Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wibratorek

pierwszy wibrator JAKI??

Polecane posty

Gość wibratorek

HEJ DZIEWCZYNY CHCE KUPIĆ ŻONIE WIBRATOR LECZ NIE WIEM JAKI BO NIGDY W ŻYCIU ONA TAKICH RZECZY NIE UŻYWAŁA A JA SIĘ NA TYM NIE ZNAM WIEDZ PROSZĘ PIĘKNYCH KOBIET O PODPOWIEDZI.. Z GÓRY DZIĘKUJE

Gość gość
może głupie pytanie - ale po co zamężnej kobiecie wibrator? przecież to jest zastępcza forma penisa...

Gość wibratorek
dla urozmaicenia jak mąż w pracy na wyjazdach to może się trochę po smyrać samemu

Gość wibratorek
taż tak z żoną uważamy :) lecz chce jej zrobić niespodziankę i nie wiem jaki kupić bo trochę tego na rynku jest wiedz proszę o podpowiedzi drogie panie jaki można kupić jako prezent i na rozpoczęcie zabaw z gadżetami DZIĘKUJĘ

Gość wibratorek
wypowie się ktoś na temat pierwszej zabawki erotycznej (wibratora ) do zabaw

Gość ania0025
hej też chce sobie kupić wibrator i się właśnie zastanawiam jaki mam sobie wybrać mam 25lat i to będzie moja pierwsza zabawka już nie mogę się do czekać kiedy sobie wybiorę i będę się bawić :)

Gość gość
Kup zonie kulki gejszy, ale takie lepsze, z pilotem (bezprzewodowe sterowanie). Po wprowadzeniu tych kulek idzcie po prostu na spacer, albo na wino do kawiarni, a ty zabawiaj sie od czasu do czasu, raz dluzej raz krocej, dyskretnie tym pilotem. Wiem o czym mowie - od czasu do czasu die na taki spacerek z moim facetem. Duzo trudu kosztuje mnie wtedy zachowanie "kamiennej twarzy" i normalna rozmowa, na przyklad przy stoliku w kawiarni, czy w tramwaju.