Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przezylam zycie tak anonimowo i bezbarwnie

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe czy ktoras z was moglaby to samo o sobie powiedziec. Nic nie osiagnelam doslownie.

Gość gość
Mogę się pod tym podpisać

Gość gość
Ja nie posiadam żadnych facebook'ow instagram'ów i innych badziewnych gowien tego pokroju i czuję sie z***biscie, bo cenie sobie prywatność.

Gość gość
Spodziewasz się śmierci ze tka mówisz?

Gość gość
To moze powiem o co mi chodzi: - nie mam meza ani chlopaka - w grudniu koncze 32 lata - nie mam dzieci - nie podrozuje, nie mieszkalam w innym kraju - nie mam pasji - nie mam nawet wieloletnich przyjaciol, z ktorymi moglabym sie spotykac na swieta, urodziny, imprezy - nie zarabiam duzo Kobiety w moim wieku maja kochajacych mezow, maja pasje, pisza blogi, podrozuja, chwala sie zyciem na instagramie (nawet nie mam konta bo po co), a ja tego wszystkiego nie mam. I na wszystko maja czas. To prawda ze jak milosci nie ma, to nic sie nie ma.

Gość gość
Haha to myslalam ze jestem jedyna bez "fejsa"i tych innych pochodnych gowien Ostatnio ktos mi mowi bla bla daj fejsa to cos ci wysle a ja na to ze nie mam fejsa a tu taki zonk pfffff to ty dziewczyno nie istniejesz a ja no trudno to jestem kobieta widmo :d

Gość gość
Fejs to fejs ale jak sie instagrama nie ma....

Gość gość
Ej jak czytam to tak jakbym o sobie Tez nie mam faceta ze o mezu nie wspomne Przyjaciol .nawet znajomych za wielu bo od niedawna jestem w wawa Nawet geby nie mam do kogo otworzyc a co dopiero mówić o kinie :(

Gość ja2203
I wszystko co robie, to mam wrazenie, ze za slabo i za malo. Chodze na fitness, ale i tak wiadomo, ze wszyscy eksperci mowia, ze fitness w grupie to eeeeeee.... TYLKO silownia z konkretnymi obciazeniami. Taka jakas sie nie udalam :(

Gość gość
To idzcie gdzies razem Ja tez bym dolaczyla Skad jestesmy?

Gość Nightcrawler
Śmieszą mnie ludzie którzy rozpoczynają dzień od sprawdzenia fejsika. Próbują swój brak właściwości przysłonić profilikem na którym informują co lubią, a co nie. Nic nie tworzą tylko rozprowadzają czyjeś treści. Takie spam boty.

Gość gość
Night, ale jak ludzie maja blogi i swoje profile na fb, insta, no to tworza nowe tresci i "istnieja".

Gość gość
A skad jestes

Gość gość
Nie przejmujcie się :D . Ja przeżyłem swoje życie, barwnie i efektywnie (nawet za bardzo :D). Potem tak się ułożyło, że straciłem wszystko (ze zdrowiem włącznie) i dzisiaj mam bardziej przechlapane od Was. Spokojne życie, ma swoje plusy. Ps. Jedyne, czego nie straciłem, to kilku oddanych przyjaciół :).

Gość gość
to niewazne

Gość gość
gość dziś ale masz wspomnienia i nie masz poczucia zmarnowanego czasu

Gość gość
Haha to myslalam ze jestem jedyna bez "fejsa"i tych innych pochodnych gowien Ostatnio ktos mi mowi bla bla daj fejsa to cos ci wysle a ja na to ze nie mam fejsa a tu taki zonk pfffff to ty dziewczyno nie istniejesz a ja no trudno to jestem kobieta widmo :d X Jestem facetem :) Nie lubię poprostu, jak tam wszystko jest pięknie namalowane, prawda jest zupełnie inna, nie którzy używają tego żeby sie lansować albo chwalić w jakiś sposób, nie mój charakter. X Śmieszą mnie ludzie którzy rozpoczynają dzień od sprawdzenia fejsika. Próbują swój brak właściwości przysłonić profilikem na którym informują co lubią, a co nie. Nic nie tworzą tylko rozprowadzają czyjeś treści. Takie spam boty X Racja.

Gość gość
gość dziś Naprawdę myślisz, że wszystkie wspomnienia, są tylko dobre ?

Gość gość
Hm, pewnie nidgy nie jest na 100 % super, ale lepiej chyba zycie przezyc intensywnie niz tak zmarnowac jak ja. Lata leca, jedyna opcja na towarzystwo jest portal randkowy (brrrr....). I samo poczucie ze tyle lat, mozna bylo cos zrobic z zyciem, minelo..

Gość gość
Jesli pomoglaś choc jednej osobie w zyciu, to osiągnęlas wiele. Również nie mam fb, instagramu, i czegoś tam jeszcze. Za to mam kilku przyjaciół w realu, takich prawdziwych, którzy pomogą w potrzebie, a ja im. Podróże w dzisiejszych czasach to wielkie ryzyko utraty życia. Siedzisz w Internecie i oglądasz czyjeś wypicowane, wymakijazowane życie. Myślisz, że jest prawdziwe? Nie musisz mieć jakichś pasji, najważniejsze byś była dobrym człowiekiem.