Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłem Żonę.

Polecane posty

Gość gość

Bylo warto.

Gość gość
Naprawdę? To opowiedz o wszystkim żonie. Zobaczymy, czy ona będzie tego samego zdania co ty.

Gość gość
Wszystkie Was to czeka, jeśli wasz facet nie dostanie tego o czym marzy. Prędzej czy później znajdzie sobie młodszą która spełni jego fantazje. Jesteście sobie sami winne.

Gość gość
No wybacz, ale dlaczego kobieta ma zmuszać się do czegoś, co ją brzydzi albo nie interesuje? Bo tak sobie jakiś facet zażyczył? I jeszcze ma czuć się winna, że powiedziała "nie"? Zalatuje szowinistycznym knurem. Jeśli ludziom się nie układa, to powinni się rozstać, a nie dymać pokątnie z kim popadnie.

Gość gość
ja spełniam tylko fantazje które mi się podobają,a zdradzić ? to dla mnie żaden problem ,ale jak nie musze to po co

Gość gość
Jesli chcesz wiedzic jak skończy się Twoja zdrada i czy w przyszlosci będziesz z tą kochanką lub znajdziesz sobie inną , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie trzeba pytac sie wruzki to grzech by wiedziec ze kazdy grzech sprowadza cierpienie i dla tego w fatimie matka zapowiedział cierpienie ludzi z powodu grzechu , grzech sprowadził wojne swiatowa

Gość gość
Na miejscu twojej żony wysłałabym bukiet kwiatów twojej kochance - w podziekowaniu . Teraz kochanka musi udawać orgazm, żebys był zadowolony .:-)

Gość goswdefrefść
Za każdym razem jak słyszę że ziom zdradził żonę to się zastanawiam 1. jaki on musi być słaby w łóżku, że po paru latach lasce się już nie chce. większość kobiet im są starsze tym większą mają ochotę na seks i eksperymenty i wystarczy minimum konsekwentnej inicjatywy (rozumianej jako komplementy, otwartość, podryw i okazanie chęci), żeby żona ściągała gacie i zaczęła planowac zakup gadżetów do sypialni. 2. jaki to słaby musi być charakter, że ma żonę, którą sam WYBRAŁ, kochał, oświadczył się itp. a nie umiał tego uczucia utrzymać, za to puścił się gdzieś na boku No i w sumie to się składa w całość, ziomy o słabym charakterze raczej w łóżku nie będą demonami seksu... Ogólnie współczuję żonie i kochance.

Gość gość
Nie bulwersuj się tak koleś. Zaliczamy inne dla sportu.

Gość gość
11:16 Prawda.

Gość gość
Oby ci fiut usechl! xxxx Michał, przecież zrobił to po ślubie :D

Gość gość
11:27 Chyba, żeby podleczyć kompleksy ;) Wystarczy spojrzeć na to co zaliczacie.

Gość gość
Jak mi Cię żal.....

Gość gość
11:30 dlatego ja olewam brzydali i przeciętniaków. Tacy najbardziej się puszczają.

Gość gość
Zdradziłeś i pomyślałeś, że musisz się tym podzielić z kafetariankami? Na wizażu już byłeś czy jeszcze nie? :P

Gość gość
Nie narzekam same się pchają na fiuta.