Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium i Mucha to dwie psychopatki ero

Polecane posty

O, Imp zrobiła manifę : nie podpisuje się ;) Ale jeśli idzie o to z wczoraj to Imp: Nic się nie stało! Imperium nic się nie stałooo! Nic się nie staałoooo, Imperium nic się nie stałooooo! :D

Gość gość
ANY QUESTIONS ANY COMMENTS? Próbujesz robić z siebie intelektualistkę, tymczasem niemal każdy twój wpis przesycony jest agresją, obrażasz każdego kto śmie posiadać odmienne zdanie, wyciągasz błędne wnioski i próbujesz wmawiać innym coś na siłę. Nie potrafisz pojąć, że można pisać tutaj w formie żartu, wygłupiać się, i nie traktować tego miejsca na serio. Biegasz po tematach i ANALIZUJESZ wpisy, tak, to świadczy o tym, że masz ze sobą jakiś problem. Nie wiem jak ci to wytłumaczyć, może zapytaj koleżanek (łudzę się, że posiadają ciut więcej oleju w głowie niż ty) jak nie traktować kafe dosłownie. Czy ty jesteś bezrobotna (bo, że samotna to wiem)? Dlaczego pytam, nikt kogo znam/znałam nie był w stanie poświęcać tyle czasu i uwagi na śledzenie, kopiowanie i wyszukiwanie postów, każda z tych osób miała jakieś zajęcia, obowiązki, ot życie poza forum. Odnoszę wrażenie, że całe dnie spędzasz tylko tutaj, czekając na nowy post wirtualnych znajomych, wymyślonych wrogów, a jeśli jest zbyt spokojnie -atakujesz by tylko być w centrum uwagi. Próbujesz diagnozować, wysyłasz do specjalistów, tymczasem to tobie potrzebna jest pomoc, przejawiasz mnogość dysfunkcyjnych zachowań, niestabilność twoich wpisów (wklejone na jakimś waszym temacie) świadczą o tym, że masz spore problemy z odróżnianiem fikcji od rzeczywistości i choć bardzo chciałabyś być nieomylna, nie jesteś. Więcej, mylisz się bardzo często, ale jesteś tak zakuta w swoich przekonaniach, że nie potrafisz przyznać się do błędu nawet jeśli sama wiesz, że zagalopowałaś się w wyciąganiu wniosków. Brniesz. Myślę, że nawet jesteś w stanie dopowiadać sobie z gościa byleby tylko "ktoś" poparł twoje wizje.

Gość gość
Imp jest zaje/bista a reszta to tylko zazdrosne babsztyle ;-)

Gość gość
ANY QUESTIONS ANY COMMENTS? Próbujesz robić z siebie intelektualistkę, tymczasem niemal każdy twój wpis przesycony jest agresją, obrażasz każdego kto śmie posiadać odmienne zdanie, wyciągasz błędne wnioski i próbujesz wmawiać innym coś na siłę. Nie potrafisz pojąć, że można pisać tutaj w formie żartu, wygłupiać się, i nie traktować tego miejsca na serio. Biegasz po tematach i ANALIZUJESZ wpisy, tak, to świadczy o tym, że masz ze sobą jakiś problem. Nie wiem jak ci to wytłumaczyć, może zapytaj koleżanek (łudzę się, że posiadają ciut więcej oleju w głowie niż ty) jak nie traktować kafe dosłownie. Czy ty jesteś bezrobotna (bo, że samotna to wiem)? Dlaczego pytam, nikt kogo znam/znałam nie był w stanie poświęcać tyle czasu i uwagi na śledzenie, kopiowanie i wyszukiwanie postów, każda z tych osób miała jakieś zajęcia, obowiązki, ot życie poza forum. Odnoszę wrażenie, że całe dnie spędzasz tylko tutaj, czekając na nowy post wirtualnych znajomych, wymyślonych wrogów, a jeśli jest zbyt spokojnie -atakujesz by tylko być w centrum uwagi. Próbujesz diagnozować, wysyłasz do specjalistów, tymczasem to tobie potrzebna jest pomoc, przejawiasz mnogość dysfunkcyjnych zachowań, niestabilność twoich wpisów (wklejone na jakimś waszym temacie) świadczą o tym, że masz spore problemy z odróżnianiem fikcji od rzeczywistości i choć bardzo chciałabyś być nieomylna, nie jesteś. Więcej, mylisz się bardzo często, ale jesteś tak zakuta w swoich przekonaniach, że nie potrafisz przyznać się do błędu nawet jeśli sama wiesz, że zagalopowałaś się w wyciąganiu wniosków. Brniesz. Myślę, że nawet jesteś w stanie dopowiadać sobie z gościa byleby tylko "ktoś" poparł twoje wizje.

