Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet to debil.

Polecane posty

Gość gość

ciągle się czepia, nic do niego nie dociera, a każda próbę komunikacji odbiera jako złość i każe patrzeć na siebie. szkoda, że sam nic w sobie nie zmienia tylko mięsem rzuca. Nawet przed chwila wysłał mi jakiś głupi obrazek jbzd.pl/obr/475219/w-koncu-wlazl , powiedziałam że mnie to nie śmieszy, to zaczął mi zarzucać że nie mam życia i to jest "true story" jak to nazwał, zwróciłam mu uwagę że nie wszyscy imprezują i nie wiem czy jest się czym chwalić, to znów na mnie wkurw. ja nie wiem jak mam z nim rozmawiać bo wszystko jak do ściany.

Gość gość
Zaproś go do siebie, rzuć go na kanapę, rozepnij rozporek i zrób mu to, na pewno go zmienisz.

Gość gość
to jest jakaś opcja ale raczej z niej nie skorzystam :d

Gość gość
sądząc po stronce i twojej relacji, twój facet jest niedojrzały i ma mentalność piętnastolatka. właśnie to odkryłaś?

Gość gość
to jest jakaś opcja ale raczej z niej nie skorzystam :d X Żartuję :)

Gość gość
sądząc po stronce i twojej relacji, twój facet jest niedojrzały i ma mentalność piętnastolatka. właśnie to odkryłaś? X Niestety, wcześniej się łudziłam, że jednak może to nie "gimbusiarstwo". ma 22 lata więc taki młody nie jest. to jest jakaś opcja ale raczej z niej nie skorzystam :d X Żartuję usmiech.gif X Domyśliłam się, a to raczej byłby większy błąd. dać mu coś takiego :D

Gość gość
dziś -"ma 22 lata więc taki młody nie jest". XXX 22 lata?- to jeszcze dzieciak przecież! Tacy nie wiedzą jeszcze, czego chcą! Taka prawda.

Gość gość
Niestety taka jest racja, 22 Lata to dziecko. Wiem coś o tym ;) nie można oczekiwać poświęcenia dla związku. Ja niestety oczekiwałam w swoim i właśnie strasznie się piep.rzy także jeżeli chcesz dorosłego faceta który będzie chciał spędzić każdą wolną chwilę z Tobą A nie z kumplami to nie czekaj na takiego. Z wiekum 22 Lat żaden facet nie potrafi taki być. Ja chyba właśnie to zrozumiałam.

Gość gość
kazdy 22 chlopiec to debil, 22 lata to jeszcze dziecko niedojrzale emocjonalnie a nie mezczyzna czy facet, ty niedojrzala niewyedukowana dziewczynko! zal czytac takie bzdety o facetach rzekomo a potem sie okazuje ze mowa o dojrzewajacych chlopcach, az rece opadaja:O

Gość gość
To nie jest "true story" tylko glupota dla debili. Twój facet to rzeczywiście debil, a ty jesteś materacem na którym ten debil sobie używa. Ja na pewno nie chodziłbym z kobietą, która wcześniej ciągnęła druta i łykała spuchę takiemu pajacowi.

Gość gość
Pytanie kto w tym związku jest głupszy? Facet debil, czy kobieta idiotka która z debilem się związała?

Gość gość
dziś - raczej OBOJE nie mają dobrze w głowach.