Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto was po 30stce zostal sam i z jakiego powodu

Polecane posty

Gość gość
36 lat Dlaczego sam ? Kompleksy i związana z tym nieśmałość. Przecież żadna kobieta nie marzy o okularniku z bliznami po trądziku na twarzy. Wiek dojrzewania zniszczył i zrujnował moją pewność siebie. Nie podchodzę do kobiet bo dobrze wiem że został bym spławiony nawet przez te przeciętne z urody. Co do seksu ,raz na jakiś czas odwiedzam panią z "roksy" żeby nie zwariować i w ogóle wiedzieć jak to jest z kobietą. Ale samotność strasznie pustoszy moją duszę czuję taką pustkę do nieopowiedzenia i nic mnie nie cieszy, nie sprawia radości. Nawet pani do towarzystwa to dostrzegła w moich oczach.

Gość gość
gość dziś A ja mam słabość do mężczyzn w okularach, naprawdę. Więc głowa do góry :)

Gość gość
W takie kity już dawno przestałem wierzyć mała. Ale dzięki za próbę podniesienia na duchu.

Gość gość
baby to fajnie marudzą ale lubię czytać takie pierdoły heh

Gość gość
gość dziś Nie taka mała, bo mam 32 lata. I piszę to jak najbardziej poważnie, po co miałabym kłamać anonimowo w internecie?

Gość gość
Ja z tym "okularnikiem" to bym raczej uważała! Jak korzysta z usług różnych "pań do towarzystwa" to nie wiadomo czym może być zarażony!

Gość gość
Jasne najlepiej niech zabawia się sam ze sobą do końca życia to na pewno o wiele zdrowsze i normalniejsze. Jego sprawa nic wam do tego. Jak go żadna nie chce to przynajmniej za kasę po bzyka. Tak was to boli, same kręcicie tu bekę ze zdziwaczałych prawików. To chyba lepiej że nie jest jednym z nich.

Gość gość
gość dziś Noszę okulary od piątego roku życia, a pierwszą dziewczynę miałem jeszcze w przedszkolu :D. Jak jesteś pierdołą z charakteru :P i poczwarą z wyglądu :P, to nie wmawiaj sobie, że Twoja samotność, to tylko problem okularów :P.

Gość gość
Nie kazdemu pisane jest bycie kochanym a osoby majace kogos i smiejace sie z tego powodu z osob samotnych nie potrafia docenic tego co maja i nie zasluguja na milosc.

Gość gość
dziś -"nie każdemu pisane jest bycie kochanym" - tak jak mnie na przyklad. Jak o tym myślę, to żyć mi się nie chce. Całe życie pragnęłam MIŁOŚCI a ONA... o mnie zapomniała!

Gość gość
gość dziś Jesteś sam, bo jesteś GŁUPI. Widać to wyraźnie, po Twoim poście. Ja nie śmieję się z Twoich ułomności, ale z wmawiania wszystkim, że kobiety unikają Cię z powodu Twoich okularów :D. Swoim postem potwierdziłeś tylko, że w swej głupocie, nie zasługujesz na uczucie drugiego człowieka. Okulary, a nawet wygląd, nie mają tu decydującego znaczenia. Ty jesteś sam, bo jesteś ODPYCHAJĄCY MORALNIE i INTELEKTUALNIE.

Gość gość
To piszą różni ludzie cymbale tylko każdy ma wpisane w nicku gość. Po za tym przeczytaj pierwszy wpis gościa na którym się wyżywasz , tam nie chodzi tylko o szkło na nosie. Jest on o godz 15:13 a potem to już inni piszą tylko że też jako "gość". Co za ludzie.

Gość gość
gość dziś Nie ma sensu tego tlumaczyc. Tutaj wiekszosc ludzi takich jak ten do ktorego pisales pisalas to ludzie zalani zolcia.

Gość gośćHeh2
" baby to fajnie marudzą ale lubię czytać takie pierdoły heh " O, ktoś mi buchnął heh

Gość gość
A ja jestem sam bo trafiam na same obrazalskie ksiezniczki co to strzelaja focha za byle liścia

Gość gość
Skończyło się po prawie 9 latach. Mam 30 lat i chciałabym poznać kogoś normalnego, po 30. Lubelszczyzna. Jest tu ktoś?

Gość gość
gosc dzis no czesc kotku

Gość gość
dziś - ile masz lat i skąd jesteś?

Gość gość
Przepraszam teraz doczytalem ze normalnego szukasz

Gość gość
dziś - w czym problem?

Gość gość
Normalni nie piszą na kafeterii :P.

Gość gość
ja zostalam sama, bo praca, szkola, skupienie na karierze, od rana do nocy myslenie o pracy

Gość gość
:O to dalej skupiaj sie na karierze

Gość gość
kobiety to czesto materialistki a potem placza ze ohh jaka to ja samotna

Gość pustygość
Nie mam jeszcze 30, zona z dzieckiem zgineli w wypadku, p********e, tesknota, pustka, nawet gdybym chcial, zadna kobieta mnie nie interesuje, nie wiem czym sie zajac.

Gość gość
Ahahaha popłakałam się ze śmiechu z tych wpisów :-)

Gość gość
Życie pisze różne scenariusze .

Gość gość
gość dziś Ahahaha popłakałam się ze śmiechu z tych wpisów X Dla ciebie smieszne jest to ze ktos nigdy nie byl nie jest i nie bedzie nigdy przez nikogo pokochany? Co ty gimbaza?

Gość gość
gość dziś ciekae co takie smieszne tu jest :/