Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża???

Polecane posty

Gość gość

Spóźnił mi się okres tydzień ( dziś jest pierwszy dzień). Zawsze był regularny, jak w zegarku,dlatego niespodziewalam się go. Jest on mniej obfity niż zwykle i koloru brązowego. Przy tym mam straszne bóle głowy, choć wcześniej się one nie zdarzały. Robiłam test quixx (jeszcze zanim pojawiło się plamienie/okres) i pokazał on wynik negatywny. Parę dni przed plamieniem: *miałam obrzmiale i większe piersi, ale nie bolały, a zawsze przed okresem nie mogłam ich nawet dotknąć były bardzo wrażliwe. * stan podgoraczkowy i powiększone węzły chłonne, ale nie byłam chora. * wyszła mi niedoczynność tarczycy (choć od 3 lat miałam ja w normie) * pojawił się najpierw biały śluz później klejący śluz później żółtawy. * miałam tz zachcianki. * straszne humory, wahania nastroju. * częściej oddawalam mocz. * zmęczenie * przybrałam na wadze ( mimo, ze mniej jadlam i ćwiczyłam) Mimo wystąpienia okresu mam wątpliwości co do tego czy to nie jest ciąża.. Zamierzam iść na betę, ale dopiero jutro i jeszcze będę musiała czekać na wynik. A ja już umieram ze strachu. Muszę dodać, że uprawialam z chłopakiem seks bez zabezpieczenia. Proszę o odpowiedź! Czy może ktoś też tak miał? I co się okazało? Czy powinnam się obawiać ciąży?

Gość Esmi20
Co do jakichkolwiek objawów to wydaje mi się, że jest na nie za wcześnie. Zrób test ciążowy, albo najlepiej dwa, dzień po dniu i różnych firm. I najlepiej umów się na wizytę do ginekologa. On rozwieje wszelkie wątpliwości :)

Gość ZestresowanaMama
Witam. Otóż, od kilku dni jestem pełna obaw odnośnie ciąży. Na początku maja urodziłam córcie, karmię piersią do tej pory, brałam tabletki limetic jednak odstawiłam tydzień temu bo bardzo źle się czułam. Po porodzie miałam miesiaczke, normalną trwała 7 dni tak jak przed ciążą. Dostałam 5 lipca. Cykle zawsze miałam 28 dniowe. Poza tabletkami (które jak pisałam wyżej odstawiłam) nie stosowalam żadnej antykoncepcji. Według standardowych cykli powinnam była dostać krwawienia 2 sierpnia Ale do tej pory nic nie zwiastuje nadchodzącej miesiączki. Test robiłam w zeszłym tygodniu wyszedł negatywny. Dodam jeszcze że czuję się nie najlepiej mam częste zawroty głowy, jestem senna i dokuczaja mi bóle mięśni i stawów jak przy chorobie. Czy jest możliwość ze mimo negatywnego wyniku testu mogę być w ciąży? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Ja zawsze tez mialam cykle jak w zegarku a teraz karmie piersia i regularne nie sa. Mysle ze to wlasnie karmienie zaburza regularnosc cykli. Raz mialam dwa razy w miesiacu, czasem cykle byly bardzo dlugie a czasem jak nalezy.

Gość gość
No skoro uprawialas seks bez zabezpieczenia to przepraszam czego sie spodziewasz?To,ze nie ciazy,to juz wiemy...