Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imperium i Mucha to dwie psychopatki ero

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Mucho Uważam, że ty, Agent I Widmo jesteście najgorszymi zakałami tego forum. Poszukaj realnej miłości, daj sobie zrobić dziecko, popłać rachunki, dbaj o gospodarstwo, zobaczysz jak to jest. Nie będziesz miała czasu na wklejki, kopię, wyzwiska i oskarżenia. Przemyśl to i PAMIĘTAJ!!!! Nie bierz się za żonatego faceta. X Wykrzykniki to oznaka bezsilności. Zresztą cały twój komentarz jest o tobie samej. Projekcje to nie ze mną takie numery. Zaloguj sie pokaż swoją historie jeżeli sie myle. hehe

Gość gość
Taki eksperyment. Wypiertolić z ero Muchę, Agenta, Zwidoka i Nowego.

Gość gość
gość dziś Achtung. Agent widzi Widmo. X Skąd wiesz, że tamten komentarz nie był widmowy ? Bo był twojego autorstwa ? Pisze sie "ahtung" nie rób wstydu niemiaszku. hehe

Gość gość
Mucha wstawia sporo tych wykrzykników nie?

Gość gość
23.14 i 23.19 szpieg Widmo na horyzoncie:-O

Gość gość
gość dziś Taki eksperyment. Wypiertolić z ero Muchę, Agenta, Zwidoka i Nowego. X Jak chcesz to zrobić skoro nie potrafisz nawet cenzury obejść i to ty jesteś poddawana pod eksperymenty. Najlepsze jest to, że nie zdajesz sobie sprawy z tego jak jesteś sterowana. :D

Gość gość
Agencie... 🌻 ;)

Gość gość
Po co to podnosisz aseksualna stara babo? Z tego co pamiętam Agent też smarował na ciebie-Że jesteś niesympatyczna i wyniosła:-O🖐️

Gość gość mid
08:57 Źle pamiętasz ;) Uśmiechnij się :P A o mojej seksualności wiesz tyle, ile ci pozwoliłam zobaczyć - nic :) 🖐️

Gość gość
Siedząc tu każdego wieczora pokazujesz więcej niż w twoim móżdżku się mieści.:-D

Gość gość
Dobrze pamiętam kwoko bo tak było. Jesteś zarozumiała, zimna, arogancka i bardzo niesympatyczna. Chyba nikogo takiego na forum nie ma prócz ciebie.Siedz i klec to mundrosci:-P

Gość gość
Ja tam nic takiego nie pamiętami zgodnie z zaleceniem;uśmiecham się pięknie do Evki :Djak zawsze. :D:D:D

Gość gość
Cizia suka też jest wymysłem zazdrosnych hejterów?

Gość gość
gość dziś Ciekawska. Rozumiem o co chodzi. Tyle, że ja napisałam właśnie o sytuacji potem. Po waszej kłótni. Trolle zawsze były i będą. Do tego jestem przyzwyczajona. Natomiast napisałaś ostatnio, że nie wiem co to hejt. Oj, bardzo dobrze wiem. Chyba mało czytasz Kafe. Jedyne czego nie mam to gęsi. Za to mam Twoją psychicznie chorą koleżankę. Ty masz gę, ja osobę, która wmawia mi różne rzeczy o moim życiu, znajomościach, intencjach i co zaraz zjem na śniadanie. Widzisz ja Ci nie napiszę, że kłamiesz, o tym co robiłaś z Wilkiem i jak smutne jest Twoje życie, bo czytałam wklejki i to co o Tobie tu piszą trolle. Nie napiszę też, że sobie na to zasłużyłaś, bo w końcu sama doprowadziłaś do takich sytuacji, upubliczniajac je. To tylko przykład, nie bierz do siebie, bo akurat jestem po Twojej stronie. Bo brzydko mówiąc: ch=uj to kogo (mnie) obchodzi. Idąc dalej, skoro wszystko to co piszą na forum to prawda to i Wy Ciotki zasłużyłyście na hejt, wyzywiska i spamera. Bo inni podobno zasłużyli. Idąc jeszcze dalej-mam rację. Bo tak. Bo tak i już. Albo stronniczość, albo obiektywizm. oczko.gif Napisałam już Wam, że nie da się podzielić ludzi pod względem-a tobie się należy, a mi nie. Agent natomiast to zwykły hejter w krawcie. Niczym nie różni się więc od Widmo, idąc dalej-niczym się nie różni od Ina, tylko ma bardziej wyrafinowane metody. Wiem. oczko.gif Wiem. spioch.gifoczko.gif 4444 Dlatego pozwól mi również zachować resztki szacunku dla Ciebie, Evki i Wadery. Wyjaśniłysmy sobie-jest ok-teraz czas brać się do prawdziwej roboty. Bo tutaj raczej nie ma już co robić. oczko.gif Myślę jednak, że każdemu udało się wynieść do realnego życia, jakąś pozytywną cząstkę z tego miejsca. I skupmy się na tym. Pa. lapka.gif

Gość gość mid
09:04 Agent nic nigdy nie zrobił przeciwko mnie :) Potrafię być bardzo cieplutka, nie jestem arogancka, ale dumna (to różnica) :) Uśmiechnij się, weź bilobil na pamięć :P

