Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie pojawiło się ponieważ 5 sierpnia uprawiałam seks. Zabezpieczyliśmy sie prezerwatywą a w dodatku partner nie doszedł we mnie i nawet w gumce nie było śladu spermy. Mimo wszystko boję się ponieważ nie mam okresu. Moj cykl jest bardzo nieregularny , czasem miesiączki poprostu nie mam w miesiącu. Tydzień temu zaczęły mnie bolec piersi, dzis są gigantyczne i masa żył sie pojawiła na nich. Zaniepokoiło mnie to że wczoraj dostałam plamienia (przerazilam sie ze to krwawienie implantacyjne) . Było jasnoczerwone i to dosłownie jedna plama. Dziś zauwazylam jedynie maleńką brązową plamke a potem znowu bardzo małe plamienie lekko czerwone. Teraz już totalnie nic, cycki bolą, podbrzusze nie. Podczas seksu nie miałam dni płodnych więc kazda metoda antykoncepcyjna została zastosowana. Czy te plamienia mogą poprzedzac okres? Prosze o wypowiedzi , baaardzo sie boje a przeciez uwazalam i to cholernie.

Gość gość
z tego co wiem plamienia mogą poprzedzać okres, a u ciebie prawdopodobnie były równoznaczne z okresem. obrzęku piersi nie umiem wytłumaczyć, przypomnij sobie, czy bolały cię podczas okresu. myślę, że takie objawy w przypadku ciąży 10 dni po stosunku byłyby czymś kuriozalnym. znasz swój cykl, możesz nie mieć miesiączki a i tak myślisz o ciąży? nie przejmuj się, bo nie będziesz mieć dobrego seksu. stosunek przerywany w dni niepłodne w gumce na 100% nie zakończy się ciążą.

Gość gość
Jak się duopczyłaś to zaciążyłaś