Gość gość
gość dziś Caly obecny dym zaczal sie od spejsika dosrywajacego ciotkom od kilku tygodni. Proponuje- zgorzknialy zamyka ryj, reszta sie rozchodzi. To nie jest szantaż, tylko pierwsza moja wypowiedź na temacie, i wydaje mi się że rozsądna propozycja. Przyjaciel przestaje włazić i sączyć gówno, reszta sztucznego tłumu idzie do domu.

Gość gość
Imp dlaczego mówią na Ciebie psychopatkaczy ja za 2999,98 lat też będę psychopatką? nie chcęwolę teraz kochać Cięnie deptać flagi, nie pluć na godło, a muchy kapciem klepaćachtung, włączam hamulce. 😴

Gość gość
przyjaciel in spe dziś Żartem to mogę wysikać się na Evkę pytam całkiem poważnie NC ja mogę się dostosować. usmiech.gif No i tak wyglada sytuacja. Jebany flak nadal nie potrafi odpuscic, leczac maly mozdzek belkotliwymi zlosliwosciami. A wy macie pretensje do ciotek:o

Gość gość
Czego Imperium zazdrościć? Że została sama? Że klamie? Że napisała opowiadanie z udziałem źonatego faceta? Że jej całe życie to forum i ściemy?:-D 🖐️

Gość gość
Mucha wylogowana.

Gość gość
Achtung. Mucha zalogowana.

Gość gość
In odwala ci :-O

Gość gość
Widzę że na pełnej szlamu podłodze turlają się nie dropsyale czaszkiczy muchy mają czaszki?już nie wiem. :(

Gość gość
Mucho:) Uważam, że ty, Agent I Widmo jesteście najgorszymi zakałami tego forum. Poszukaj realnej miłości, daj sobie zrobić dziecko, popłać rachunki, dbaj o gospodarstwo, zobaczysz jak to jest. Nie będziesz miała czasu na wklejki, kopię, wyzwiska i oskarżenia. Przemyśl to i PAMIĘTAJ!!!! Nie bierz się za żonatego faceta. 🖐️ 🌼

Gość gość
widzi tab? :o zmień leki

Gość gość
Znowu Tabasco widzi :D

Gość gość
Śmierdziucho cuchniesz i zmien leki

Gość gość
Wy żartujecie. Ja znam jednego takiego co zachorował na schizofrenię. Bo to ten wiek jak ona ma. To mogą być początki tej choroby po tym jak ona przeżywa różne urojenia od wymyślonych miłości po wrogów.

Gość gość
Szaleństwo :O

Gość gość
Jak nie 4imp to Tabasko

Gość gość
Śmierdzioszna przeszła w tryb gościa

Gość gość
Achtung. Agent widzi Widmo.

Gość gość
moszna robi screeny i czyta kazdy temat 😴 jutro wszytko wyjasni i zajmie stanowisko 😴

Gość gość
Agent widzi Widmo Mucha widzi Tabasko :D;):D:D:D

Gość gość
Agent daj spokój :O Po co mieszasz w błotku? :O

Gość gość
o kuuuurwaaa :D

Gość gość
No okodór pomarańczowego krawata razi i mniedobranoc uczestnicylubię tu popisaćchyba jak wszyscy. 😴🖐️