Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najwiekszy park handlowy w polsce

Polecane posty

Gość gość

Park Handlowy Bielany Aleja Bielany Aleja Bielany (do 12.11.2015 Park Handlowy Bielany[1]) – największe centrum handlowo-usługowo-rozrywkowe w Polsce (powierzchnia GLA: 145 000)[2]. Centrum pod zarządem IKEA Centres Poland S.A., znajdujące się przy ul. Czekoladowej 5-22, powstałe na przełomie XX i XXI wieku w Bielanach Wrocławskich, tuż przy granicy Wrocławia. W XXI wieku kilkakrotnie przebudowywane i rozbudowywane.

Gość gość
22 lata mieszkałam we Wrocławiu byłam tam o wiele mniej razy niż w i nnych centrach i zawsze tylko przez Ikeę. Co z tego że duży jak hoojowo urządzony i na zadupiu :o

Gość gość
22 lata mieszkałam we Wrocławiu byłam tam o wiele mniej razy niż w i nnych centrach i zawsze tylko przez Ikeę. Co z tego że duży jak hoojowo urządzony i na zadupiu pechowiec.gif Bielany Wrocławskie Pogoda: Bielany Wrocławskie Liczne przejaśnienia · 20 °C 11:33 Fakty w skrócie Bielany Wrocławskie – wieś w Polsce położona w województwie dolnośląskim, w powiecie wrocławskim, w gminie Kobierzyce.Wikipedia na bielanach jest wezeł autostradowy oraz ATM Grupa S.A. Dwa Światy 1, 55-040 Bielany Wrocławskie 71 776 47 00

Gość gość
ps to znowu ja autor ja tam raz bylem i nie polecam w moim rodzinnym miescie 75 km od wroclawia czyli w namyslowie Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km² jest wiecej sklepów niz na bielanach wroclawskich