Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby ktoś z was zapomniał to przypominam, że kobiety mają absurdalne wymagania,

Polecane posty

Gość gość

którym 100% facetów na dłuższą metę nie sprosta. To na tyle. Mam nadzieję, że odświeżyłem wam pamięć.

Gość gość
Gdyby ktoś zapomniał, jesteś monotematyczny i nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny

Gość gość
a co kolejna zażądała, żebyś przed umył fiuta? No faktycznie straszne

Gość gość
19:35 Wy jakoś wszystkie jesteście nudne, monotematyczne i nie macie do siebie o to pretensji. Jedynie od facetów wymagacie, by codziennie zaskakiwali was czymś nowym i wymyślali wam atrakcje, same bezproduktywnie siedząc i czekając na gotowe.

Gość gość
Wy jakoś wszystkie jesteście nudne, monotematyczne i nie macie do siebie o to pretensji. Jedynie od facetów wymagacie, by codziennie zaskakiwali was czymś nowym i wymyślali wam atrakcje, same bezproduktywnie siedząc i czekając na gotowe. a niby jakie to atrakcje ktoś taki jest w stanie codzień wymyślać, hę? Skończ synu startować do bezmózgich dup, to i nie bedziesz musiał im błyskać intelektem jak neon nad burdelem

Gość gość
Denny nudziarz od modeli w natarciu.

Gość gość
"Gdyby ktoś z was zapomniał to przypominam, że kobiety mają absurdalne wymagania" x tylko dla pravików i przegrywów są to "absurdalne" wymagania, zapomniałeś dodać :D bo jedynie oni ciągle o tym skomlą :)

Gość gość
Nieprawda, to właśnie prawicy najmniej zdają sobie sprawę z ogromu tych wymagań. Ktoś kto był w wielu związkach(jak ja) wie doskonale, że kobiece wymagania zaczynają się dopiero pokazywać w pełnej krasie po czasie. Receptory dopaminowe kobiet się desensetyzują i jarają się tym samym facetem coraz mniej z biegiem czasu, brak im euforii narkotycznej(szczęścia), a za ten stan rzeczy obwiniają faceta i oczekują od niego takiego progresu, że ma się przeistaczać najpierw w gwiazdora, potem w supermena, potem w Boga, bo inaczej bye bye. Przy czym same oczywiście na siebie nie patrzą i na to, że nic od siebie nie dają(jedynie seks i kanapki).

Gość gość
potwierdzam, wymagania dziewczyn bardzo wysokie, może niektórzy by umieli, ale ja nie jestem w stanie ich spelnic.

Gość gość
Bo faceci nie potrafią nadstawić ulegle dupska dla swojej pani!!

Gość gość
"jedynie seks i kanapki" z tych dwóch mam tylko kanapki, czasami gdy gdzieś jadę, poza tym nic