)

Gość gość
rzekomym???? doucz się... żydem albo moslemem... Zden cywilizowany naród nie zadaje bólu i cierpienia swojemu narodzonemu dziecku. Trzeba być tylko fanatykiem by upadlać własne dzieci, zadając mu ból i cierpienie na całe życie, tak robią tylko bydlęta!

Gość gosc0
Jeśli już to high. I zawsze się wycina unerwiony kawałek. To jest jednak ingerencja chirurgiczna, jakby nie patrzył. No, ale cóż co kto woli. To tak jakby kobietom kazać obcinać wargi sromowe, bo "są bardziej apetyczne" wtedy.

Gość gosc0
gość 22:35 nie obrażaj bydląt ;)

Gość gość
nie powinno się tego robić niemowlętom. ale czemu czepiacie się facetów którzy chcą to zrobić i później nie żałują oraz kobiet którym się to podoba. skąd wy możecie wiedzieć co czuje obrzezany facet. mój jest zadowolony.

Gość gosc0
A skąd Ty wiesz co czuje Twój facet? Jesteś nim? Potrafisz wejść w jego głowę, czy jak? Dorosły niech robi co chce, jego wola, jego decyzja. Ja nikomu niczego nie zabraniam robić z jego własnym ciałem, bo w końcu to jego ciało. Ale swoją własną opinię też mogę posiadać chyba? Ja bym się tysiąc razy zastanowiła zanim bym dała sobie uciąć cokolwiek, szczególnie tak wrażliwego. A facet czy nie żałuje też może powiedzieć po parunastu latach dopiero. Kiedyś też się zestarzeje i może to być problemem, o ile wcześniej jakichś wybitnych wskazań medycznych nie było. Ja się nie czepiam kobiet którym to się podoba, tylko się zwyczajnie dziwię. Bo dla mnie nie jest ważny wygląd penisa tylko sam mężczyzna, ot co.

Gość gość
Mężczyznom z Afryki także podobają się obrzezane kobiety i także to robią dzieciom - i co drogie panie ? Każde uszkodzenie ciała dziecka, nie wynikające z niezbędnych potrzeb medycznych powinno być przestępstwem. Rodzic który zrobi taką krzywdę swojemu dziecku powinien pójść siedzieć, a lekarz który to zrobi bez powodu pozbawiony praw do wykonywania zawodu, ponieważ pierwszym przykazaniem lekarza jest "nie szkodzić". Co do dorosłych to ich sprawa - mogą sobie nawet obciąć całego jak chcą.