Gość gość
Zimna rybo na temacie Wilka to było. Wyrącałaś się do jego gadki, swoimi tezami i napisał co o tobie myśli. :-P

Gość gość
🌼ty wez stoperan aaseksualno Ewo na emeryturze🌼

Gość gość mid
10:16 Powiedz to mojemu nauczycielowi latania ;) Uśmiechnij się :P Długo tak możesz? Bo ja długo :P To znaczy dopóki obowiązki mi pozwolą :P

Gość gość
suka to źle i ruszyli z obroną ale już głupia i psychiczna do Muszki to nie?:classic_cool:

Gość gość mid
Dzięki wklejkarko za wklejkę ;) x Imperium, jeśli to mają być resztki, to proszę zachowaj je sobie :) Nigdy nie zadowalam się resztkami (pozostałe, które wymieniłaś, również) ;) Bez urazy i wszystkiego dobrego :) x Pomarańczo od Agenta - bredzisz boleśnie :) Już nie miej takiego ścisku dupska, wiem: ciotki mają być nielubiane przez nikogo i samotne jak ostatnia świeczka na torcie 😭 Nie są takie :) Uśmiechnij się :P Postudiuj jeszcze raz stare tematy i dokop się lepiej :D 🖐️

Gość gość
Tak Evuś masz rację jak zawsze.Kochają cię tu wszyscy. A teraz, gdy już znamy stanowisko s********j.

Gość gość mid
Tu mnie kochają? Nie ma żadnego "tu", to jest forum, pomarańczo :) Że Tobie się miesza, to nie moja wina 💤 Ale tak, ciotki bywają i pożądane i kochane ;) Tylko się nie zdenerwuj :P Chcesz stoperan? :P A spierdolę, jak mnie przestaniesz bawić, na razie nieźle ci idzie, no napisz coś jeszcze, proooszę cię :D

gość dziś suka to źle i ruszyli z obroną ale już głupia i psychiczna do Muszki to nie?cool.gif x Pytanie czy to chodzi o to, że to imperium, czy o to, że ja jestem niepopularna ;) W sumie imp też kiedyś przychyliła się do opinii, że jestem suką. ;) Sorki dziewczyny za bezpośredniość, ale tak mam. :) 🖐️

Gość gość mid
Tak, rzeczywiście jak mężczyzna zaczepia kobietę i mówi do niej "suko", to mnie się nóż otwiera w kieszeni szczególnie, bo ma to szczególny wydźwięk. Zwłaszcza jeśli ten mężczyzna samozwańczo obwołuje się pierwej mistrzem wszystkiego. Więc chciało mi się niejako w twarz rzucić ;) Pomarańcza chyba już nie chce się bawić :( Czyli papatki? ;) 🖐️

Gość gość
Nie mam nic do reszty Ciotek bo lubie Muszkę i resztę. Pisze to co pamiętam Agent nazwał cię niesympatyczna i wyniosła babą:-D

Gość gość
Ja uważam że dobrze zalecenie Twe wypełniam :Di latam całkiem nieźlena pewno nie gorzej niż Mucha.

Gość gość
Do widzenia. 🌻🖐️

Gość gość
ANY QUESTIONS ANY COMMENTS? Próbujesz robić z siebie intelektualistkę, tymczasem niemal każdy twój wpis przesycony jest agresją, obrażasz każdego kto śmie posiadać odmienne zdanie, wyciągasz błędne wnioski i próbujesz wmawiać innym coś na siłę. Nie potrafisz pojąć, że można pisać tutaj w formie żartu, wygłupiać się, i nie traktować tego miejsca na serio. Biegasz po tematach i ANALIZUJESZ wpisy, tak, to świadczy o tym, że masz ze sobą jakiś problem. Nie wiem jak ci to wytłumaczyć, może zapytaj koleżanek (łudzę się, że posiadają ciut więcej oleju w głowie niż ty) jak nie traktować kafe dosłownie. Czy ty jesteś bezrobotna (bo, że samotna to wiem)? Dlaczego pytam, nikt kogo znam/znałam nie był w stanie poświęcać tyle czasu i uwagi na śledzenie, kopiowanie i wyszukiwanie postów, każda z tych osób miała jakieś zajęcia, obowiązki, ot życie poza forum. Odnoszę wrażenie, że całe dnie spędzasz tylko tutaj, czekając na nowy post wirtualnych znajomych, wymyślonych wrogów, a jeśli jest zbyt spokojnie -atakujesz by tylko być w centrum uwagi. Próbujesz diagnozować, wysyłasz do specjalistów, tymczasem to tobie potrzebna jest pomoc, przejawiasz mnogość dysfunkcyjnych zachowań, niestabilność twoich wpisów (wklejone na jakimś waszym temacie) świadczą o tym, że masz spore problemy z odróżnianiem fikcji od rzeczywistości i choć bardzo chciałabyś być nieomylna, nie jesteś. Więcej, mylisz się bardzo często, ale jesteś tak zakuta w swoich przekonaniach, że nie potrafisz przyznać się do błędu nawet jeśli sama wiesz, że zagalopowałaś się w wyciąganiu wniosków. Brniesz. Myślę, że nawet jesteś w stanie dopowiadać sobie z gościa byleby tylko "ktoś" poparł twoje wizje.